Friday 14 October 2011

Cake Decorating voor bruiloften

Knip je een taart bij vele gelegenheden, zoals verjaardagen, Kerstmis, Nieuwjaar of op elke dag, elk moment je wilt! Maar het is anders wanneer je een cake snijden op uw trouwdag. Traditioneel werd een bruidstaart beschouwd als een symbool van vruchtbaarheid, maar de onderliggende emotie is altijd al de binding tussen de bruid en bruidegom. Dus, een bruidstaart, symboliseert in wezen van het paar liefde, en vestigt de aandacht van iedere gast. To maken de gelegenheid onvergetelijk, kunt u een persoonlijk tintje aan deze 'symbool van liefde,' door versieren als je wilt. U kunt ook aanpassen in sync met het thema van de dag.
Tijdens het inrichten van een bruidstaart, je zou kunnen overwegen de volgende factoren: het materiaal kan worden gebruikt voor de decoratie, de klimatologische omstandigheden, de betaalbaarheid, enz. Naast interest in het verfraaien, moet u de gereedschappen en accessoires die nodig zijn voor het werk, net als, spuitzakken , spatels en draaitafels. Je moet voldoende tijd en geduld hebben ook voor het versieren, als je wilt een goede baan te doen. Before decoreren, moet u eerst bepalen het ontwerp van de taart, de smaak, vullingen, de slagroom, decoreren materiaal en de toppings. U kunt versieren een bruidstaart met poedersuiker, kleuren en door het toevoegen van bloemen en veters. Plan ruim van tevoren en bij voorkeur, maken de taart op een experimentele basis voor de eigenlijke trouwdag.
Bruidstaart Design
U kunt versieren een bruidstaart volgens het ontwerp van de taart. Ronde vorm is erg populair, omdat het gemakkelijk is om vorst en te versieren. Vierkante vorm is ook in zwang, vanwege zijn scherpe blik. Zeshoekige, hart-vormig, petal-vormige cakes zijn ook goed. U kunt zelfs kiezen voor een traditionele gelaagde bruidstaart, of geef het een modern tintje, door te kiezen voor verschillende vormen voor de tiers. Onderste laag kan zijn vierkante vorm, waarvan de middelste, zeshoekig en een ronde vorm aan de bovenkant ziet er prachtig uit. Probeer mix-match de vormen en maken het tot een unieke creatie van jou.
Wedding Cake - IJsafzetting en Kleur
Zodra u de taart ontwerp, de smaak en vullingen besloten, het volgende deel is de decoratie. Uw taart is klaar en nu kunt u de kleur en materiaal voor ijsvorming. Hoewel de keuze van het materiaal, je moet rekening houden met de klimatologische omstandigheden. Is er een breed scala van ijsvorming materialen beschikbaar op de markt, zoals, fondant, marsepein, roomboter, chocolade ganache, eiwitglazuur, etc.; Fondant is de meest populaire en veel gebruikte icing materiaal, dat bestaat uit suiker, glucosestroop, en gelatine. You kunnen rollen deze in bladen en dekking van de taart mee. Het geeft een glad en zijdezacht afwerking van de taart en zeehonden de versheid van de cake. Het kan matig warme temperaturen staan, maar het mag niet worden gekoeld, want als je brengen uit de koelkast, condenseert als het aankomt op kamertemperatuur, die de finish buit. Dus het is beter om niet te koelkast, tenzij de taart bevat vullingen of decoratieve materialen gemaakt van bederfelijke goederen. Een punt om hier worden opgemerkt dat u de suikerglazuren koelkast voordat je hem op de taart, maar vermijd koel de taart die suikerglazuren op heeft. Een voordeel van fondant is dat het gevormd kan worden in elke gewenste vorm, zoals, Vlinders, bloemen, duiven, etc, waardoor de bruidstaart kijken aantrekkelijker. The suikerglazuren vormt een uitstekende uitvalsbasis voor de decoraties. U kunt zelfs kleur toevoegen aan de fondant of geef je hem een ​​glinstering of matte afwerking. ; Buttercream is geliefd om zijn zachte, romige textuur. Het is gemaakt van romige boter en suiker en is goedkoop in vergelijking met andere soorten van ijsvorming materialen. Het kan gemakkelijk worden behandeld en gekleurd. Het enige nadeel is dat het gevoelig is voor het smelten in warme temperaturen. Als je het wilt gebruiken in de zomer, het gekoelde tot de tijd van het snijden te houden. Anders kun je het gebruiken in de winter, of in temperatuur-gecontroleerde gebieden. ; Chocolade ganache is gemaakt van slagroom en chocolade. Degenen die liever de traditionele pastelkleurige gebak mag niet deze optie selecteert, omdat dit icing heeft een donkere, chocolaty kleur. Ben jij gek chocolade, go for it. U kunt echter niet bloot taarten met dit glazuur, op te warmen temperaturen, omdat ze de neiging te smelten. ; Marsepein wordt een andere optie, gemaakt van gemalen amandelen en suiker. This icing is soms gebruikt voor vullingen ook. Het smaakt naar amandelen en kan worden gegoten in elke gewenste vorm, zoals die van bloemen en bladeren. U kunt ook de kleur van de decoraties van marsepein. ; Royal icing is ook gebruikt om bruidstaarten te versieren. Dit wordt van suiker en eiwit en wordt soms aangeduid als 'glace Royale'. Deze icing is niet gebruikt om de taart te bedekken, maar alleen aan de buitenkant te versieren. Eiwitglazuur wordt gebruikt voor leidingen, kralen werk, traliewerk, enz. Het is zacht, terwijl de toepassing, maar later wordt het bedrijf en knapperig. ; Dit zijn de opties voor icing materialen, die kunnen worden gebruikt om de taart te bedekken, ook om ze te versieren. U kunt kleur aan dit ijsvorming en mach de taart aan het thema van de bruiloft of zelfs de trouwjurk.
Wedding Cake - Versieren Materiaal
Het meest populair onder bruidstaart decoraties zijn bloemen. U kunt een gewone cake aantrekkelijke, door toevoeging van een aantal verse bloemen die er in een creatieve manier. Molded bloemen gemaakt van fondant, marsepein of glazuur ook gebruikt om bruidstaarten te versieren. Een andere optie is het toevoegen van veters, kralen, linten, strikken, etc. U kunt gebruik maken van ofwel kunstmatige enen of die gemaakt van glazuur.
Een van de belangrijke onderdelen van een bruidstaart is de topping. Ze zijn meestal niet eetbaar en kan worden gemaakt van plastic, porselein of strass. Eerder een miniatuur beeldje van een bruid en bruidegom werd gebruikt als topping. Tegenwoordig, meer innovatieve toppings in zwang zijn. U kunt gebruik maken verweven harten, duiven, bloemen, replica's van trouwringen of wat je denkt is perfect voor de gelegenheid. U kunt ook een gekleurde silhouet van de initialen van het paar, of maak gravures van elke vorm van uw keuze, of gewoon wat je wilt, dat zou worden gewaardeerd.
Neem de tijd, geduld hebben, en laat uw fantasie wonderen verrichten. By het verfraaien van de bruidstaart zelf, kunt u geld besparen, terwijl ook het geven van een persoonlijke touch aan. Je zou zelfs kunnen bespreken met de bakker en te delen met hem, je plannen voor de taart decoratie. Dus, Gebruik je creativiteit en maak uw bruidstaart uniek en onvergetelijk.

No comments:

Post a Comment