Saturday 29 October 2011

Sieraden schoonmaken

Prachtige en bruisende sieraden hebben altijd verleid vrouwen sinds hun oprichting. Wie kan de verleiding weerstaan ​​van het verkrijgen van deze onweerstaanbare diamanten oorbellen of prachtige edelsteen sieraden in die prachtige jurk passen! In onze opwinding van het bezit van deze sprankelende sieraden items die we vaak vergeten over manieren om de sieraden stuks in perfecte staat te houden. De meeste gecertificeerde juweliers bieden echt goede sieraden schoonmaakdiensten tegen redelijke prijzen. Zoals juweliers maken gebruik van verschillende types van machines om allerlei sieraden schoon te maken. Dit wordt beschouwd als een veilige methode vooral wanneer de sieraden is van de delicate aard zijn. Er zijn ook momenten waarop veel mensen liever hun sieraden thuis te reinigen in plaats van die naar de juweliers voor elke ding! Ja, of het is uw gouden of zilveren sieraden of zelfs edelsteen sieraden, lees alles over de basisprincipes van het sieraden reinigen tips hier.
Sieraden schoonmaken Tips:; Wanneer u begint met uw sieraden schoonmaken thuis, zijn er bepaalde dingen die je zou moeten overwegen. Allereerst ervoor te zorgen dat al je stenen goed zijn ingepast in de omgeving. Wanneer u de sieraden reinigingsproces beginnen, altijd verzamel de materialen die u vereisen en zitten aan een tafel waar er voldoende licht. Voorkomen dat in de buurt van de gootsteen.
Een eenvoudige zachte en vochtige doek kan ook wonderen verrichten om uw sieraden te reinigen. Veeg hem over de stenen weer heel rustig zodat het lijkt helder en schoon. Soms, als gevolg van regelmatig gebruik, kan men zien dat er veel vuil tussen de steen en de instelling. In dergelijke gevallen moet u een oude, schone tandenborstel gebruiken om voorzichtig borstelen het vuil uit het gebied.
Gouden sieraden is vrij populair en is over het algemeen gedragen op een dagelijkse basis ook. Een ding over gouden sieraden is dat het kan verkleuren op keer. Voor dergelijke gevallen gebruik maken van een eenvoudige oplossing van warm water en voeg een paar druppels van ammoniak bij deze. Gebruik een zachte borstel te verwijderen de aanslag die zich heeft gevormd over de gouden sieraden. Zodra u klaar bent met het schoonmaken, spoel het goed. Gebruik een zachte doek om de sieraden te drogen.
Vrouwen die sieraden te dragen op een dagelijkse basis moeten echt voorzichtig over de afhandeling van de sieraden. Het gebruik van cosmetica, zoals handlotions en make-up kan een soort van een dunne film op uw sieraden veroorzaken. Dit kan leiden tot een ophoping van vuil op uw sieraden. Om effectief te reinigen van uw diamanten sieraden, genieten van de zelfde in een warme oplossing die water en een milde echt vloeibaar wasmiddel moet bevatten. Neem vervolgens een kleine zachte borstel om stoten het vuil uit de groeven en spoel de sieraden in warm water. Gebruik een zachte doek die vrij is van pluis uw sieraden schoon te maken.
Zilveren sieraden is ook een van de soorten gemakkelijk worden aangetast. Zilver neiging om gemakkelijk te bezoedelen naast als het wordt blootgesteld aan cosmetica te wijten aan regelmatig gebruik kan het de neiging om ook zwart te maken. Eigen schoon en sprankelend zilveren sieraden gewoon gebruik maken van de volgende sieraden reinigen tips. Neem een ​​niet-metalen container en het gebruik van een aluminium folie aan de bottom line. Vul deze met warm water en voeg wat soda. Plaats al uw zilveren sieraden in deze en ervoor te zorgen dat zij in aanraking met het aluminium folie. Zodra de off aanslag laag liften verwijderen van de sieraden uit het water en gebruik een zachte doek om ze droog.
Een gemakkelijke manier om te voorkomen dat te veel tijd in sieraden reinigen zou zijn om ervoor zorgen dat u al uw sieraden stukken afzonderlijk en veilig. Dit zou ook voorkomen dat de sieraden stukken uit poetsen tegen elkaar en veroorzaken meer schade.
Amongst de meeste soorten sieraden, parels zijn heel delicaat te hanteren en zijn zeer gevoelig ook. Daarom worden echt voorzichtig terwijl reinigen parels en verwijderd houden van agressieve chemicaliën naar dezelfde reinigen. Bereid een oplossing van zeepsop en natte doek en sieraden gebruiken om de parel sieraden schoon te maken. Zodra u klaar bent met schoonmaken, gebruik dan een aparte sieraden doek om de sieraden te drogen.
Deze eenvoudige sieraden reinigen tips helpen u om uw schitterende sieraden te beheren. Als de aanslag of vuil niet verdwijnt met deze stappen, zou het een betere optie om professionele hulp te zoeken.

No comments:

Post a Comment