Saturday 15 October 2011

Best Friend Verjaardagscadeau Ideeën

Het vinden van die perfecte cadeau voor je beste vriend op zijn / haar verjaardag kan een zeer stressvolle en tijdrovend ervaren. En wat maakt het allemaal nog erger is het feit dat u al begaafde allerlei geschenken die je zou kunnen, door de jaren heen. Zo ontmoeten nieuwe en opwindende geschenken wordt zo zeer cruciaal om de verjaardag speciaal. Dankzij een aantal creatieve mannen en vrouwen die hebben enige aantrekkelijke en leuke gadgets, hoeven we niet langer om cadeau dezelfde oude cadeauartikelen.
Verjaardagscadeau Ideeën voor Mannen
Al deze jaren hebben wij gifting portefeuilles, shirts, schoenen, riemen, mobiele telefoons, zonnebrillen, etc om onze mannelijke vrienden. Echter, op de verjaardag van onze beste vriend, zouden we willen hem iets speciaals, iets dat werkelijk zou hem te verrassen. Hier zijn een aantal verjaardagscadeauideeën voor mannen, die je kunt geven aan je beste vriend op zijn verjaardag.
Spy Gadgets
Als je verveeld bent van de gebruikelijke cadeau-artikelen, zoals horloges, portemonnees, mobiele telefoons, shirts, schoenen, etc. en wilt u uw beste vriend iets heel speciaal en uniek, moet u proberen gifting spy gadgets. Dit zijn super cool spy gadgets die je buddy zeker zal willen. Bovendien zal je maatje worden genomen door verrassen.
Spy Pen Camera Recorder: Het gezegde 'oordeel niet van een boek door haar te dekken' past hier perfect. Spy Pen Camera Recorder op de buitenkant, ziet er net als een gewone pen, als je zou kunnen schrijven is, plaats het op je bureau en mee te nemen het allemaal zonder het verhogen van een wenkbrauw op. Deze unieke pen heeft een ingebouwde camera die uren video-opnames kunt opnemen met audio, afhankelijk van het type. Alles wat je hoeft te doen is druk op een knop en de camera begint met opnemen. Er zijn verschillende online winkels die de verkoop van deze spion pennen, waar je kon pick-up. Deze gadget kost je ergens rond de $ 60 tot $ 90. De prijs verschilt van bedrijf tot bedrijf.
Spionage Zonnebril: Als je budget klein is, kan je gaan voor Spy bril. Deze bril lijken gewone zonnebril, maar ze zijn uitgerust met speciale lens die de persoon die het draagt ​​om te zien wat er gebeurt achter hem staat. Deze glazen zijn beschikbaar bij verschillende online winkels, hun prijzen variëren van $ 5 tot $ 25.
Sleutelhanger Mini Speaker
Deze toets keten mini speaker is een kleine kubusvormige luidspreker, die is bevestigd aan een sleutelhanger. Het kan geschikt worden uitgevoerd in de zak en wordt geleverd met een hoofdtelefoon-aansluiting die kan worden aangesloten op een MP3, i-pod, mobiel, enz. Met deze mini luidspreker die u niet nodig koptelefoon en het zelfs werkt gedurende 8 uur rechtdoor. De USB adapter opgegeven aangesloten de PC of USB oplaadpunt voor opladen Miniluidspreker. Deze sleutelhanger luidsprekers zijn verkrijgbaar bij verschillende online winkels, variërend van ongeveer $ 8 tot $ 15.
Vliegen Wekkers
Nou als je beste vriend is woont alleen in zijn appartement en is laat op mijn werk dagelijks te wijten aan verslapen, dan is dit vliegende alarm klok is het perfecte geschenk. Dit is geen gewone wekker, plaats deze heeft een propeller, die neemt af wanneer de wekker gaat. De propeller lanceert in de lucht en vliegt door de kamer met een krijsende alarmsignaal aan de hand. Om te stoppen met de sirene zal je vriend moet de propeller vangen en deze te vervangen op de wekker basis. Stel je voor, die zouden worden nog steeds slaperig na het volbrengen van deze feat. Deze wekkers worden geprijsd op ongeveer $ 25.
