Friday 28 October 2011

Dineren Etiquette

Eerste indrukken hebben een belangrijke plaats in verschillende geledingen van de samenleving en ze gaan een lange weg bij het creëren van een blijvende indruk over je persoonlijkheid. De juiste etiquette kan je helpen in je professionele en persoonlijke leven ook. Maken een krachtige indruk over jezelf kan u helpen de meest wenselijke ook banen en verdien je respect in de samenleving. Immers, hoe zou velen van ons willen om te gaan met ongemanierde mensen? Als je een scherp observator van mensen om je heen, zul je merken dat sommige mensen een manier om rond anderen door het weergeven van goede manieren en gedragspatronen te hebben. Zakelijke etiquette is echt zo belangrijk als dineren etiquette en deze kunnen een wereld van een verschil maken voor uw leven. Meestal professionals laten vaak hun eten etiquette weg terug in de school dagen. Wilt u uw geheugen te scherpen met betrekking tot uw eet-etiquette en discipline methodes die je nodig zou hebben om vervolgens te behouden een aantal van deze eetgelegenheden etiquette tips hieronder vermelde lezen.
Dineren Etiquette Tips:, met de vorm van cultuur die vandaag bestaat, eetkamer etiquette is bijna een ding van het verleden. U kunt gebruik maken van een aantal van deze eetgelegenheden etiquette tips om jezelf te presenteren op een effectieve manier om de mensen om je heen.
Het klinkt misschien ouderwets om wat maar vergeet niet dat mensen hebben om een ​​beetje een voorsprong van de vrouwen als ze gaan naar de eettafel. Zij moeten staan ​​tot de gastheer of de gastvrouw eindigt de aankondigingen en gaat zitten.
The servet is een ander belangrijk deel over eet-etiquette en ik heb vaak gezien dat mensen worstelen met hetzelfde. Vouw het servet alleen wanneer iedereen zit aan de eettafel en plaats het op de schoot. To This has be unfolded either in the vorm of een large triangle or in the vorm of een rectangle. Uw servet is geen substituut voor weefsel, je kunt altijd vragen voor een aparte tissuepapier als je de behoefte voelen om dit te doen.
Praten met voedsel in je mond is de eerste fout die je zou verbinden aan de eettafel. Dineren etiquette moet worden gehandhaafd als het praten te veel tijdens het eten kan een echte beurt af voor velen.
Als je op de eettafel, moet u weten de volgorde van het voedsel en het servies dat wordt geplaatst om te kunnen de eetzaal etiquette te handhaven. Vast voedsel is altijd geplaatst aan de linkerkant en elke vorm van vloeistof is geplaatst aan de rechterkant. De grootste plaat wordt op het bord, een middelgrote plaat zou je salade en een klein formaat plaatje zou je brood plaat worden zijn. Het glas wijn of water zullen worden geplaatst aan de rechterkant. Begin met behulp van de lepels en vorken uit de buiten gebied en naar de binnenkant van de plaat.
Gebruik het mes om boter brood. Neem hoeveelheid boter in uw bord en gebruik de boter mes om de boter te verspreiden.
When soep wordt geserveerd aan u, kan het soms echt te warm om te worden geconsumeerd. Zelfs dan, blazen op de hete soep is niet de juiste manier van dineren etiquette men zou verwachten van een professional!
Soms is de salade kan bevatten enorme bladeren die kunnen worden een beetje omslachtig om te eten. In dat geval gebruik uw salade vork om hen gesneden in kleinere stukken.
Om iets dat makkelijk te eten als u wilt voorkomen dat de aandacht voor jezelf! Dit zal vooral handig als uw werkgever geeft het diner.
Altijd onthouden om een ​​correcte lichaamshouding aan de eettafel te handhaven. Herinner me een belangrijk ding over eet-etiquette; ren niet naar voedsel in de voorkant van een persoon te grijpen.
Als u merkt dat wat wijn ook is daarna diende hij pick-up het glas door de stengel van het glas. U moet uw duim en de eerste twee vingers voor dit gebruik.
Wanneer u het mes te gebruiken om kleine stukjes voedsel snijden, slechts 2 tot 3 stukken snijden op een tijdstip. Eet alleen enkele stukken per keer ook.
Als het tijd is om de vinger kom use, dip de vingers van een hand op het eerste. Gebruik het servet op je schoot om ze te drogen.
Dineren etiquette is niet echt zo moeilijk als het lijkt te zijn. U mag vinden het moeilijk aanpassen in het begin maar onthouden dat alle het neemt is een beetje van denken en overwogen vanuit uw zijde om jezelf kunnen aanwezig in de best mogelijke manier.

No comments:

Post a Comment