Saturday 22 October 2011

Hoe Bamboo Indoors Grow

Bamboe is eigenlijk een plant die behoort tot de familie van gras en varieert in lengte van enkele centimeters tot enkele meters. Bamboe kan groeien op verschillende plaatsen onder verschillende klimatologische omstandigheden, maar over het algemeen de plant bloeit in warme, vochtige en regenachtige gebieden. De Lucky Bamboo is een overdekt ras dat oorspronkelijk uit Kameroen, maar de stengels zijn vaak geïmporteerd uit landen als China, Taiwan en Korea.
Bamboe is een sierplant die ook wordt beschouwd als een geluk plant. De Chinezen geloven dat deze plant is van cruciaal belang om fortuin en geluk. Volgens de Chinese kunst te genezen Feng Shui, kan bamboe helpen het energie om uw huis. Het aantal van bamboe stengels houden verschil goede dingen:, 2 bamboe stengels te brengen geluk. , 3 bamboe stengels betekent geluk. , 5 of 7 bamboe stengels symboliseren een goede gezondheid. , 9 bamboe stengels brengen rijkdom. , 21 bamboe stengels te trekken zegeningen. ; Hoe Bamboo Indoors Grow
Bamboo planten vereisen luchtvochtigheid, licht, water en lucht beweging. De eerste stap is het kiezen van een goede bamboe plant, tropische of inheemse soorten. Tropische bamboe planten, wanneer indoor gegroeid passen gemakkelijker. Aantal voorzorgsmaatregelen om uw kamerplant bamboe groeit goed:; Zorg ervoor dat u koopt een gezonde bamboeplant; controleren of de bladeren en de stengel zijn sterk en groen. ; Ontvang een glazen fles. Een belangrijk feit om te onthouden is dat bamboe gedijt in een grote container. Als de bamboe groeit snel, het is altijd goed om ten minste twee centimeter te laten tussen de rand van de wortel en de zijkant van de container. ; Zet de stenen op de bodem van de container, zodat de bodem bedekt is. Water toevoegen. Voeg stenen rond de stengel van de plant. Dit zal helpen om de plant een evenwichtige en de wortels te voorkomen van het krijgen van afgeplat aan de onderzijde. In plaats van stenen, dan kunt u ook gebruik maken van ofwel knikkers of steentjes. ; Bamboo vereist indirect licht. Als het wordt direct zonlicht, de bladeren te verbranden, maar op hetzelfde moment als het niet genoeg licht, zal de bladeren aan kracht verliezen. Vandaar dat de beste manier om de juiste licht te garanderen, is om een ​​efficiënt gebruik van energie lamp. ; Bamboe gedijt in vochtige omstandigheden. Daarom zijn haar nodig om te zien dat het vochtniveau altijd hoog zijn. Dit kan gedaan worden door sproeien van water over hen regelmatig. Het beste is om deze planten te houden in koelere plaatsen. , Hou de bamboe in een gebied waar er een goede luchtcirculatie, waar ze eventueel kunt genieten van verse lucht van buiten te krijgen. ; Gieter de plant dagelijks is niet vereist. Als bladeren beginnen te krullen, water regelmatig. Zorg ervoor dat er geen chloor in het water. Is wanneer chloorgas is aanwezig, laat het settelen 's nachts, en vervolgens het water uw plant, omdat chloor veroorzaakt vertrekt naar geel. ; Als de wortels zijn in water uit een lange tijd, de container, knikkers en de wortels moeten reinigen. Haal de wortels eerst. Was ze met water. Was de container met een detergent. Ook was de knikkers en voeg dan zoet water. ; Vermijd extreme warme of koude temperaturen. Bamboe gedijt goed bij kamertemperatuur tussen de 15 tot 25 graden Celsius. ; Zodra de bamboe plant is in het huis enige tijd, zal het aanpassen aan de omstandigheden binnenshuis.
Bamboe is een symbool voor een lange levensduur, gezondheid, geluk en wijsheid. Breng dit enamoring installatie in uw huis en voel haar aura.

No comments:

Post a Comment