Monday 24 October 2011

Huis remedie om Mieren Kill

Mieren zijn de meest voorkomende ongedierte gevonden in huizen. Ze zijn te vinden zowel binnen als buitenshuis. U zult verrast om te weten dat er meer dan 12.000 verschillende soorten mieren. Ze zijn sociale wezens die leven in grote kolonies. Mieren zijn een belangrijk onderdeel van het milieu, aangezien zij zorgen voor een ecologisch evenwicht door zich te voeden op andere ongedierte, dode insecten en rottende weefsels van dode dieren. Maar in huishoudens, ze zijn een plaag.
Tegenwoordig, in plaats van chemische bestrijdingsmiddelen, zijn mensen te schakelen naar home remedies om het probleem van de mieren te pakken. Er zijn twee redenen voor deze verandering: ten eerste, met behulp van chemicaliën en giftige stoffen is gevaarlijk, omdat ze hebben op lange termijn effecten; en ten tweede omdat huismiddeltjes zijn goedkoper en minder belastend voor de portemonnee. Er zijn een aantal home remedies om mieren te doden. Sommigen van hen zijn:
Borax: Het is een wasmiddel dat is vermengd met suiker oplossing in water. Deze methode is erg effectief. Mieren dragen de borax in hun nesten, die ze doodt. You kunt ook spray het mengsel.
Azijn: Een andere zeer effectieve methode om zich te ontdoen van de mieren is te spuiten azijn op hun binnenkomst paden. Sterke geur van azijn, afstoot mieren. Vandaar zullen ze voorkomen azijn omwille van zijn geur. Hetzelfde kan worden bereikt met het gebruik van appelcider, pepermuntolie en zwarte peper.
Komkommer: Mieren houden niet van de smaak van komkommer. Daarom zal het plaatsen van stukjes komkommer in ant-getroffen gebieden maken ze verlaten de plaats.
Mint: Tweedehands muntthee tassen zijn zeer effectief in het wegrijden mieren. Zet muntthee zakken op de punten waar mieren in te voeren. Muntblaadjes kan ook worden gedroogd en vermalen tot een poeder, die kan worden gestrooid op de ingangspunten.
Soap: de ingrediënten van zeep zijn schadelijk voor mieren. De zeep breekt het wasachtige laag van exoskelet the insectenoog en droogt ze. Als u weet dat de punten van binnenkomst van mieren, zomaar wat zeep. Men kan ook mengen zeep in water en spuit het mengsel op hen. Dit huis remedie is zeer effectief.
Grits: Spread grits (grof gemalen graan zoals rijst, maïs of haver), waar je mieren te zien. Zodra de mieren hebben ingeslikt de korrel, het uitzet en als gevolg daarvan, mieren sterven. Deze methode kan worden gebruikt om te doden mieren buitenshuis.
Zout: Verspreiding zout in de hoeken en op mieren nesten is ook een effectieve manier om mieren te verjagen. Mengen zout met warm water en dan spuiten op mieren, is ook een goede manier om zich te ontdoen van hen.
Vet: Vet fungeert als een giftige barrière. Mieren kunnen krijgen aangetrokken tot het in eerste instantie, maar zijn al snel afgestoten.
Baby Poeder: Strooi baby-poeder, waar je mieren te zien. Ze haten geparfumeerde talk en dus, blijf uit de buurt.
Chilly Poeder: Putting kille poeder op de nesten van mieren is een heel oud huis remedie die kan helpen om zich te ontdoen van hen.
Deze paar simpele maar effectieve huismiddeltjes zijn er zeker van te houden uw huis vrij van mieren. U vindt deze technieken eenvoudiger te implementeren. Bovendien zijn deze ongediertebestrijding remedies zullen niet ten laste van uw portemonnee.

No comments:

Post a Comment