Wednesday 26 October 2011

Designer horloges

Je moet vaak gezien dat mensen om je heen die een slaaf van het horloge! Deze mensen hebben alles gepland als per het tijdschema; het recht van hun zakelijke bijeenkomsten om de hoeveelheid tijd die ze doorbrengen in het bad! Nou, wat ik nu ga bespreken is nog een reden om een ​​slaaf van het horloge, deze keer bedoel ik een modieuze reden! Designer horloges op de markt gegooid als nooit tevoren en sportieve dergelijke horloges is als het dragen van een meesterwerk op je pols! Wie had gedacht dat het lezen van de tijd zelf zou een modieuze affaire! Dus, bent u het soort dat je gelooft in die tijd lezen de gemerkte manier? Immers, als u van plan bent uitgeven aan merkkleding dan uiteraard een designer horloge helpt u alleen om het uiterlijk compleet! Hier is alles over enkele van de top namen die designer horloges maken, die u zou helpen om uw keuze maken!
Designer Watches: Top namen die u veilig kunt uitgeven op!
Rolex Horloges Designer:; Deze ontwerper merknaam wordt beschouwd als een status symbool om sport op je pols te zijn. Dusver, wordt Rolex beschouwd als een van de grootste enkele luxe merken op de markt vandaag. Wie kan vergeten Ian Fleming's James Bond personage dat een roestvrij stalen weergegeven Rolex! Deze hoge prijs merk zou zeker meer waard dan alle verwennerij!
Cartier Horloges Designer:; Cartier is ook een van de grootste namen in designer horloges. De roadster Santos 100 en de Pasha designer horloges zijn enkele van de klassieke ontwerpen die zijn nieuw leven ingeblazen met de tijd. Het was de passie van horloge van Louis Cartier die waarschijnlijk dit merk schaal nieuwe hoogten zag. Dit merk is zeker de moeite waard een cheque if designer horloges zijn een noodzaak voor u!
TAG Heuer:; Deze ontwerper merk heeft diverse onderscheidingen aan zijn krediet. TAG Heuer kreeg ook roem toen werd de eerste Zwitserse merk worden in ruimte sinds John Glenn droeg deze ontwerper stopwatch toen hij in controle van de Mercury Atlas 6 ruimtevaartuigen. Deze luxe merk is bekend om zijn Sporthorloges alsmede. Het was Edouard Heuer, die een patent op de eerste kroon opwind mechanisme voor de Pocket horloges in het jaar 1869.
Swatch Designer Horloges:; Deze Zwitserse bedrijf is befaamd om de grootste horloge fabrikanten in de wereld en werd gevormd in 1983. Met de tijd, heeft Swatch had veel nieuwe toevoegingen aan haar uitgelezen assortiment van collecties. In 2004 heeft de Swatch-groep lanceerde een van de eerste Smart Watch-de Paparazzi. Dit was gebaseerd op SPOT-technologie van Microsoft Corporation.
Tissot designer horloges:; Deze groep staat bekend om haar prachtige range en high-class kwaliteit horloges. Tissot wordt ook beschouwd als een statussymbool be tussen alle merknamen voor horloges. Tissot horloges kwam ook in de schijnwerpers toen hij de T-touch-technologie geïntroduceerd. This luxe horloge werd gespot in Hollywood-blockbusters zoals Lara Croft: Tomb Raider en de heer en mevrouw Smith.
Omega Designer Horloges:; Omega designer horloges zijn beroemd om hun associatie met James Bond sinds het jaar 1995. De combinatie van de zeer suave en verfijnde Pierce Brosnan met de Omega horloge werd een rage overal. Dit bedrijf is gevestigd in Beilen Zwitserland. Beroemdheden zoals George Clooney en Cindy Crawford hebben vertegenwoordigd dit zeer prestigieuze merknaam.
Seiko Designer Horloges:; Seiko is Japans Watch Bedrijf dat bescheiden begin had in het jaar 1881. De betekenis van de term Seiko, dat is een Japans woord, is prachtig of succes. Seiko horloges had ook een associatie met de James Bond-personage. De geavanceerde technologie in combinatie met prachtige ontwerpen maakt Seiko een zeer gesuis na merknaam in termen van design horloges. ; U kunt alles lezen over designer kleding, lees alles over de top namen in designer sieraden; weten over de leidende merknamen in designer parfums; Lees alles over de toonaangevende mode-ontwerpers

No comments:

Post a Comment