Monday 3 October 2011

Help het milieu door te recyclen

De natuur heeft overvloedige middelen voor ons om te leven. Maar wij mensen gebruiken deze middelen voor ons gemak en we vervuilen het milieu. Hierdoor zullen de aarde aan een niet leefbare plaats. Het is onze verantwoordelijkheid om de natuurlijke hulpbronnen te behouden, zodat onze opvolgers kan een gezond leven.
Iedereen kan het milieu zeker helpen door terugvoer van de dingen die ze gebruiken. U kunt recyclen bijna alles dat u gebruikt. Het is beter om recyclebaar items zodat ze gerecycled kunnen worden en een nieuw materiaal kan worden vervaardigd uit het schroot te kopen. Als iedereen van ons houdt dit in het achterhoofd de uitstoot van broeikasgassen en de andere verontreinigingen kan zeker worden gecontroleerd.
Recycling heeft vele andere voordelen. U kunt de stroom door recycling van gebruikte producten. Vervaardigen van een nieuw product vergt kracht en energie. When u recycleert, kunt u een grote hoeveelheid energie en kracht. Produceren ook betrokken het gebruik van niet hernieuwbare hulpbronnen. Door recycling je die hulpbronnen sparen.
De afvalstoffen worden gedumpt op stortplaatsen. Deze sites zal begraven deze producten. Dit is goed wanneer alle afvalstoffen afbreekbaar zijn. Maar een groot percentage van uw afval niet biologisch afbreekbaar. These vervuilen de grond en zal het grondwater invloed. Wanneer de niet biologisch afbreekbare producten zijn verbrand ze uitstoten gassen die de ozonlaag afbreken in de atmosfeer. Dit zal resulteren in meer ultraviolette straling het bereiken van de levendige sfeer die zeer gevaarlijk is.
De eindproducten van het recyclingproces worden gebruikt als grondstoffen voor de vervaardiging van andere producten. Krijgen van deze grondstoffen van de gerecycleerde producten zal het behoud van het milieu als de middelen die worden gebruikt bij de vervaardiging zullen meer. Het recyclageproces vereist investeringen in machines en de mens de macht. Nieuwe technologieën moeten worden ontwikkeld om zeer veel producten die wij gebruiken recyclen. Hoewel deze initiële investering vergt, is de lange tijd gevolgen zijn groot als het milieu wordt beschermd formulier uitputting en verontreiniging.
Recycling kan starten vanaf het hergebruik van de producten. In plaats van het kopen van gebruik en gooi producten die u kunt kopen herbruikbare producten. Dit zal aanzienlijk verminderen van de hoeveelheid afval u dumping op de stortplaatsen. U kunt bijvoorbeeld dus gebruik het sap flessen als opslag containers dat u het product kunt hergebruiken voor een lange tijd. als elke woning telt hergebruik begrip vervolgens ten minste 30% van de vervuiling kan worden gecontroleerd.
Iedereen moet weten wat de dichtstbijzijnde recyclage-installatie en moet de gewoonte van het indienen van de afvalstoffen om deze planten ten minste eenmaal per week. Dit zal aanzienlijk helpen het milieu als meer en meer producten kunnen gerecycleerd worden als meer en meer producten zijn opgebouwd in het recyclagebedrijf. Bij de aanschaf van een product moet u denken aan de mate waarin het kan worden gerecycleerd.
Recyclen van plastic is zeer complex in vergelijking met de andere materialen die we gebruiken. Kunststof producten vormen een grote bedreiging voor het milieu. Ondanks dit feit, is van kunststof wordt gebruikt door iedereen en voor alles. Wanneer uw aankoop is klein liever niet krijgt plastic zakken uit de winkel. Dit bespaart miljoenen plastic afval dat wordt gedumpt in het land. Bio afbreekbare kunststof producten zijn beschikbaar en u kunt ze gebruiken. De beste hulp zou zijn om het plastic afval sorteren volgens de soorten en legt deze voor aan de recyclage-installatie.
Als u producten voor uw woning prefer kopen gerecycleerde en recycleerbare producten te kopen. De recycleerbare producten kan dus meer kosten als gevolg van de recycling proces dat heeft gedaan. Maar krijgen deze producten zal zeker helpen het milieu. Iedereen kan lenen een hand voor recycling naar het milieu te helpen.

1 comment:

  1. Leuke blog!
    Naast recyclen kan je trouwens ook upcyclen en dat kost vaak helemaal geen energie en het materiaal (bijv plastic) kan direct gebruikt worden in een nieuw product.
    Check maar eens voor ideeën op deze sites:

    Links: http://www.hetkanwel.net/2010/09/20/12721/
    http://thegreenfamilia.co.uk/upcycling-diy-project-from-terra-cycle

    (op onze site komen er trouwens binnenkort ook een aantal Doe het Zelf Upcycling tips! www.terracycle.nl

    ReplyDelete