Friday 7 October 2011

Hoe om te groeien de druiven

Grapes behoren tot de familie van de bessen. Ze groeien op meerjarig en bladverliezende houtachtige wijnstokken. Voldoende zonlicht, water en een voedselrijke bodem zijn de vereisten om druiven te laten groeien. Maar afgezien van deze grondbeginselen, het belangrijkste wat nodig is voor de teelt van druiven is een veel geduld. Het duurt bijna twee tot vier jaar voordat je druiven plant zal beginnen vruchten af ​​te werpen. Je moet geduld hebben, niet alleen om te wachten voor de 'vruchten' van uw arbeid, maar ook om goede zorg van uw wijnstokken te nemen.
Elk type van druif heeft zijn eigen groei-eigenschappen, die moeten in gedachten worden gehouden, met inachtneming van de teelt van druiven. De duur van het groeiseizoen van de druiven is afhankelijk van het type van de druiven worden geteeld. Dus is het belangrijk dat u het juiste type of soort van druiven, op basis van de klimatologische omstandigheden van uw plaats te kiezen.
Gunstig klimaat voor Druiven
Klimatologische omstandigheden zoals temperatuur, regenval, vochtigheid en de duur van de zon in de regio waar druiven worden geteeld, zijn zeer belangrijke overwegingen. Extreme klimaat (warm of koud) kan een schadelijk effect hebben op het gewas. Warmte van de zon is vereist voor het rijpen van de druiven. Frost kan leiden tot veel problemen voor het telen van druiven. Aanplant van druif-stekken moet beginnen ten tijde wanneer het weer consequent warm en er is geen dreiging van vorst. Vroege voorjaar is de ideale tijd voor plantage van druiven.
Suitable Bodem voor Growing Grapes
Selecteer de land voor teelt van druiven zeer zorgvuldig. De bodem is verantwoordelijk om ondersteuning te bieden aan de wortels van de wijnstok. De hoeveelheid mineralen en voedingsstoffen het bereiken van de wijngaarden en de afwatering niveaus rond de wortels ook afhankelijk van de bodem. gekozen De bodem moeten capaciteit om water behouden en tegelijkertijd moet een goede drainage vermogen, voor de wortels beschermen tegen verzadiging hebben. Het is raadzaam om de bodem getest, om de aanwezigheid van eventuele toxische stoffen vast te stellen.
Aanplant van jonge wijnstokken
De wortels van de kale onderstam dat u wilt planten moet niet opgedroogd. Indien gewenst, genieten them in water per dag. Echter inweken hen voor meer dan een dag kan leiden tot rottende van de wortels. De wortels van de onderstam kan niet worden overgelaten in de open lucht voor meer dan een dag, omdat ze de neiging om hun vocht verliezen. In geval u niet in staat zijn om ze te planten binnen een dag, gewoon een tijdelijke geul waar u kunt de wortels plaats van de jonge boompjes en bedek ze met aarde. Wanneer u de plantage werken te beginnen, moet ervoor worden gezorgd dat er een minimum afstand van 8-10 m tussen twee wijnstokken. Deze praktijk is van essentieel belang, omdat de wortels van de volgroeide wijnstokken hebben de neiging om t / m 3-6 voeten gespreid vanaf de voet van de plant.
Irrigatie van Grape Vines
Na het planten, moet je veel water geven aan de wortels van de jonge wijnstokken, voor de eerste paar maanden. Dit wordt gedaan om de plant om zich te wortelen in de grond. Echter, in de latere periode, de afwatering van uw land is zeer cruciaal voor de druiven om te groeien. Als het water niet afgevoerd uit de wortelzone van de plant, is er een grote kans van uw plant besmet te raken door ziekten.
Toevoeging van mest bodem
Neem de blaadjes heel voorzichtig op een regelmatige basis. De kleur van de bladeren kan u vertellen of uw planten krijgen een goede aanvoer van voedingsstoffen. De bladeren moeten gezonde en donkergroen in kleur worden. Als je ziet dat je planten niet de juiste hoeveelheid voedingsstoffen krijgt, betekent dit dat de bodemkwaliteit is niet goed genoeg. Voeg wat compost in een dikke laag van 5-6 cm op de bodem. Deze stap zal maken de vruchtbare grond en de aanvoer van voedingsstoffen naar de wijnstokken aanzienlijk zal verbeteren.
Oprichting van de Trellis
Zodra de wijnstokken zijn aanzienlijk toegenomen, moet een hekwerk worden aangelegd ondersteuning te bieden aan de wijnstokken. Normaal gesproken, voor elke wijnstok, ongeveer acht meter hoog hekwerk is vereist. Kortere hekjes zijn nuttig voor de winter en hogere degenen voor de zomer. Het is belangrijk dat de tralie is sterk genoeg om de wijnstokken te ondersteunen, alsmede de volledige teelt. Zorg ervoor dat de tralie niet kan instorten door de sterke wind en andere ruige weersomstandigheden. Het maken van de wijnstokken volg de richting van de tralie, is een moeilijke taak.
Snoeien van Vines
Clipping uw wijnstok na regelmatige tussenpozen is belangrijk. Het helpt om alle metabolische energie rechtstreeks van de wortels en de scheuten naar de vrucht. Snoeien begint te lopen zodra de koude ruwe winter tot een einde komt. Knoppen krijgen vaak beschadigd als gevolg van extreme kou en je moet zoeken uit alle beschadigde knoppen van de wijnstokken en snoei ze. Extra scheuten die uitkomen op de zijkanten van de belangrijkste stam moet worden gesnoeid, omdat ze normaal gesproken niet zijn voorzien van alle groenten en plaats, remmen de groei van de wijnstok.
Bescherming tegen ongedierte en Dieren
Grapevine can besmet krijgen door schimmels, insecten, vogels of dieren. Gemeenschappelijke symptomen van Pest Attack verkleurd blad, verval in vruchten of aanwezigheid van een dun laagje over de bladeren. Such besmetting moet worden bestuurd door middel van fungiciden. Diverse insecten zoals wespen en kever vaak proberen om druiven te vernietigen. Dit soort aanval brengt drastisch de totale opbrengst van druiven uit de wandelgangen. Insecticiden moeten worden gespreid, om alle insecten op afstand te houden. Vogels kunnen ook leiden tot een veel schade aan een wijnstok. Met betrekking tot de wijnstokken met een netto is een manier om hen te beschermen tegen vogels. Een andere manier is op te zetten wat visuele objecten, zoals kunstmatige vogels of slangen te verdrijven de echte.
Oogsten van Druiven
Het meest spannende deel van het hele proces van het verbouwen van druiven is te oogsten. Na wijden zoveel van tijd en energie en geven zoveel van persoonlijke verzorging, tijd komt wanneer u kunnen degenen kleine sappige vruchten plukken uit de grapevine gegroeid door jou. Let op de lagere en middelste delen van de druiven zorgvuldig en als je vindt ze rijk aan kleur, betekent dit dat uw druiven zijn klaar om te worden geoogst. Om te bevestigen verder, kunt u gebruik maken van de kant-en-testkits op de markt beschikbaar.
Ik ben ervan overtuigd dat de ervaring van de teelt van druiven zelf gaat geven u enorme voldoening. Indien u de bovenstaande richtlijnen zorgvuldig, is de taak van de teelt van druiven niet van plan te moeilijk. Hoop dat u geniet van deze smakelijke, voedzame groenten met uw familie en vrienden.

No comments:

Post a Comment