Monday 31 October 2011

Indeling badkamer

Een badkamer is bedoeld als een ontspannen en comfortabele ruimte om te helpen tegemoet aan alle behoeften met betrekking tot persoonlijke hygiëne te bieden. Letterlijk de meest bezochte plaatsen in onze huizen, een badkamer is dat gelukzalige plek die eenzame opsluiting een hele nieuwe betekenis. Gezien het feit dat een badkamer wordt gebruikt door alle leden in een gezin, moet worden ontworpen op een zodanige manier dat het past bij alle leeftijdsgroepen en alle essentiële nutsvoorzieningen moet gemakkelijk toegankelijk zijn.
Indeling badkamer
De ruimte gebruikt is van het allergrootste belang als het gaat om het ontwerpen badkamers. Afhankelijk van de grootte van uw badkamer, kunt u beslissen of u wilt een eigen douche ruimte hebben. Een ander belangrijk aspect is het plaatsen van de handdoekhouders in een handige locatie, zodat ze niet in contact komen met water uit de douche. Een goed ontworpen badkamer moet hebben een voorziening voor warm en koud water. Warme en vochtige lucht, samen met water wordt spatte op oppervlakken resultaten in de slijtage van het interieur. Als vochtigheid hoog zijn als gevolg van de constante gebruik van kachels, is het raadzaam om spiegels op een afstand houden van de verwarmingselementen om vocht te minimaliseren.
Zorg ervoor dat de tegels u ervoor kiest om uw badkamer ontwerpen zijn eenvoudig schoon te maken. Een wasbare veerkrachtige vloeren badkamer gaat een lange weg in het verstrekken van een sterke basis voor een eigen badkamer. Als er is voldoende ruimte, probeer dan altijd en apart het toilet, douche en ligbad gebieden, als aparte behuizingen zouden verschillende leden van een groot gezin tegelijkertijd te gebruiken op alle gebieden toe te staan ​​en nog behouden van hun privacy. In de douche ruimte kunt u kiezen voor douchegordijnen of licht gewicht schuifdeuren afhankelijk van uw budget. Wanneer u het ontwerp van de lay-out van uw badkamer, in gedachten houden dat kasten met wc-papier of wc-rolletjes zijn op een bereikbare afstand. Het laatste wat je zou willen is om op uit je stoel en het leven van een rommelige zaak te maken.
Badkamer Verlichting
Houd er rekening mee dat de verlichting in de badkamer draagt ​​bij aan de sfeer van een goed uitziende badkamer. Kies lichten die een aanvulling op het interieur van uw badkamer. Als uw badkamer bevindt zich op een plaats waar veel zon is beschikbaar, kan je gebruik maken van een mix van natuurlijke en kunstmatige verlichting. Want na uur, kan u kiezen uit de verschillende douche-en spa-verlichting, afhankelijk van wat het beste past bij uw budget. TL-lampen kunnen worden gebracht in de buurt van de ijdelheid tafels waar je je make-up, verzorging, scheren en andere activiteiten. Zou het een goed idee om licht vast te stellen op de zijkanten of net boven de spiegel te zijn, omdat dit zou de val van schaduwen te minimaliseren. Een badkamer verlichting toe te voegen aan het decor van uw badkamer, kunt u klassieke of moderne geometrische vorm van chroom armaturen voor uw verlichting. Zachte verlichting met een Dim Glow draagt ​​bij aan de ontspannen omgeving, terwijl met een bubbelbad.
Of je nu het ontwerpen of verbouwen van uw badkamer, altijd ervoor te zorgen dat de bedrading goed is gedaan. Afhankelijk van het gebruik van elektrische apparaten zoals haardrogers en krultangen, installeert u een aardlekschakelaar houder op een hoogte.
Een goed geplande lay-out is essentieel voor een badkamer. Het zou een verstandige zet om een ​​budget te beslissen en roep de hulp van professionals, terwijl de planning van de lay-out van je badkamer te zijn.

No comments:

Post a Comment