Tuesday 4 October 2011

Recyclen van plastic

Plastic is een veel voorkomende materiaal, dat wordt nu op grote schaal door iedereen gebruikt worden in deze wereld. Plastic is op vele manieren gebruikt zoals het is licht in gewicht en compact. Het onderhoud dat nodig is, is minder erg. Gemeenschappelijke plastic voorwerpen die worden gebruikt zijn zakken, flessen, containers en voedselpakketten. Wanneer u kruidenier, voedsel of elk ander voorwerp bij elke winkel kopen die u wilt gebruiken plastic zakken voor de uitvoering daarvan.
Het kunststof materiaal heeft vele voordelen. Ze zijn vooral handig voor het verpakken van foods als de plastic onderdelen zijn duurzaam, veilig en goedkoop. Het gemak van het gebruik van plastic voorwerpen heeft gemaakte plastic een groot succes. Het grote probleem met plastic is haar beschikking. Is plastic van polymeer chemische stoffen en ze zijn niet biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat plastic niet breekt wanneer deze wordt begraven. Als plastic wordt verbrand zendt schadelijke chemicaliën. Hoewel plastic is een zeer nuttig materiaal dat is flexibel, robuust en stijf ze afval worden na hun gebruiken en ze vervuilen de atmosfeer.
Het milieu te beschermen, alsook om te profiteren van plastic te nemen, recycling procedure wordt toegepast. Plastic kan worden gerecycled en nieuwe producten kunnen worden gevormd uit afvalplastic. Hoewel alle soorten plastic niet kan worden gerecycled een aanzienlijk deel kan zo worden gerecycled dat het milieu wordt beschermd. Plastic recycling gaat het proces van het herstellen van schroot kunststof en deze afvalplastic worden vervolgens verwerkt tot nieuwe materialen die kunnen afwijken van hun oorspronkelijke staat te vormen.
Recyclen van plastic heeft vele voordelen. Het gebruik van niet-hernieuwbare fossiele brandstoffen wordt verminderd door recycling kunststof als de vervaardiging van nieuwe kunststoffen vereisen meer van deze brandstoffen. De consumptie van energie is ook verminderd, zoals reeds voorbereid plastic gerecycled voor een nieuw gebruik. Het bedrag van plastic dat de stortplaatsen te bereiken zijn sterk verminderd door recycling. Daardoor vervalt het land van verontreiniging tot op zekere hoogte. De koolstof-uitstoot worden verminderd door recycling kunststof als productie-eenheden meer uitstoten carbon ..
In vergelijking met andere materialen zoals glas en metaal, recycling van kunststof is duur en complex. Dit is te wijten aan de hoge moleculaire gewicht van de grote polymeerketens die het kunststof materiaal te bouwen. Verwarming plastic niet te ontbinden hij polymeerketens en daarmee een vervelende en complexe proces van essentieel belang is.
Verschillende soorten plastic kan niet samen worden gecombineerd voor recycling, omdat ze fase te scheiden. Such als gevolg een melting product kan niet worden teruggevoerd naar een ander kunststof product te maken. Terwijl maken van kunststof product vele vulmiddelen zoals contributies en andere toevoegingsmiddelen worden gebruikt. Deze vulstoffen kunnen niet worden gescheiden van het plastic met behulp van goedkope technieken. Dit maakt het recyclageproces ingewikkelder.
Het gemeenschappelijk proces dat wordt gebruikt in recycling kunststof is de inverse polymerisatie proces waarbij de polymeren in de kunststof worden omgezet in uitgangsmonomeer die werden gebruikt bij de vervaardiging. Deze chemicaliën worden vervolgens gezuiverd en gesynthetiseerd om nieuwe kunststof materialen te vormen. Gevarieerd polymeren worden omgezet in aardolie in een andere recyclingproces. Het voordeel van dit proces is dat een mix van polymeren kunnen worden gebruikt. Een nieuwe recyclageproces genereert warmte uit de wrijving van kunststof materialen die de plastics smelt. Dit wordt dan gepompt in gietmallen. Het grote voordeel van deze techniek is dat alle soorten kunststoffen kunnen worden gerecycled.
Om steun het recyclageproces, plastics kom met plastic identificatiecode aan de verschillende polymeren die gebruikt bij de vervaardiging van plastic identificeren. De recycling proces moet worden gestart vanuit huis. Wanneer u hebben gebruikt dat plastic item voor haar gebruik kunt u hetzelfde item gebruiken voor bepaalde ander gebruik. Bijvoorbeeld, als je koopt een sap fles kan je de plastic fles als een opslag container te gebruiken voor het hergebruik van de PET-fles. Also iedereen moet zich bewust zijn van de recycling-fabriek in de plaats en moet de afvalplastic te produceren om de fabriek voor recycling.

No comments:

Post a Comment