Tuesday 18 October 2011

House Framing Tips

Vloeren tips voor het moderne huis:
De belangrijkste tip aan de moderne huiseigenaar te worden georganiseerd! Het is essentieel voor een pre-plan van de hele operatie en het actueel houden spoor van de transacties en de handel betrokken bij de vaststelling vereiste. Dit omvat een correcte evaluatie en tijdige verwerking van de benodigde materialen om de taak bij de hand te voltooien. Het is essentieel om inzicht te krijgen met de plaatselijke houtzagerij eigenaar of de in-house executives staking. Dit is met de bedoeling ervoor te zorgen dat alle vereiste materiaal wordt op tijd geleverd, waaronder een aantal van de extra spanten en raam-en deurkozijn eisen. Mechanische eisen moet ook worden gezorgd tegelijk. Meld je aan voor een gasmeter, indien het werk is uitgebreid en ook van plan de gewenste veranderingen, vooral als ze zijn absoluut noodzakelijk om de verwoording oplossing. Pre-planning zal altijd bespaart u geld, tijd en moeite later. Regelen alleen voor de beste opstelling mogelijke deal binnen uw budget.
Overweeg het gebruik van een kraan op de spanten lift naar het dak en zware objecten die moeten worden gestapeld in de woning voorafgaand aan de inlijsten lift. U dient zorgvuldig plan van de installatie van grote items zoals badkuipen en verwarming voor de loodgieterij, omdat het werk pas Messier en schadelijk voor het onroerend goed indien niet in de juiste volgorde. Het is zinvol om vooraf plaats de kasten worden geïnstalleerd en markeer de verwarming en sanitair banen. Voorafgaand aan de elektrische leidingen en afvoerbuizen ondernemingen, is het beter om te controleren of dubbel voor piepen buizen en hulpstukken. Probeer niet opnieuw bedraden van de telefoon kabels, indien er een verschuiving in de plaatsing. Het is beter te houden aan de regels en telecom in de telefoon-en kabelbedrijf deskundigen op te roepen om de benodigde kabels te installeren.
Je moet je band met het raam en deur leveranciers om ervoor te zorgen dat deze hoofdlijnen zijn zodra de professionele lijstenmakers het dak volledig geleverd. Hierdoor kan tijdige en systematische uitvoering en installatie van de deuren en ramen en voltooiing van alle lijsten in een keer. Double check de prijs voor het raam en deur armaturen. Zij moeten onder andere de kosten van het scherm en de veiligheidssloten. Moet je goed vertrouwd met de professionals en instanties die zijn aangewezen om te kijken in het huis framing componenten. Terwijl de sanitair en verwarming banen bereikt in de woning zal worden geïnspecteerd door het Stadhuis autoriteiten, zal het voorlopig inspecteur ervoor te zorgen dat het elektrische systeem voldoet aan de gestelde normen en de bouwinspecteur van het stadhuis is belast met het inspecteren van de verwoording en rapportage verschillen, indien van toepassing. De inspecties zijn met de enige bedoeling ervoor te zorgen dat het huis is veilig voor u om in te wonen
Soorten van het huis van framing:
De twee fundamentele huis framing methoden omvatten het platform methode en ballon constructie. Terwijl het platform bouwmethode is gebruikelijk, de ballon framing optie was zoo in de eerste helft van de 20e eeuw, die werkzaam zijn in veel van de grote twee verdiepingen huizen. In zowel het Huis framing soorten, zijn de muur studs en het plafond en de vloerbalken herhaald om de 16 of 24 centimeter van het frame. Deze functie maakt een gestandaardiseerde lay-out die vloer, plafond en muur materiaal wordt gebruikt optimaliseert en elimineert afval. De afstand van de muur studs make buitenmuren sterkere en kan de elektricien om een ​​grotere holte voor een grondige muurisolatie toegang. De buitenmuur mantel functie voegt niet alleen de kracht om de algemene structuur, maar biedt ook de structuur een vlakke basis voor een superieure exterieur wandafwerking.
Omhulsel opties zijn beschikbaar in diagonale multiplex of soortgelijk sandwichplaat mantel. De buitenkant dakbeschot is ofwel gemaakt van multiplex of oriented strand board-panelen. In het platform de bouw, zijn de muren ingesteld op de ondervloer en in het geval van de multi-verdiepingen tellende huizen; elke verdieping biedt een platform voor de volgende serie van muren. In de ballon framing methode, de studs het basisframe werk houders en daarmee de structuren die dit type framing nemen krimpen en zich te vestigen meer uniform.

No comments:

Post a Comment