Tuesday 4 October 2011

Behoud van elektriciteit in de Tweede Kamer

Het behoud van elektriciteit in een huis is niet zo moeilijk. Hebben echter onze behoeften exponentieel toegenomen. De vooruitgang in de technologie is het toevoegen van nieuwe gadgets aan de bestaande paal dag na dag, alleen om het elektriciteitsverbruik te verhogen. Er zijn vele manieren om bezuinigen op de dagelijkse kosten voor elektriciteit, maar een wijzer stap zou zijn aan onze behoeften te beperken. Voordat we nadenken over het behoud, het noodzakelijk is om te analyseren onze dagelijkse behoefte aan elektriciteit. Om u een idee over hoe extravagant besteden we elektriciteit, hebben een kijkje op deze verbazingwekkende feit - home nutsvoorzieningen van een gemiddelde Amerikaanse huishouden SAP around 1900 dollar waard van elektrische energie!
Preventieve maatregelen; Televisietoestellen met grote schermen, meerdere aansluitingen van televisie in het huis, video games, etc. enorm verhogen de elektriciteitsverbruik. Dezelfde hoeveelheid elektriciteit kan voldoen aan de behoefte van 12 laptop computers voor een heel jaar. Probeer te voorkomen dat het gebruik van dergelijke toestellen verbruiken veel elektriciteit. ; Met behulp van zonne energie voor koken, zal helpen bij het kappen van de elektriciteit kosten voor een groot deel. ; Weatherizing uw huis zal zeker helpen bij het behoud van elektriciteit in de lange termijn. In dit proces van weatherization, is het huis bereid om barre weersomstandigheden gezicht en is gewijzigd om te maken energiezuinig. ; Hoe elektriciteit te besparen thuis?
Laten we gaan door middel van enkele eenvoudige tips gebruikt voor het opslaan van elektriciteit thuis. ; Verlichting draagt ​​bij tot ongeveer 10% van onze elektriciteitsbehoefte in het huis. Met behulp van CFL - Compact Fluorescent Lamp verlichting in plaats van gloeilampen is een manier om kosten te reduceren. Indien dit niet mogelijk is, op zijn minst gebruik maken van een dimmer, zodat alleen gewenste hoeveelheid licht wordt benut. ; Koelkasten gebruiken 20% van de totale elektriciteit die thuis wordt gebruikt. Te optimaliseren elektriciteitsverbruik, passen de koelkast en vriezer temperatuur op 37 ° C and 3 oC respectievelijk. ; De thermostaat van een boiler moet worden vastgesteld op 120oF ipv 140oF. Volgens een studie uitgevoerd over het gebruik van geisers, is het mogelijk om te hakken 600 pond van de CO2-uitstoot voor elke 10 graden verlaging van de temperatuur van de boiler is. Isoleren van de warmwaterboiler met een isolerende mantel voorkomt 1100 pond van CO2-emissie. ; Controleer de uitlaat ventilatoren, leidingen, elektrische bedrading, oven rookkanalen, warme lucht registers, ramen, stopcontacten, schakelaar platen, etc. op lekkages. Afdichting lekkages in het huis en in apparaten echter lijkt een simpel klusje, bespaart veel elektriciteit. ; Gewoon door het afsluiten van de gadgets op het juiste moment, kunnen we voorkomen dat verspilling van elektriciteit. ; Elektriciteit is ook verloren wanneer de elektronische items zijn in de standby-modi en het is goed voor 5-10% van de verliezen. Een eenvoudige oplossing is los te koppelen van de apparaten die niet in gebruik zijn. ; Het water verwarming in je huis moet worden afgetapt van water per jaar, om zo te ontdoen van de sedimenten in. Deze sedimenten anders kan maken van de boiler minder energie-efficiënt. ; De practice van vacuuming de refrigerator coil helps in reducing electricity consumption. Air conditioning filters moeten worden gereinigd van tijd tot tijd.; Verkopen van elektronische goederen
Soms is verstandig een hele nieuwe elektronische item aankoop als het oudere verbruikt meer elektriciteit, zelfs indien het werkt in een goede conditie. Controleer of het nieuwe apparaat heeft de Energy Star-logo dat aangeeft de goederen zijn energiezuinig.
Behoud van elektriciteit in het huis is vandaag de dag belangrijker en haar extravagante gebruik moet worden vermeden. Enorme hoeveelheden fossiele brandstoffen worden verbrand in het proces van het genereren van elektriciteit. Het zou apt te sluiten met citaat van Mahatma Gandhi, die de belang van het behoud van de aarde de middelen legt.
Earth biedt genoeg om ieders behoefte te bevredigen, maar niet elke man hebzucht.

No comments:

Post a Comment