Tuesday 25 October 2011

Deken op de borst

Per definitie, de deken borst is een meubel dat is bedoeld om dekens op te slaan. Dat kan worden uitgebreid tot de opslag van andere delen bekleding spul ook, met inbegrip van beddengoed en kussens. Dit is het primaire doel van de deken kisten, maar in tijden van vandaag, zien we dat mensen hebben genomen om het opslaan van bijna alles in hun dekenkisten. Tenminste, zijn de paar mensen die deken kisten hebben in hun huizen vertoon van deze tendens. Vandaag, wees niet verbaasd als u een huis waar ze hun kostbare porselein, of hun kranten of zelfs hun peuter speelgoed op te slaan in hun dekenkisten. Echt, in de weinige huizen die deken kisten hebben vandaag, is hun doel geworden vrij universeel.
Dekenkisten zijn zeker een Europese import, waarschijnlijk uit de tijd van de renaissance. Sommige van deze deken kisten - Nou, de meesten van hen, eigenlijk - lijkt alsof ze zouden de meeste thuis in een van die traditionele huizen van Engeland in een schilderachtig hoekje. Hun ontwerpen zijn te Engels, en de hoge kwaliteit hout die worden gebruikt bij de opbouw van hen zijn, zelfs vandaag de dag alleen toe te voegen aan deze indruk. Maar dat is wat toevoegt aan de allure van de deken kisten - slechts een in uw kamer en uw interieur lijkt te zijn verschoven tientallen jaren in het verleden, waardoor het de retro-look.
In de leeftijd van retro meubilair, de deken chests making een comeback, maar toch is het niet in de mate dat ze werden eerder gebruikt. De meeste huizen aan het doen zijn zonder deze deken kisten bij gebrek aan ruimte, en doordat er zijn zo veel andere mogelijkheden om hun dekens op te slaan. De zetels that in zwang zijn in de meeste kleine huizen zijn het verzorgen van de toegevoegde opslagruimte, en er zijn verschillende mensen die hun dekens brengen in grote kasten ook. Toevoegen aan dat de deken kisten zijn duur omdat ze meestal gemaakt met de beste kwaliteit hout.
De belangrijkste dingen die gaan tegen de deken kisten vandaag zijn ruimtelijke beperkingen, redundantie en exorbitante kosten. Echter, het is heel triest om te zien dat deze elegant meubilair weg te gaan op deze manier. Hier zijn enkele manieren waarop u kunt omzeilen van de problemen die worden geassocieerd met het kopen en onderhouden van dekenkisten. (Ja, de bedoeling van dit artikel is om deze stukken te slaan in huizen over de hele wereld.)
Besparen op beperkte ruimte
Als je denkt dat dekenkisten gebruiken tot ruimte in uw huis die u kunt gebruiken voor andere doeleinden, denk dan opnieuw. All dekenkisten geen rekening hoeft te ruimte in beslag. In feite zijn er grote en kleine ontwerpen hier dat je uit kunt kiezen. Veel fabrikanten vandaag de dag het maken van kleine formaat dekenkisten, want ze zijn heel bewust van de kleine grootte van de kamer dat de mensen vandaag de dag leven.
Een ander interessant idee is om de deken op de borst verdubbelen als iets anders. Bijvoorbeeld, kunt u uw deken op de borst gebruiken als salontafel. Daar - u bespaart op een salontafel, en u bent niet verspillen elke ruimte. Een ander idee is om de studie tafel plaats bij het raam in plaats van de luie stoel je meestal daar te houden. You get storage space, as well as you can er op zitten and admire the scene out of your window.
Eigenlijk, het hele punt van de deken borst is om te sparen ruimte. Dit is waar je in je dekens en zelfs matrassen (als de kisten groot genoeg zijn, zullen ze houd de matrassen ook) en kussens.
Besparen op de kosten
Er is geen noodzaak voor u om altijd te gaan voor de duurdere varianten van houtsoorten als teak, palissander en mahonie. If je genoegen voor goedkopere bos, zult u merken dat dat sterk de kosten te verlagen.
De meeste timmerlieden zullen willen maken van hun unieke deken kisten. Ze heeft misschien zelfs zoveel houtsnijwerk op hen. Onnodig te zeggen, brengt u voor al deze dingen. Om te besparen op dergelijke lichtzinnige kosten, moet je bespreken met uw timmerman op voorhand.
Nog een idee is om uw deken op de borst om, samen met de andere meubels in uw huis. Dat zal je groepskortingen, en je vindt het veel goedkoper dan als je alleen kopen.
Als u nog houtbewerkingsvaardigheden in u, dan vindt u het makkelijk genoeg om een ​​deken op de borst van je eigen op te bouwen. Je zult zeer besparen op de kosten als je dit doet, maar je moet voorzichtig zijn met wat je doet. Je kunt krijgen meerdere downloadbare doe-het-zelf gidsen rechts hier op het Internet.
Saving on redundancy
Redundantie gebeurt er als je de deken borst niet gebruiken voor enig doel. Nou, zou je niet willen om de deken op de borst te gebruiken voor het opslaan van uw dekens, maar zijn er verschillende andere dingen die je kunt gebruiken voor. Een suggestie is om het te houden bij de kinderen de slaapkamer waar het kan worden gebruikt voor hun boeken. Wanneer u de deken borst behulp voor sommige doel, zult u gelukkig blijven erover.

No comments:

Post a Comment