Wednesday 5 October 2011

Romantisch Manieren om je vriendin Voorstellen

Eerst en vooral niet toegeven aan de verlangens van de geest. Laat uw hart Neem de controle over je acties. Dit is een grote gelegenheid en je kunt niet verknoeien! Laat de dingen die je gaat zeggen om haar te zijn spontane, eerder dan het maken het geluid zoals lijnen uit een film script. Plan de plaats of de locatie van tevoren. Je zou kunnen overwegen een paar van de volgende manieren romantische te stellen aan je vriendin.
Op een Club; Je kon plan om je vriendin nemen om haar favoriete nacht plek en een normaal gesprek hebben zoals u gewoonlijk doen. In het midden van de procedure, rustig vragen aan de DJ of de band die er spelen aan de hand over de microfoon aan u voor. Als je eenmaal zo ver is het natuurlijk voor je zenuwen te krijgen, hoe beter voor je. Geen paniek! Hoewel de woorden God help me!, Dat op de loer liggen in de donkerste hoeken van je geest behoorlijk levendige, op het podium en spreek je hart uit. If escapisme neemt de controle van u, krijgt de band of een dj om het liedje dat ze houdt van spelen, terwijl je voor te stellen aan haar.
Met vrienden en familie; Plan een feestje voor je vriendin met familie en vrienden. Bevestigen de presentielijst van al uw vrienden gaan aanwezig op het feest. Ze hebben te weten over uw plannen van voorstellen aan je vriendin. Daarom krijgt ieder een enorme rode letter op een T-shirt die de woorden dragen 'Will You Marry Me?'. Zorg ervoor dat degene die het aantrekken van het brieven aanwezig zijn voordat je vriendin aankomt. Als ze eenmaal doet, en het feest begint, monteren iedereen voor een groepsfoto en verras haar met uw voorstel.
Op een afgelegen plek, een ander geweldige manier voor te stellen aan je vriendin is om mee te nemen naar een schilderachtige plek, ver weg van de gekke rush en camp onder de sterren. Terwijl je krijgt gezellige met elkaar naast de Bonfire, stilletjes brengen in de wijnglazen, en pop de ring in haar glas en vul it up met wijn. Zorg ervoor dat je haar het glas met de ring in. Een paar slokjes en ze zullen in voor een verrassing.
Op de Games; Als je vriendin is een sport buff, kon u haar verrassen door coördinatie met de organisatoren op de begane en display uw voorstel op het reuzenscherm bij een spel of gebruik de omroepinstallatie te doen.
De creativiteit die betrokken zijn bij een romantisch voorstel is iets dat je vriendin voor altijd zal koesteren, in plaats van de kosten gedragen op een voorstel. Ongeacht wie je bent, als het gaat om zaken van het hart, een simpel voorstel heeft altijd een gewenst effect heeft op het meisje dat je liefde. De kleine kleine ingewikkeldheden en nuances van jezelf uitdrukken zal altijd treasured door haar. Dus zeggen dat de magische woorden en laat de wedding bells ring!

No comments:

Post a Comment