Sunday 30 October 2011

Acne: Natuurlijke Behandeling voor mee-eters

Heb je ooit belangrijke functies en partijen gewoon gemist omdat onzuivere huid? En zijn mee-eters de reden waarom men opgesloten jezelf binnenshuis? Nou, dat is niets nieuw voor de meeste vrouwen en ook mannen die last hebben van acne en vinden het een moeilijke taak om de wereld buiten! Fret niet, acne is geen permanente functie en u kunt zeker een smet te bevrijden als je een aantal eenvoudige stappen voor natuurlijke behandeling om zich te ontdoen van acne.
Ja, wat precies is Acne en wat zijn mee-eters?; Acne is een gemeenschappelijke huid probleem dat wordt ervaren door veel mensen. Acne komt ook voor in vele vormen en is vaak ernstig onder jonge volwassenen. Er zijn verschillende soorten van acne die zich kunnen voordoen en de meest voorkomende daarvan zijn de mee-eters en de whiteheads dat de belangrijkste problemen voor veel veroorzaken.
Meeëters kunnen losbarsten op de huid wijten aan verschillende redenen. Deze over het algemeen gebeuren wanneer de huid verstopt raakt en de overtollige olie als gevolg van de overactieve talgklieren in de huid kan niet een manier vinden om uit te komen uit de poriën. Dit is wanneer de olie die onder de oppervlakte van de huid de neiging om uit te harden en wat we blackheads gesprek vorm. Er zijn verschillende natuurlijke behandelingen die kunnen worden gebruikt om mee-eters te behandelen. Mee-eters het algemeen in clusters waar de poriën van de huid de neiging om te blijven gedeeltelijk geblokkeerd. Ze hebben een schaduw van zwakgele of zwart op de oppervlakte.
Lees alles over whiteheads en behandelingen voor whiteheads
Acne: natuurlijke behandeling voor mee-eters; Mee-eters moeten worden behandeld ten vroegste voordat ze beginnen verschijnen over je hele gezicht, oren of zelfs je rug. In principe moet de huid schoon worden gehouden en de poriën moeten schoon, zodat men kan de vorming van mee-eters te voorkomen. De gemeenschappelijke ding men doet te ontdoen van meeëters is de knijpen van de huid. Dit is een enorme no-nee en uw huid kan van invloed zijn zelfs nog meer omdat er een kans dat de infectie zich verspreidt naar andere gebieden. Anderen beschouwen reizen aan de schoonheidssalon als een effectieve manier om mee-eters controle en zich te ontdoen van het zelfde. Terwijl schoonheidsbehandelingen in de salons kan blijken effectief te zijn, is het niet altijd mogelijk voor velen om deze benoemingen passen in het schema. Daarom hier enkele eenvoudige en gemakkelijke manieren om natuurlijke behandelingen gebruiken om mee-eter verwijderen.
Scrubben uw huid is een soort van een natuurlijke behandeling die helpt bij de preventie van nieuwe mee-eters die op de huid. Kijk voor scrubbing die kunnen helpen bij het reinigen van je huid en duidelijk uw poriën. Dit helpt het verwijderen van de overtollige olie en het vuil uit de getroffen gebieden.
Schoon en helder huid kan zeker de jouwe met enkele eenvoudige zelfgemaakte remedies. Deze kunnen worden thuis voorbereid tegen zeer geringe kosten. De voordelen van honing zijn bij velen bekend. Honing is zeer gunstig voor de huid en het kan helpen in het proces van mee-eter verwijderen ook. Gebruik een bedrag van warme honing en toe te passen op het getroffen gebied. Was dit uit na 10 minuten met wat koud water. Honing ook een natuurlijke glans toe te voegen aan je gezicht zien als intern genomen.
Hier is nog een natuurlijke behandeling voor mee-eter verwijderen. Mix ongeveer 1 eetlepel limoensap met een eetlepel kaneelpoeder. Breng dit mengsel op het getroffen gebied. U kunt zelfs laat dit op een nacht voor betere resultaten. Gebruik wat koud water om dit uit te wassen in de ochtend.
Reinigen van uw huid op een regelmatige basis kan u helpen om natuurlijke en stralende huid te hebben. Gebruik een lichte olievrije crème en zachtjes masseren in de huid. Neem een ​​klein katoenen bal en bevochtigen met wat water. Veeg je huid met deze en wassen met een milde gezicht te wassen. Dep ze droog. Volg deze huidverzorging routine in de avonduren af ​​te raken uit de grime en de vervuiling die kan de poriën verstoppen.
Rozenwater is ook erg nuttig om huidproblemen te behandelen. Make oatmeal een masker zich thuis tussen deze gemakkelijke stappen uit. Mix sommige bedrag van rozenwater met nootjes poeder en passen deze op de getroffen gebieden. Houd hem aan voor 15 minuten en was dit pakket af met koud water. Een roos en havermout masker zal helpen om zich te ontdoen van de mee-eters en ook de infectie zich niet kan verspreiden over je hele huid.
Stomen je gezicht is ook een effectieve manier om zich te ontdoen van mee-eters en hebben een schone en heldere huid. Een stoom is een effectieve manier om het openstellen van de poriën. Dit helpt het verwijderen van de overtollige olie en dode huidcellen. Kook wat water in een pot. U kunt zelfs kruiden zoals rozemarijn en pepermunt dit. Dan, als u de juiste bedrag van de intensiteit van de warm water, verwijder deze dan van het vuur en bedek uw hoofd met een handdoek, terwijl je je gezicht voorover buigt de stoom. De handdoek wordt voorkomen dat de stoom ontsnappen. Stoom uw gezicht voor een duur van 15 minuten. Neem dan een handdoek met een licht ruw oppervlak en zachtjes te wrijven over de huid. Was je gezicht met lauw water.
Gebruik deze natuurlijke behandelingen voor mee-eter verwijderen voor een schone en stralende huid. Er ook voor zorgen u uitoefent en het recht op vrije smet huid te eten!
; Lees dit voor een aantal tips voor het reinigen routines huidverzorging; Lees alles over de verschillende soorten van de huid en gezichtsverzorging tips

No comments:

Post a Comment