Tuesday 11 October 2011

Edelsteen sieraden

Vrouwen en edelsteen sieraden lijken onlosmakelijk met elkaar verbonden! Men kan niet ontkennen dat de schoonheid die edelstenen te lenen aan sieraden, ze kunnen zelfs een eenvoudig ontwerp kijkje gewoonweg verbluffend! Een reis in je plaatselijke juwelier kunt u zien op de verschillende soorten edelsteen sieraden beschikbaar. With de enorme vraag naar edelsteen sieraden, zijn er nieuwe en innovatieve ontwerpen worden toegevoegd aan de gevarieerde collecties. Edelstenen die zeldzaam zal uiteraard een hogere prijs. Bepaalde soorten edelstenen zijn gebruikelijk wanneer zoals door sommigen wordt alleen in specifieke omgevingen. Naast de verschillende soorten edelstenen hebben ook verschillende betekenissen. Er zijn verschillende redenen misschien de reden waarom deze betekenissen zijn geassocieerd met de bijzondere edelstenen. Ongeacht de redenen voor het kopen van edelsteen sieraden, kan men niet ontkennen hun populariteit. Hier zijn een aantal factoren die verband houden met half-edelsteen sieraden.
Verschillende soorten van Gemstone Jewelry:
Edelsteen sieraden is beschikbaar in een verscheidenheid van ontwerpen of het in de vorm van een halsketting, armband of zelfs oorbellen. Deze kunnen worden gevormd tot Y vormige kettingen, multi gestrande kettingen maken, en draad omwikkeld of kan zelfs worden geregen om mooie ontwerpen te maken. U kunt zelfs hoge gaan bling en sport chunky sieraden die groter edelstenen te gebruiken. Kettingen zijn ook unieke stukken van edelsteen sieraden te maken. Edelsteen sieraden kunt een fantastisch element aan elke outfit.
Verschillende soorten stenen gebruikt om Gemstone Jewelry maken:
Diamonds:; Diamanten zijn misschien wel de meest gewilde en meest gewaardeerde op allerlei edelsteen sieraden. Een diamant is ook het moeilijkste bekende stof. Hoewel diamanten zijn extreem duur, deze zijn niet precies zeldzaam. Dit is uitsluitend te wijten aan het feit dat er veel nummers van diamanten worden gedolven het hele jaar door. Natuurlijk, grote diamanten, die van zeer hoge kwaliteit, zijn zeldzaam. In de oude dagen werden diamanten bekend als een manier van bescherming voor de drager. Diamanten blijven ook het brandpunt in de meeste verlovingsringen.
Ruby:; Edelsteen sieraden kan niet worden compleet met de vermelding van robijnen. Deze edelsteen is ook bekend als de Heer van de Gems. Of het nu de schoonheid of de uniciteit van deze edelsteen, heeft het gevonden heel wat bewonderaars tot date. Deze edelsteen is bekend dat liefde en vriendschap symboliseren. Enkele van de mooiste en meest exotische van alle robijnen worden gevonden in Birma.
Emerald:; Deze groene edelsteen is populair vanwege de intense groene kleur, die een uniek soort van een schoonheid leent voor alle soorten edelsteen sieraden. Men kan denken dat de smaragd een echt harde edelsteen, maar als je een eigen edelsteen sieraden, bezet met smaragden, doe het dan met zorg te behandelen als het kan chip gemakkelijk. Smaragden zijn gedragen sinds oude tijden voor de gezondheid gerelateerde onderwerpen te genezen en ook als een manier om een ​​van spreuken te beschermen.
Opals:; Opaal beschikbaar in een verscheidenheid van opties, zoals het gemeenschappelijk opals, de kostbare opaal, enz. De naam opaal is afgeleid van het Latijnse woord Opalus; Die symboliseert een verandering in kleur. Dit is omdat, opals altijd sparkle verschillend in verschillende hoeken en deze oogverblindende schoonheid trekt veel om alle mooie sieraden die gebruik maken van opals maakt eigen. Hoewel aanvankelijk opals werden in verband gebracht met vele verhalen dat mensen uit de buurt van deze edelstenen, zij later werd een symbool van trouw en zelfs zekerheid.
Sapphire:; The diepblauwe shaded edelsteen is ook gevonden in andere shades but de mooiste van alle saffieren worden bekend die met een kap van blauw. Sapphire blijft ook voor de keuze van vele in Engeland als een verloving steen. Het is ook van mening dat De saffieren diep in acht werden genomen door oude priesters.
Aquamarijn:; Edelsteen sieraden die aquamarijn gebruikt als edelsteen zijn heel populair omdat het bekend is dat compliment alle soorten huiden en teint. Aquamarijnen kan worden gezien in een mooie tint blauw of zelfs groen. De naam is Aquamarijn afgeleid van het Latijnse woord, dat zeewater betekenen. Er zijn veel verhalen in verband met de aquamarijn zoals deze waarbij de matrozen 'steen. Dit komt omdat per some oude verhalen, de aquamarijn werd gevonden in een schatkist dat toebehoorde aan mooie zeemeerminnen. Men gelooft ook deze edelsteen heeft genezende eigenschappen.
Sommige andere variëteiten van Populaire Edelstenen gebruikt in Jewelry:; Garnet; Amethist; Turquoise; Pearl; spinellen; Topaz; Hematiet

No comments:

Post a Comment