Tuesday 18 October 2011

Kleine slaapkamer Arrangement: Decorating Ideeën voor kleine slaapkamer

Kleine slaapkamers zien er vaak overvol en druk, omdat ze gebrek aan vloeroppervlak, alsmede opslag ruimte. Slaapkamers zijn bedoeld om te worden gezellige, comfortabele en ontspannen, maar het meubilair rommel geeft ons een verstikkend gevoel. Toch zijn er verschillende manieren waarop kleine kamers kunnen kijken ruimer en groter. Met de juiste verlichting, kasten, bed, spiegels, kan etc de kleine slaapkamer worden ingericht op een manier die maakt het erg aantrekkelijk en elegant.
Wanden, het plafond en Deuren
De tinten je kiest om te schilderen de muren zijn zeer belangrijk. Voor kleine slaapkamers, altijd gebruik te stimuleren en te lichte kleuren voor de muren. Gebruik meer van wit en crème kleuren om de ruimte te geven een verfrissende kijk in de ochtenden en een troostende gevoel 's nachts. Lichte tinten van de verf zal de kamer ziet er ruimer, in tegenstelling tot tinten van blauw, geel, groen, paars, etc die de kamer doen lijken minder ruim. Het voordeel van het gebruik van lichte tinten is dat de lichte kleur reflecteert het licht valt op het op de diepere delen van de ruimte, waardoor een illusie van meer ruimte.
Ook voorkomen dat het gebruik van meer dan een kleur voor de muur. Hoe meer de kleuren, de drukker de kamer verschijnt. Als uw muur is beschilderd met een donkere tint, dan kun je ook zet licht gekleurd en sober behang. Voor het plafond, gebruik maken van witte schaduw, die de ruimte geeft een gevoel van hoogte. Voor de vloer, kies lichte kleuren. Verf de deuren kleuren dezelfde zijn als die van de muren.
Verlichting
Kleine slaapkamers moeten zacht en aangenaam licht. Installatie van verlichting dicht bij het bed zou de kamer een ruimer uitstraling. Je zou ook kunnen gaan voor dimmers gelegen op een of twee punten in de kamer. Vermijd stand-alone-lampen, in plaats mount lampen aan de muren. Voor bedtime lezen, kon je een lamp aan de muur met een draad opknoping beneden voor een gemakkelijke in-en uitschakelen. Veelzijdige lampen in het plafond zijn eveneens goede opties, maar zorg ervoor dat ze niet in de weg van andere objecten. Ambient, accent en tl-verlichting hebben een elegante en rustgevende uitstraling en kan worden gebruikt in kleine slaapkamers.
Bedden
Vouwbedden of Murphy bedden zijn gemeenschappelijke ruimte besparende alternatieven, die opklapbaar in de muur. Rassen van Murphy bedden zijn beschikbaar, die ingeklapt lijkt op delen van kasten van buitenaf. Echter, als je het soort die niet weg willen doen met je dubbel bed, dan kun je gaan voor 'platform bed'. Platform bedden zijn bedden die laag in de hoogte en lijken groter te worden in de kamer. Je zou ook kunnen gaan voor Futon bedden, die zou je kamer kijken ruimer. Futonbedden verschijnen als banken de hele dag, en kan worden uitgebreid tot een bed te vormen. Als de slaapkamer is voor de kinderen, het stapelbed is een zeer goede optie. Je zou ook kunnen gaan om naar bed te Hind is die kan worden opgevouwen in de helft en bolted. Echter, vóór de aankoop van een bed, controleer dan of het bed goed past in uw slaapkamer.
Beddengoed en gordijnen
Gebruik gewoon gekleurde lakens voor uw bedden en beperken tot een enkel ontwerp patroon, zoals mix en match kleuren maken de ruimte kijken vol. Laat de plooien van het bed af flow aan alle kanten van het bed zitten. Dit zal helpen de kamer langer kijken. Zien dat de kleuren die u kiest voor de muren moeten dezelfde zijn als die van de gordijnen en kopen gordijn houders dat de gordijnen zou op zijn plaats houden. Als de verlichting in de kamer is onvoldoende, dan dus gebruik lichte gordijnen die de kamer niet donker kijken tijdens de dag. Proberen te vermijden zware gordijnen in kleine slaapkamers, want ze geven de kamer een drukke voelen.