LED Cap Licht
Als je vriend is iemand die regelmatig gaat voor kampen en trektochten, je kon gift hem de LED Cap Licht. Het is een lichtgewicht kap, voorzien van 5 ultra heldere LED's die voorzien handen vrij licht. Lithium batterijen zijn voorzien van een kap en een looptijd van maximaal 48 uur aan een stuk. Deze caps zijn verkrijgbaar voor $ 10 een stukje.
Geld Tester Pennen
Deze pennen helpen om valse facturen op te sporen. Komen we scores van facturen per dag en weinig realiseren we ons dat we een vals briefje aangetroffen, tot we vallen in een puinhoop. Het is beter het zekere voor het onzekere. Wanneer u een factuur met geld tester pen, merk dat als het merk geel dan het wetsvoorstel is echt. Echter, indien het bruin of zwart dan is het vals is. Als uw vriend is eigenaar van een winkel dan dit geschenk is ideaal. Deze pennen zijn niet duur en zijn beschikbaar op $ 5 per stuk.
Douche Radio
Douche radio's zijn radios die kunnen worden geplaatst op de badkamer muur, zodat u muziek tijdens het baden te genieten. De tijd op de radio intimi u van de tijd. Deze douche radio's zijn waterbestendig en worden geprijsd op ongeveer $ 50. Dit is een goede gave, als je vriend kan inhalen op de ochtend nieuws terwijl het hebben van zijn douche.
Verjaardagscadeau Ideeën voor Vrouwen
Vrouwen nooit moe van sieraden en cosmetica geschenken, maar als u op zoek bent naar iets anders om cadeau je beste vriend op haar verjaardag, dan zijn hier een aantal cadeau-ideeën.
Invisible Ink Pen
Heeft uw beste vriend noteren haar persoonlijke gedachten en geheimen in een dagboek? Is ze altijd bezorgd over iemand die het lezen van haar diepste gevoelens? Is ze zat van die achter slot en grendel dagboeken? Dan, onzichtbare inkt pen is het beste cadeau voor haar. Onzichtbare inkt pen kun je schrijven je gedachten en zorgt ervoor dat ze worden gezien door uw ogen alleen. Onzichtbare inkt pen wordt geleverd met een Ultra-violet lamp, waarvan het licht toen scheen op de pagina, het schrijven zal worden onthuld. Dus voor elke andere persoon, het boek is een lege gewoon boek, met uitzondering van uw vriend wiens geheimen worden opgeslagen in het. Deze pennen zijn verkrijgbaar in de online winkels voor $ 4 tot $ 8.
Digital Photo Frames
Fotolijsten zijn op de verjaardag cadeau lijst voor leeftijden, en ze hebben gemeengoed geworden en saai. Nou, nu is er een nieuwe, verbeterde versie van de fotolijst. De digitale fotolijst is echt cool! U kunt uw digitale foto's van de camera in de fotolijst en het frame zal blijven veranderen van de foto's in-en uitschakelen. Dus je kunt een verscheidenheid aan klikt op een frame. Wanneer u deze kopen voor uw vriend, wat u zou kunnen doen is dit met je vriend en je klikt en alle mooie tijden die u guys samen doorbrachten. Ze zal zeker love it. De prijs van deze frames varieert van $ 40 tot $ 100, afhankelijk van de mogelijkheden. Digitale fotolijst koelkast magneten zijn ook beschikbaar in online winkels vandaag, die zijn gebaseerd op hetzelfde concept en zijn geprijsd vanaf 30 dollar.
