Wednesday 5 October 2011

Traditionele Mexicaanse kleding

Mexico heeft veel te bieden op het gebied van literatuur, kunst en zelfs muziek. Is het ook bekend dat Mexico een van de grootste toeristische industrie ter wereld heeft. Deze populaire toeristische bestemming heeft last van de dingen voor u in petto. Een ding dat heeft mij geïntrigeerd afgezien van de heel intens en pittige Mexicaanse voedsel is de traditionele Mexicaanse kleding. De traditionele Mexicaanse kleding is heel anders dan de moderne Mexicaanse kleding, maar dit geldt voor vele culturen. Door de globalisering, de moderne Mexicaanse kleding is vrij gelijkaardig aan de kleding ziet men in vele steden. Laten we een kijkje nemen op de verschillende soorten van de traditionele Mexicaanse kleding die werd gedragen sinds de oude dagen.
Verschillende stijlen van traditionele Mexicaanse kleding:; Levendige en sterke kleuren vormen een onderdeel van de traditionele Mexicaanse kleding. Mexicaanse kleding heeft een groot gebruik van stoffen zoals katoen en vezels zoals schors en agave. Native Mexicaanse en Spaanse pre beschavingen vooral gebruikt die vezels van de traditionele Mexicaanse kleding. De Spanjaarden introduceerden wol en zijde later.
De huipil is zo'n mooi kledingstuk dat deel uitmaakt van de traditionele Mexicaanse kleding vormen. Huipil kan worden beschreven om een ​​mouwloze tuniek zijn of kunnen grofweg gezegd een zak-achtige kledingstuk. Het algemeen katoen wordt gebruikt voor huipil maar soms kan men zelfs het gebruik van wol. Hier rechthoekige stroken van doek worden gesneden in verschillende lengtes, lang of kort en dat kan ook zowel breed of smal in de breedte. Alleen vrouwen in het algemeen dragen de huipil kledingstuk. Hier is de stof is geweven en verfraaid met motieven die een verhaal van de oude folklore te vertellen.
The quechquemitl is nog zo'n kledingstuk dat ik ben tegengekomen die kunnen worden opgeroepen als traditionele Mexicaanse kleding versnelling. Het kledingstuk is een van mijn favorieten en als men spreekt van de Mexicanen, dit is wat opduikt in mijn gedachten. Het kledingstuk is bijna cape-achtige in zijn verschijningsvorm waarin het hoofd heeft te passeren maar de opening in het midden en de hoeken van het weefsel worden overgelaten opknoping aan vier zijden. Voor degenen die nog niet het verkrijgen van de basisidee van de quechquemitl, kunt u snuffelen door je garderobe en een kijkje nemen op de zeer stijlvolle poncho. Het is niet alleen de Mexicaanse vrouwen die sieren de quechquemitl, de poncho is een van die alomtegenwoordige kledingstuk en heeft vaak een comeback in de mode-scenario. In het algemeen vindt men het gebruik van de hand geweven doek in de oprichting van de quechquemitl.
De doek is een andere vorm van een kledingstuk dat kan worden opgenomen in de Mexicaanse kleding. De doek wordt gedragen door vrouwen in Mexico. De oorsprong van rebozo niet correct kunnen worden geplaatst; deskundigen zeggen dat de rebozos ontstaan ​​door de vermenging culturen die werden gekoloniseerd door Spanje. It is ook gemerkt dat de term rebozo niet heeft haar verschijning in de Spaanse taal gemaakt tot het jaar 1562. De doek is rechthoekig van vorm, en deze zijn te vinden in materialen als katoen, zijde, wol of zelfs articela. De doek wordt ook gedragen als een sjaal of een sjaal. Vrouwen ook gebruik maken van De doek vervoer van goederen naar de markt.
Wanneer men over de Mexicaanse kleding spreekt, de Puebla jurk is ook een zo'n soort die behoort tot deze categorie. Het Puebla jurken en blouses het Puebla hebben over het algemeen korte mouwen en losse aansluit. Het Puebla jurk was ook bekend als de Boho jurk later.
De Mexicaanse folklore jurken worden gebruikt door de traditionele folk dansers en zijn zeer luxe in hun algehele look. Het ontwerp van de bovenste helft lijkt sterk op de Puebla blouse. Het ontwerp van de onderste helft is ook fantasie en in vele lagen. De traditionele Mexicaanse jurk is meer over het comfort dankzij de ademende stoffen. De traditionele Mexicaanse kleding was alles over comfort en laten het lichaam op hun gemak met de aard van de faced temperaturen. Dit soort een jurk is lange en uitlopende heeft weinig pofmouwen.
Een andere factor Ik heb gemerkt over de traditionele Mexicaanse kleding is het bedrag van het borduren gebruikt. Kun je een glimp van prachtig vormgegeven en kleurrijk borduurwerk op de Mexicaanse boer jurk en zelfs andere kledingstukken. Deze borduurwerken zijn ook bekend om symbolen die een bepaalde betekenis hebben achter hen te gebruiken.
Rokken vormde ook een deel van de Mexicaanse kleding en deze zijn over het algemeen rechthoekig van vorm. Dit is gedragen door te verpakken rond het lichaam en tucking een deel ervan naar de binnenkant.
De Mexicaanse sombrero vormen een integraal onderdeel van de Mexicaanse kleding. Deze term verwijst naar een soort van een hoed die een rand heeft. De rand fungeert als een manier van bescherming tegen de zon. Zoals sombrero's waren over het algemeen gedragen als een onderdeel van de traditionele Mexicaanse kleding. De boer sombrero's zijn meestal gemaakt van stro dat sommige zijn zelfs gemaakt van vilt, die neigt naar de dure kant.
Traditionele Mexicaanse kleding is nog steeds gewild bij velen met vele websites die bieden mogelijkheden om het ontwerp en uw eigen traditionele Mexicaanse kleding te maken. Dit zou helpen u krijgt uw eigen creatie niet uit hoe ver je weg bent uit Mexico!
Lees meer over kleding in Elizabethaanse tijdperk

No comments:

Post a Comment