Sunday 30 October 2011

African American Kapsels

De Afrikaanse Amerikaanse cultuur is inmiddels een aanzienlijk deel van de Amerikaanse cultuur. Men kan zien dat ze hun identiteit behouden ook. Deze cultuur die wordt gezien in de Verenigde Staten verwijst eigenlijk naar alle specifieke bijdragen van de Afrikaanse etnische groepen aan de cultuur van de Verenigde Staten. Deze cultuur heeft gehandhaafd zijn eigen onderscheidende aantrekkingskracht nog niet op hetzelfde moment heeft gevonden een grote invloed op de Amerikaanse cultuur zowel in termen van dressing, muziek en zelfs kapsels! De African American kapsels zijn een van de onderscheidende factoren van deze cultuur en iets dat mijn fascinatie heeft aangehouden voor jaren! Denk dat Afro-Amerikaanse kapsels en beelden van strak opgerolde krullen, afro kapsels, haar vlechten en dreadlocks komen naar de geest. Vandaag de dag, de vrouwen die behoren tot de Afrikaans-Amerikaanse cultuur zijn bekend om hun haar glad te proberen verschillende looks. Als u een fascinatie voor Afrikaanse Amerikaanse kapsels en meer wilt weten over de verschillende kapsels ze sport weet, uit controle van een aantal van de African American kapsels die hieronder worden vermeld.
Verschillende soorten van Afrikaans-Amerikaanse Kapsels:; Het soort gevarieerde kapsels die de Afrikaanse Amerikaanse cultuur staat bekend om bestaat ook omwille van de structuur of de textuur van de African American haar. Dit varieert sterk van andere haar texturen. Daarom zijn de meeste Afro-Amerikaanse kapsels maken gebruik van natuurlijke stijlen. Hoewel het vandaag, kan men zien dat deze trends veranderen als gevolg van de verschillende soorten haarproducten die worden gebruikt om nieuwe looks te creëren.
Afro Kapsels:; Een Afro kapsel is een waar de haren zijn gezien vertroebeling rond het hoofd in de vorm van een halo. Mensen die behoren tot de Afrikaanse Amerikaanse cultuur heb van nature dik en krullend haar en daarom iedereen kan proberen deze Afro krullen. Extra volume wordt toegevoegd aan het haar met verschillende methoden.
Haar Vlechten:; Haar vlechten is een gemeenschappelijke en een zeer populaire Afro-Amerikaanse kapsel. Hier zijn delen van het haar gevlochten samen en zijn gedragen door jonge kinderen en volwassenen. Dit soort haarvlechtkunst wordt beschouwd als een kunst. Vandaag, haarstylisten die stijl de perfecte micro vlechten of zelfs cornrows zijn erg in trek over de hele wereld. Haarvlechtkunst vergt veel tijd en geduld voor zover de drager en zelfs de kapper gaat! Vlechten bestaat uit diverse stijlen zoals de micro vlechten, cornrows wordt in vak vlechten etc. Haar vlechten sported door velen die willen dit hippe en coole look te bereiken.
Lees in detail alles over Afro-Amerikaanse haarvlechtkunst stijlen
Tight Paardenstaarten:; de African American kapsels altijd een merk als gevolg van de strakke krullen. These krullen zijn vaak verschillend gestileerde om verschillende kapsels te creëren. Krullend haar is vaak gestyled in paardestaarten. Gekrompen haren zijn ook zeer vaak voor en zijn gebonden tot in paardenstaarten of zelfs links los. In dit geval wordt de haar met een scheiding in gelijke secties en elke sectie is volledig gevlochten en vastgezet met een band. Vervolgens worden alle de vlechten trok naar de achterkant van het hoofd en het hoofd is gehuld in een satijnen sjaal. Dit is over het algemeen gelaten gedurende de nacht. Wanneer de vlechten ongedaan gemaakt de volgende dag, het haar haalt een gekrompen look en ziet er fantastisch uit wanneer getrokken in een paardenstaart.
Dreadlocks:; Denk dreadlocks en Bob Marley veren tot mijn gedachten. Dreadlocks zijn opmerkelijke verhalen die verbonden zijn met hen en hebben verschillende betekenis voor verschillende mensen. Dreadlocks zijn eigenlijk rollen van haar die met elkaar zijn verbonden en deze kunnen ook vorm op hun eigen, zou dit grotendeels afhangen van het haar textuur ook. In het algemeen, dreadlocks te vormen wanneer het haar van nature is verbouwd zonder het gebruik van een soort van borstel of kam. Dreadlocks steeg in populariteit met reggae muziek het bereiken van nieuwe hoogten. Er zijn vele schoonheidsbehandelingen salons dat je natuurlijke manieren om stijl dreadlocks (door het aanbrengen van valse haren) waar als er weinig die gebruik maken van chemische processen om hetzelfde te bereiken bieden.
Lees in detail alles wat u moet weten over dreadlocks weten
The Jheri Curl:; Tussen al de African American kapsels, de Jheri krul was ook zeer populair onder de Afro-Amerikaanse mensen. De naam Jheri is gegeven omdat de maker van dit kapsel is vernoemd Jheri Redding. Deze look is alles over sport een glanzende look met ladingen van krullen. There werden bepaalde chemische processen gebruikt om deze stijl, die misschien de reden waarom deze hairstyle uiteindelijk uit het straatbeeld verdwenen te bereiken.
Je zou ook geïnteresseerd in het lezen over; 1940's kapsels; 1950's kapsels; 1980's kapsels

No comments:

Post a Comment