Wednesday 12 October 2011

Dating Tips voor Teens

Als een tiener, voel je je verward over wat te doen en wat niet te doen, voor je eerste date, en je vaak missen op de opwinding van de hele ervaring. Later, wanneer u terugkijken, u beseft dat u niet moeten geweest zo nerveus. Dus de volgende keer, bent u uit op een datum, houd enkele eenvoudige dating tips in gedachten, dienovereenkomstig bereiden jezelf en voor jezelf, zie het verschil deze tips kan maken.
Juiste Venue voor de Datum
Denk vooraf over de meest geschikte locatie voor uw datum. De locatie heeft een belangrijke rol te spelen in de datum. Kies een plaats waar jullie beiden een hoop plezier hebben samen. Volgende zijn enkele van de opties:
Kijken naar een Movie - Er zijn zoveel films dat haar moeilijk om uitkiezen. Misschien, kunt u de namen van verschillende films in een doos en vraag uw datum uitkiezen. U kunt kiezen voor animatiefilms als zij zijn leuk om te kijken en je krijgt de kans om wat goed lachen samen.
Gaan eten - Inname van uw datum uit voor een diner is een zeer conventionele affaire. Een diner datum geeft vaak u beiden, veel tijd te praten elkaar. Als je denkt dat je een heleboel dingen in je gedachten die je wilt delen met je date, ga naar een romantisch diner.
Sport / Spelen - Als jullie beiden zijn sport buffs, kunt u plan om gaan voor een voetbal of basketbal wedstrijd en cheer voor uw favoriete team. Zelfs een spelletje bowlen of skiën met uw geliefde een is geen slecht idee!
Kleine Partijen - De partijen zijn een leuke manier om het ijs pauze tussen jullie twee. Invite only een kleine groep van nauwe vrienden of uw partner misschien voelen weggelaten. U kunt regelen het thuis of op een nabijgelegen hangout. Schikken voor sommige goed eten en rustgevende muziek. Samen kunt u zingen, dansen en maak vrolijk!
Sterren te kijken, wandelen op het strand, paardrijden of varen zijn een aantal andere keuzes die je hebt voor je date. Je kunt komen met wat meer innovatieve ideeën om uw datum meer romantisch.
Juiste Outfit voor de Datum
De aard van de kleren die je draagt ​​op uw datum moet variëren naar gelang uw keuze van de locatie. Voor een dinner date, moet je iets dragen formele, maar voor een casual datum, kies casual wear. U nodig niet noodzakelijkerwijs draag een gorgeous-uitziende en dure jurk voor je date. Het is misschien niet kunnen geven u het comfort dat u wilt en kan in plaats verwennen je tijd als je te veel aandacht aan je outfit. Dus, ga voor een jurk die zal u comfortabele voelen. Een comfortabele jurk zal houden u ontspannen en u kunt elk moment van uw datum genieten. Zorg ervoor, hoeft u niet alleen goed uitzien maar te slijtage een verleidelijke geur. De geur van je parfum kan een blijvende indruk op de geest van uw partner.
Nuttige Tips voor de Dag
Be Real - Presenteer jezelf zoals je bent. Je moet niet proberen om je date te imponeren met een nep-beeld. Your onwaarheid is gebonden aan voortkomen en het is echt gênant. Uiteindelijk zal je partner komen om wat voor soort persoon je bent. Dergelijke een beschamende incident kan je achtervolgen voor een lange tijd in toekomst.
Take it Easy - Er is niets mis als u voelt een beetje nerveus op uw datum. Het is waarschijnlijk dat uw partner is evenzeer nerveus. Niet serieus nemen. Start een licht chat, uitwisseling glimlacht, flirten een beetje en vindt u alle de nervositeit verdwijnpunt direct!
Communiceer - Goede communicatie is zeer belangrijk te maken een datum succesvol. Geen twijfel, het is de beste manier om te flirten met je partner! Converse vrijelijk ontdoen van alle uw remmingen en onhandigheid. Kies een aantal interessante onderwerpen om over te praten en zorg ervoor dat, is het gesprek niet vervelen.
Eye Contact - ander interessant element voor flirten! Ogen kan spreken in volumes dat miljoenen woorden niet kunnen uitdrukken. Handhaaf een goede oogcontact met uw datum. Die zal aantonen uw vertrouwen en helpen u begrijpen of uw partner is uw bedrijf genieten of niet.
Dating Tips voor Guys; Uw passies en belangen zijn gebonden om anders uit haar's. Akkoord gaan met de verschillen en respect voor haar adviezen. Probeer te voorkomen dat gesprekken over onderwerpen die je niet interesseren meiden. ; Douche veel complimenten op je meisje. Waarderen haar blik, haar toilettafel zin haar kapsel, enz. Complimenten zeker maken haar speciale voelen. Maar zorgen dat u echte geluid. ; Control uw humeur. Vermijd enigerlei argumenten of gevechten. Zelfs een kleine argument kan bederven al uw plannen voor de dag. ; Verdien het vertrouwen van ouders je meisje voordat je haar uit voor een datum. Check out met hen op welk tijdstip ze willen haar terug home en krijg haar rug op tijd. ; Dating Tips voor Meisjes
Zorg ervoor je date komt u oppikken. If mogelijk voeren hem naar je ouders. Dit zal verzeker uw ouders van wat voor soort van een persoon, bent u uitgaan met. ; Don't uitgaan met een kerel wie uw ouders niet keuren off. ; Als u een vaste tijd door je ouders terugkomen thuis, respect dat en zorg ervoor bereikt u thuis op of vóór die tijd gegeven. ; Wees bewust van dating misbruik. Onderzoek toont dat meisjes zijn meer vatbaar worden slachtoffers van misbruik op een datum. Als jij bewust dat uw dating partner neiging om zijn woede of frustratie uitdrukkelijke zeer vaak, is het beter te gaan voor een groep datum dan op een datum alleen; Dating voor tienerjaren is een licht-hearted activiteit. In toekomstige, krijgt u een veel mogelijkheden om serieuze relaties hebben. Tot dan, doorbrengen aantal prachtige memorabele momenten van plezier en vreugde met je date dat u zult gedenken voor lange komende jaren.

No comments:

Post a Comment