Opslagruimte:
Voor kleine slaapkamers, berging wordt nogal een probleem. Bed-opslag is het antwoord op de opslag probleem in kleine slaapkamers. Wanneer u koopt uw ​​bed, kan je het bed opbergkasten ook. Het grootste deel van het platform bedden komen met bed opslag kasten en lades. Maar zorg ervoor dat je genoeg ruimte hebt ruimte om de lades eruit te trekken. Al uw seizoensgebonden kleding kan worden verpakt in deze bedlades, zodat u niet zal moeten vaker open de lades. Voor het opslaan van kleren in de kast, zorg ervoor dat de kast raakt het plafond, zodat er geen ruimte wordt verspild. Geen open-staande kasten die niet opgaan in de kamer. Bouw mee aan de kledingkast in de muren, met behulp van je alle ruimte.
Meubilair
Terwijl ze gedaan kasten hebben schuivende panelen en geen deuren die naar buiten open. Deze manier de ruimte voelt ruimer en netjes. Building slaapkamermeubilair in een hoek met de muur zal de kamer kijken ruimer. In het geval van kasten, voorkomen van vloer tot plafond kasten omdat ze de kamer kijken vol en verzadigd. Het is raadzaam om meubels gemaakt van dunne metalen frames voor kleine slaapkamers te gebruiken. Dit komt omdat dunne metalen frames bieden meer visuele muur ruimte en het gevoel te geven van een ruime kamer. Volumineuze meubels neemt meer van het vloeroppervlak en onthult mindere muur zone, hetgeen een gevoel dat de kamer is vol. Avoid meubels die te veel vloeroppervlak en proberen op te zetten zoveel als je kan op de muren.
Garderobe
Meestal het voorste gedeelte van de kasten zijn meestal eenvoudig en leeg. Wat je zou kunnen doen is een kast ontworpen op een zodanige manier, dat aan beide zijden kasten voor de opslag van kleding en in het midden is een ander toestel lijkt op de twee kasten op zijn kant. Deze constructie middenstuk op een zodanige manier dat het bestaat uit een opslagruimte aan de top, een lade in het midden van de sectie en een trolley stoel op de bodem die kan worden getrokken en geduwd inch De ruimte boven kan dienen als een kaptafel . Al uw cosmetica kan worden geplaatst erin. De stoel kan worden uitgetrokken wanneer dat nodig is. In feite is het optimaliseren van de ruimte, hebben de stoel gebouwd als een holle doos, waarin je kunt opslaan dingen. Hebben een houten deksel voor het met een kussen op de top. Dus je hebt je kledingkast, kaptafel en opslagruimte, alles in een.
Televisie
Grof vak televisies nemen veel ruimte en geven een zeer omvangrijke voelen. Het beste is om een ​​flat screen televisie die kunnen worden gemonteerd op de muur. Sinds haar plat en strak, de kamer krijgt een geraffineerde look. Als je een dikke televisie, dan kun je mounten op een hoek van de muur, op een zodanige wijze dat u televisie kunt kijken liggend op het bed.
Hoek van de kamer
Je zou kunnen plaats uw pronkstukken en andere items op glasplaten, op de hoeken van de kamer. Dit is een effectieve manier om ruimte hoeken te gebruiken. Gebruik glazen voor de planken. Het transparante glas waardoor de ruimte juist ruimer. Je zou zelfs kunnen monteren hoek boekenplanken op de hoeken en sla daar uw boeken.
Spiegels
Decoratieve spiegels, wanneer zij aan de muren voeg een illusie van meer ruimte in de kamer. Je kon ook een grote spiegel op de kast. Het plaatsen van spiegels tegenover lichtbronnen zal meer licht in de slaapkamer te verstrekken, zodat deze ook een grotere en een ruime blik.
Het gaat er niet om hoeveel je hebt, integendeel, het gaat over wat je kunt doen met wat je hebt. Dus zelfs als je slaapkamer is klein, door het organiseren van uw slaapkamer op een passende manier, kun je het een elegante uitstraling.

No comments:

Post a Comment