Sunday 2 October 2011

Huwelijksgeloften

Liefde voor elkaar, maar maak niet een band van de liefde:, Laat het liever een golvende zee tussen de kusten van uw zielen.; Vul elkanders beker, maar drinkt niet uit dezelfde beker.; Geef een ander van uw brood, maar eet niet van hetzelfde brood.; Zing en samen dansen en vrolijk, maar ieder van jullie alleen zijn, laat, zelfs als de snaren van een luit zijn alone al doortrilt hen dezelfde muziek.; ~ Kahlil Gibran
Huwelijk symboliseert niet een sobere band, maar een gewillig toegezegd belofte van liefde en saamhorigheid. De buurt en dierbaar zijn altijd genade bruiloften en het echtpaar belooft liefde, respect en onvoorwaardelijk steunen elkaar in aanwezigheid van iedereen. Huwelijksgeloften zijn manieren om de liefde, opwinding en het engagement dat de koppels zich naar elkaar toe te drukken. Huwelijksgeloften hoeft niet altijd zin in en sier, maar rechtdoor, eenvoudig en oprecht.
Huwelijksgeloften kunnen omarmen veel emoties met inbegrip van, liefde, vreugde, humor, eerlijkheid en ga zo maar door. Terwijl u het schrijven van uw huwelijksgeloften, alles wat je hoeft te doen kiest de juiste woorden, die de exacte gevoelens overbrengen aan je partner. Veel een keer mensen vinden deze taak een beetje intimiderend. Veel religies eisen dat de bruid en bruidegom de traditionele set van de bruiloft use geloften. Maar tegenwoordig, veel van de paren willen hun huwelijk te personaliseren geloften en woord hun gevoelens op een manier die ze willen. Dus in het geval je van plan bent om uw bruiloft te personaliseren geloften, je moet praten om uw ceremonie Officiant en ontdek of u kunt nemen uw eigen huwelijksgeloften. Er zijn ook uitgangen een gouden bedoel, waarin de koppels reciteren van de traditionele huwelijksgeloften, die vervolgens worden gevolgd door hun eigen persoonlijke huwelijksgeloften.
Schrijf je eigen huwelijksgeloften is altijd beter dan iemand inhuren om ze te schrijven voor je of duidelijk oppakken huwelijksgeloften uit een boek of een website. Een beetje hulp is wel toegestaan! Huwelijksgeloften zijn een eenvoudige manier voor het paar om hun liefde, respect en inzet tot uitdrukking ten opzichte van elkaar. Er zijn mensen die van nature begaafd met de mogelijkheid om de juiste woorden zeggen op het juiste moment, zonder voorafgaande voorbereidingen. Echter, zelfs als u een van deze mensen, bedenk dan dat huwelijken zijn niet de tijd om uw oratorium vaardigheden te tonen en dus een beetje voorbereiding vooraf worden herkend, zodat u zeggen dat alles wat je wilt op een perfecte manier. Neer te schrijven een korte schets of de hele huwelijksgeloften letterlijk misschien wel een goed idee.
Veel een keer wanneer de mensen beginnen met het schrijven van hun huwelijksgeloften, er zijn gevallen waar ze het gevoel vast te zitten, en het gezicht een blok. Als dit je overkomt, raak niet in paniek. Volg deze simpele truc. Sluit je ogen en herinner al uw dierbare herinneringen met je partner. Denk aan je eerste afspraakje, je eerste kus en ga zo maar door. Nu proberen en vergeet niet de manier waarop je voelde toen je met je partner en herinner me het moment toen je besloot dat je wilde trouwen. Nu open je ogen en schrijf alles wat je alleen over dacht. U hoeft niet gebruiken grote woorden en bloemrijke taal, gewoon om eenvoudige woorden en jezelf uitdrukken. Als je begint te schrijven uw bruiloft geloften, denk aan het als een gesprek met je partner en noteer de gedachten als ze vloeien voort uit je geest. Zorg dat uw huwelijksgeloften te lang. Houd ze kort en zoet. Sommige mensen kunnen frons op haar, maar er zijn koppels die voorzien zijn van een element van humor in hun huwelijksgeloften, die leuk kan zijn indien genomen in de juiste geest door iedereen. In het geval u behoefte aan wat inspiratie, mooie poëzie verzen of literaire citaten te nemen. Vaak tijdens het lezen van grote schrijvers 'werken we voelen dat de lijnen erin zijn geslaagd om de exacte emoties die wij in gedachten hebben vast te leggen. Aarzel niet om dergelijke lijnen te gebruiken in uw huwelijksgeloften.
Traditionele of gepersonaliseerd, ongeacht welk type huwelijksgeloften, heb je afgerond, zorg ervoor dat de praktijk zul je geloften in om elke blunder bij de huwelijksceremonie te voorkomen. Hoewel sommige paren dragen hun huwelijksgeloften geschreven en lees de huwelijksgeloften uit een papier, het is altijd meer romantisch om de woorden te zeggen zonder te verwijzen naar niet of papier. Repeteren uw bruiloft geloften voldoende, zodat wanneer je loopt door het gangpad en het gezicht van uw would-be-echtgenoot, kunt u kijken in elkaars ogen en zeggen de juiste dingen met de perfecte woorden, als uw familie en vrienden je douche met geluk en zegeningen op de gelegenheid.

No comments:

Post a Comment