Manden van de Gift
Gifting hulpprogramma's is geen slecht idee, aangezien zij zullen zeker gebruikt worden door je vriend. Indien u niet wilt dat je geld uitgeven aan mooie spullen en om cadeau te willen eenvoudige maar nuttige geschenken, dan kun je aannemen cadeau mand idee. Koop een middelgrote mand en vul deze aan de hand van een bepaald thema. Bijvoorbeeld, chocolade thema, cosmetica thema, sieraden thema, wijn thema, serviesgoed thema, enz. Als u de chocolade thema gekozen, vul de mand met chocoladerepen, chocolade snoepjes, chocolade cakes, koekjes en allerlei andere chocolade voedingsmiddelen. Hetzelfde geldt voor de andere thema's. De mand kan worden ingepakt in een uitgebreide en flitsende manier. Op deze manier kunt u aanwezig zijn van de gebruikelijke cadeau-artikelen op een interessante manier.
Lipstick peperspray
Als uw beste vriend blijft alleen of alleen reist tijdens de oneven uren, dan lippenstift spray is een passend cadeau voor haar, waarmee ze kan zichzelf te verdedigen tegen dieven en schurken. Lipstick peperspray eruit gewone lippenstift van buitenaf en kan gemakkelijk worden uitgevoerd in de handtas. Voor het geval je vriend vindt zichzelf in een gevaarlijke situatie kan ze verwijderen van de deksel van de lippenstift en de peper spray op het gezicht van de schurk is. De peper sprays tot een afstand van 6 meter en is verkrijgbaar in een $ 12 tot $ 20 per stuk. Dit is een enigszins ongebruikelijke geschenk, maar wat is beter dan ervoor te zorgen dat je vriend bereid is om zichzelf te verdedigen in gevaarlijke omstandigheden.
Bonsai Gifts
Als je beste vriend houdt van planten, dan kun je haar een geschenk Bonsai. Er zijn tienduizenden Bonsai rassen waaruit je kon kiezen. Afhankelijk van welke soort planten je vriend houdt, kunt u uw keuze maken. Als ze is dol op bloemen, dan Gardenia Bonsai en Azalea Bonsai beschikbaar bij $ 50 vanaf zijn twee zeer goede opties. Een uitstekende Bonsai voor het huis of werkplek is de Baby Jade Bonsai boom die beschikbaar is op $ 50. Als je vriend al bonsais, dan kon je haar kopen Bonsai gereedschap en accessoires.
Wireless Key Finder
Werkende vrouwen hebben een grote verantwoordelijkheid op hun schouders. Na het voltooien van hun taken, als ze eindelijk lukt om klaar te zijn voor werk, vinden ze hun autosleutels vermist. Waarom ga je niet cadeau van je vriend een draadloze Key Finder zou haar helpen om de werkplek op tijd. Ze zullen u er dankbaar voor. Wireless Key Finder is een apparaat bestaande uit een zender met een kleur coder. Door te drukken op de kleurcode, zal de sleutel met dezelfde kleurcode beginnen te piepen. De sleutel finder kan traceren sleutels tot 60 voet. Dit apparaat varieert ook van $ 50 vanaf. Some vinders zijn niet alleen beperkt tot toetsen, maar hebben de mogelijkheid om andere belangrijke dagelijks gebruik items te vinden ook.
Niet alle giften zijn gender-specifieke, zodat u kan uw keuze gebruiken en kies cadeautjes voor je beste vriend. Gadgets zijn leuk, zelfs door vrouwen, en mannen kunnen ook worden gegeven Bonsais. Echter, voordat je pick-up een geschenk, vergeet dan niet om te controleren kruis als dat bepaald geschenk past bij uw vriend smaak. Probeer een aantal van de eerdere gesprekken jullie hebben gehad voor een aantal aanwijzingen herinneren. Gebruik je creativiteit en personaliseren cadeauartikelen, indien mogelijk. En onthoud altijd de idee van het geven van het geschenk is om die warme glimlach op het gezicht van je beste vriend.

No comments:

Post a Comment