Saturday 1 October 2011

Zelfgemaakte Tuin Watervallen

Zelfgemaakte tuin watervallen zijn een prachtige uitbreiding op de omgeving, naast behoud van verse zuurstof te leveren aan het waterlichaam aanwezig zijn in de tuin. Het geeft uw tuin een uitgebreide touch, samen met een diepe bevrediging van het creëren van een persoonlijke mijlpaal. Het is gemakkelijk om te bouwen en een leuke activiteit voor de familie. Een tuin waterval is een ingelijst decoration bestaande uit kunstmatige en natuurlijke materialen. Er zijn verschillende manieren om een ​​waterval, afhankelijk van het type woning en de aard van de omgeving kunt verlangen of bezit design.
Een paar fundamentele dingen te overwegen tijdens de bouw van een tuin waterval zijn uitgewerkt als volgt:; Het ontwerp proporties moet de locatie en ook het gebied waar de waterval is gelegen wedstrijd. Het waterlichaam en de omringende planten moeten in harmonie zijn met de stroom eisen van de cascade. ; Er moet geen of minimale impact op het aangrenzende natuurlijke omgeving te zijn. Dit zal de waterval geeft een natuurlijke schoonheid en onderhoudt de tuin aura. ; De pompen motoren en hoogte en snelheid van de waterstroom moeten overeenkomen met de aard en het ontwerp van de waterval aan. Kies een plaats waar er voldoende zonlicht en minimale bladeren in het water vallen. ; De voering of het bad gebruikt, moet groot genoeg zijn om water vast te houden. De grootte van de voering moet idealiter vier keer de diepte van het water vijver. Het moet flexibel zijn en een stuk vel om lekkage te voorkomen in flow. Een volledige onverdeelde stuk is van essentieel belang voor de instandhouding van de natuurlijke look. ; De afvoerleiding moet weg van de bron van het water en tactvol vallen onder de grond of het water vijver. Het afvoersysteem uit de buurt van de bron van de waterval om een ​​constante stroming van het water te handhaven. ; De modder of in de bodem gegraven voor de vijver kan worden gebruikt bij de opbouw van de structuur van de val. Rotsen of stenen kunnen in grootte en op een afstand volgens de vereiste omvang van de waterval. Meervoudige en ruwe stapelen van stenen draagt ​​bij aan het natuurlijke effect van de omgeving. ; Controleer of de hele regeling goed is onderling verbonden en flexibel genoeg om te worden verplaatst en gereinigd. ; Een zeer belangrijk punt om op te merken is 'size does matter', en in feite een groot-en kleinbedrijf waterval is eenvoudig te construeren en gemakkelijk te onderhouden. Idealiter moet de constructie ruimte groter zijn dan de grootte van de waterval. Het is beter om een ​​iets groter regeling dan te beperken binnen een kleine ruimte. ; Een tuinwaterval zorgt voor een fantastisch gezicht en een rustige geluid dat een zeer ontspannend effect heeft. Het beste deel van een zelfgemaakte constructie is de flexibiliteit van het ontwerp voor elke stemming past. Een paar ontwerp ideeën worden hieronder gepresenteerd om je fantasie stromen voor een prachtige tuin waterval.
De klassieke Rocky Waterval: Dit is de meest geprefereerde en perfect natuurlijke stijl van een val. Stromende wateren over de rotsachtige lagen maakt een aangenaam geluid en is een traktatie voor de ogen. De rotsen geeft een typische vloeiende klinkt net als rustgevende muziek. Een multi-tier opstelling zorgt voor een perfecte mix met de tuin, waardoor het een hemelse voelen.
The Singing Waterval: U kunt integreren een complex geluid regeling, bij voorkeur een zachte melodie als dat van een bel of fluitmuziek. Sommige decoratief effect van bloemen en vis maakt het een onweerstaanbare plaats en de afgunst van uw buren. Het stromende water stroomt naar het ritme van de muziek maakt een uitstekende combinatie voor een eenvoudige middagdutje of een fatsoenlijke hangplek voor een weekend get-together.
Pondless Waterval: Sommige families zijn sceptisch over het hebben van hun eigen waterval vanwege de aanwezigheid van kleine kinderen in het huis. Pondless waterval is een eenvoudige en unieke oplossing voor het probleem. De vijver kan worden gevuld met grote stenen te geven een ontwerper kijken naar het gebied. De hiaten tussen de rotsen kunnen worden gevuld met water planten en sommige flora like goudvis. Dit maakt de waterval veilig en een plezierige weinig ruimte voor de kinderen ook. Er is altijd een optie van het verwijderen van de rotsen zodra de kinderen opgroeien of leren zwemmen.
Dubbelzijdig Waterval: Een ander uniek concept is om de val, aan weerszijden van de rotsen. Deze waterloop is een dubbelzijdige installatie en kan worden iets duurder. Als u op zoek naar een extravagante look, kan dit een leuke toegevoegde waarde aan uw woning. Dit is het soort van setup dat een goed uitzicht vanuit meerdere richtingen en daarom kan vrijwel overal worden gebouwd in uw tuin geeft.
Japanse stijl Waterval: De Japanse stijl gaat dek om de tuin waterval met graniet of marmer stenen. Het voegt een geraffineerde look en is een goede optie zijn voor een gepolijste design naar de tuin. De waterval kan verder worden verfraaid door een karakteristieke indeling van waterplanten en lichteffecten.
Dus, heb je een tuin van uw eigen of een vrijgekomen plaats in de buurt van de patio? Misschien is er een waterval die nog moeten worden gebouwd!

No comments:

Post a Comment