Wednesday 26 October 2011

Eenvoudige tafeldecoraties

Als het gaat om het hosten van een partij, de juiste aankleding van de tafel, waar het voedsel zal worden geserveerd is net zo belangrijk als het selecteren van het menu. In feite, de tabel is de focus van iedere gelegenheid, dus voor de partij, alsook het eten leuk, het vaststellen van de perfecte tafel maken is erg belangrijk. Vandaar dat, zij het een casual buffet of een formeel diner, moet de tabel worden ingesteld op een correcte manier. Er is geen twijfel dat in een informele maaltijd, het eten menu is meestal eenvoudig, zodat er minder servies of bestek. Dit is niet het geval is in een formeel diner of een banket, moet de tabel worden ingesteld met de nodige servies en elegant te zijn. Hier zijn een aantal eenvoudige tafeldecoratie ideeën en tips setting.
Eenvoudige tafeldecoraties
Er zijn bepaalde tafel-setting etiquette die gevolgd kunnen worden, afhankelijk van de gelegenheid. U kunt plannen en beslissen over de dingen die je wilt gebruiken op de tafel. Denk aan de items zoals schotels, glaswerk, porselein, zilverwerk, servetten die overeenkomen met bloemen, bloemen containers en kandelaars. In geval bent u van plan voor een buffet maaltijd, dan kunt u verzamelen platters en serveren stukken, afhankelijk van het menu.
De volgende tip is om te selecteren de juiste centerpieces en vreemde objecten voor de tafel. U kunt een persoonlijk tintje met behulp van een appeltje middelpunt, fruit regelingen, bouwkundige ornamenten en andere porseleinen beeldjes. Het creëren van een opvallend pronkstuk, neem een ​​grote glazen kom, gevuld met helder water en laat kaarsen te zweven in de kom. Voeg meer stijl door de toevoeging van gekleurde bloem knikkers op de bodem van de kom. Hoewel deze accessoires maken de tabel er elegant, niet overbelasting van de tabel met te veel objecten. De tabel ziet er overvol en er kunnen niet voldoende plaats voor het eten, bestek en andere dienen stukken.
Als de tabel is in een zeer goede conditie, dan kun je denk van decoreren zonder een tafelkleed. Anders cover de tabel; kunt u een gepatroneerde shawl gebruiken in plaats van behulp de traditionele wit linnen tafelkleed. Voor een formele avond, wit linnen doek is altijd de beste optie. Drapeer de sjaal patroon in een hoek naar de tafel om een ​​ontwerp te maken. Voor casual partij, een groene of blauwe placemat van kleur en textuur toe te voegen aan de tafel. Gebaseerd op het tafelkleed, kunt u kiezen voor de servetten, hetzij doek of papieren servetten. Stoffen servetten kan coördineren meer met het tafelkleed.
Op de dag van de partij, kunt u regelen het tafelkleed, centerpieces en andere decoratieve items als per uw plan. Laten we praten over de tabel tips, de basisregel is om het servies te regelen volgens de volgorde van gebruik. In eenvoudiger bewoordingen, start het plaatsen van de servies van de buitenkant van het couvert.
Als algemene regel (met enkele uitzonderingen), zijn vorken geplaatst aan de linkerzijde van de dienst plaat en de messen en lepels naar de rechterkant. Dessert bestek wordt altijd geplaatst op de top van de plaats instelling. Servet plaatsing is afhankelijk van uw voorkeur, kunt u ofwel plaats de gevouwen papieren servetten in water glazen (voor gemeenschappelijk gebruik) of een gevouwen papieren servet op de serveerschaal. Op deze manier kunt u de tabel te versieren op een eenvoudige en makkelijke manier. Een goed versierde tafel kan wonderen doen en zet een gewone maaltijd een feest maken.

No comments:

Post a Comment