Tuesday 25 October 2011

Canarische Eilanden Datum Palm

Het Canarische eiland Datum Palm is te vinden in de mediterrane regio en in de tropische en subtropische gebieden van de wereld. Het Canarische eiland Datum Palm is ook gevonden in de meeste regio's in en rond Spanje. In het Spaans, is de palm bekend als de 'Palmera Canaria'.
Canarische Eilanden Dadelpalm: Fysieke kenmerken
Het Canarische eiland Dadelpalm is erg makkelijk te identificeren als het heeft een zeer aparte verschijning. Een enorme bladerdak groeit op het hoofd van de boom. De stam van de boom is erg zwaar, vrij dun en rups-achtige. Een diamant-vormig patroon is zeer prominent op de stam. Soms luchtwortels groeien ook op de romp, maar zijn erg dicht bij de grond. Some van het Canarische eiland dadelpalmen groeien ook zo groot als 60 voet.
Het enige nadeel van de boom is dat het groeit heel langzaam. Dus, als je hebt geplant een in uw tuin, verwacht niet dat snelle resultaten. Het enige dat belangrijk is voor een zeer jonge Canarische Eiland Dadelpalm is dat het moet worden gezorgd, met name als deze is geplant op kale grond voor het bereiken van het land looptijd.
Wetenschappelijke feiten over het Canarische eiland Datum Palm
Het Canarische eiland Datum Palm is botanisch bekend als Phoenix canariensis. Het behoort tot de Palme plantenfamilie. De Palme familie is botanisch bekend als de Arecaceae familie. Het Canarische eiland Palm is een nauwe verwant van de Phoenix dactylifera.
Een gemiddelde Canarische Eilanden Dadelpalm varieert tussen de hoogte van ongeveer 10 tot 20 meter. De bladeren van deze plant hebben een veer-achtige uiterlijk, dat wordt gedeeld door de gehele Palme plantenfamilie. Deze bijzondere verschijning is bekend als geveerde.
De vrucht van het Canarische eiland dadelpalm is ovaal van vorm, en heeft een geel tot oranje gekleurd uiterlijk. Deze vrucht behoort tot het steenvruchten klasse. Een steenvrucht klasse vrucht heeft een vlezige die aan de buitenkant. Het binnenste gedeelte compromissen van een endocarpium dat het zaad binnen houdt. De grootte van de vrucht is ongeveer twee centimeter lang en een centimeter in diameter. Er is altijd een enkel zaad in de vrucht.
Canarische Eilanden dadelpalmen: Gebruikt
De Canarische Eilanden Dadelpalm wordt gebruikt als een decoratieve plant. Het is ook een favoriet van landschapsarchitecten. De dadelpalm is geplant op verschillende manieren wanneer het wordt gebruikt als sierplant. Soms wordt gezaaid in rijen of in een groep van andere planten. Als men het geduld te laten de plant vestigen, dan kan het ook worden gebruikt als een middelpunt van een tuin. De oprichting periode van de plant is erg lang, moet men geduldig de neiging om de plant tot het groeit op de gewenste hoogte, om zo de vruchten te plukken van een mooie en prachtige middelpunt.
Het moet echter worden opgemerkt dat deze plant zelden de pijn van de transplantatie overleeft. Ook moet worden geplant op een toegankelijke plaats. Tijdens de periode van haar groei, is het Canarische eiland Dadelpalm er niet erg aantrekkelijk, vooral als je het hebt geplaatst in het centrum van uw tuin.
Nieuw-Zeeland het land zorgonderzoek lichaam heeft beschreven van de Canarische Eilanden Dadelpalm als een 'sleeper plant of onkruid'. Het betekent dat een plant die groeit zeer langzaam en ook verspreidt in een zeer traag. Als een sleeper plant, heeft het de neiging om te blijven onopgemerkt, totdat het volledig is gegroeid. Deze plant is de beste optie voor land looptijd. De oppervlakte is beplant op kale gronden om de kwaliteit ervan te verbeteren.
Pulp kan ook worden gewonnen uit de vrucht van de Canarische Eilanden Dadelpalm. De pulp wordt verwerkt in de handpalm van stroop die bekend staat als "Miel de Palma. Het is een zeer lekker bijgerecht voor gebak, pannenkoeken en ijsjes. De smaak van de siroop is als melasse, vandaar dat wordt gebruikt als een druilerige of een dressing voor veel zoete gerechten.
SAP Het is vele malen een ook omgezet in een alcoholische drank bekend als de arak dat is zeer vergelijkbaar met rum. Soms hebben mensen voor medische doeleinden gebruikt.
Het Canarische eiland Datum Palm is een wonder van de natuur. Al is het een sleeper wiet, kan het van groot nut zijn, niet alleen voor de SAP, maar ook voor haar schoonheid. Het is echt een feest voor de ogen.

No comments:

Post a Comment