Friday 7 October 2011

Plannen van een bruiloft - Aanpakken Big Items Eerste

Een huwelijk kan een intimiderende evenement te plannen. Niet alleen is er het vooruitzicht van de grote dag en wat het inhoudt, is er ook de stress van het met alles vlot te laten verlopen, mooi, en een evenement dat zowel u en uw gasten zullen genieten. Neemt een deel van de druk af van uw planning door het aanpakken van de grote items op je lijst eerst. Het volgende wat je weet, zal uw trouwdag gelijk om de hoek, en u zal worden voorbereid om ervan te genieten tot zijn recht.
Het kiezen van een plaats voor uw Wedding; Voordat u op zoek naar een plek om uw bruiloft te houden, proberen om uw perfecte dag voor ogen hebben. Wilt u een buitenzwembad ceremonie tussen weelderige tuinen, of een meer traditionele setting in een hotel of feestzaal? Hoeveel mensen wil je uitnodigen, en wat voor soort plaats is geschikt voor hen? Het hebben van een visie van uw perfecte bruiloft in het achterhoofd zal u helpen aanzienlijk beperken uw keuzes. Zodra u een lijst van plaatsen die mijn uw visie tegemoet te komen, kiezen uit vier of vijf om te bezoeken dan, afspraken die passen binnen uw schema. Als je eenmaal hebt gemaakt uw definitieve beslissing, nagel vaststelling van de datum en hen een borgsom te geven. Dit zal een belangrijk punt is dat je kunt oversteken uit je lijst.
Het kiezen van een DJ; U zult waarschijnlijk hebben mensen je vertellen dat de DJ die je kiest zal maken of uw bruiloft te breken. Dit kan een grote druk toe te voegen aan uw huwelijk planning, dus het is een goed idee om te beginnen op zoek naar een DJ vroeg. Contact op met een paar verschillende bureaus die DJ diensten, en vraag om een ​​DVD van prestaties uit het verleden. Dit zal u helpen kiezen voor een muzikale stijl voor uw bruiloft. Ook, voordat je een contract tekent, regelingen te treffen om de DJ persoonlijk te ontmoeten. Ze kunnen er geweldig uitzien op DVD, maar als je persoonlijkheden botsen kunt u problemen met hen te werken in de komende maanden. Naar mijn mening, als een DJ niet bereid is elkaar te ontmoeten en uw bruiloft bespreken voordat tot het zijn ingehuurd, elders kijken. Je wilt niet voor verrassingen de dag van uw huwelijk, dus met de mogelijkheid om daaraan te voldoen van aangezicht tot aangezicht en hun muzikale stijl kan sterk verminderen de stress van de planning van de muziek voor uw grote dag te begrijpen.
Officiant; De persoon die uw ceremonie, of het nu een minister, of vrederechter, moet iemand die je goed kan mee te werken. Beslissen in de eerste van het type officiant dat u wilt voor uw bruiloft, en dan op zoek gaan naar officiants that ceremonies in uw omgeving uit te voeren. Als u kleiner zijn je zoekopdracht tot drie of vier officiants die van belang zullen u een afspraak te ontmoeten met hen een gevoel voor hun stijl, op te doen, and totale persoonlijkheid. Uw ceremonie moet een weerspiegeling van u en uw verloofde, dus u wilt een officiant die nauw zal samenwerken met u om uw ceremonie, precies zoals u dat wilt resultaat te huren. Ook, als u van plan bent om een ​​aangepaste ceremonie voor uw bruiloft te stellen, kunnen het uiterst nuttig zijn als de officiant kan u met het monster ceremonies die je kunt bekijken en kies uit. Dit kan besparen u de tijd en frustratie van het onderzoek naar ceremonies en / of proberen te komen met de woorden op uw eigen.
Fotograaf; Dit is een gebied waar u kunt veel geld uitgeven, zodat u zeker wilt winkelen in de buurt. In aanvulling op het niveau van hun ervaring, is het een goed idee om een ​​algehele gevoel voor hun fotografische stijl te krijgen. Hoe ze van plan om uw speciale momenten vast te leggen tijdens de ceremonie en de receptie, en waar komen ze normaal gesproken plaats hun focus? Vergeet niet dat dit is de persoon die gaat een dag die u wilt liefdevol onthouden voor de rest van je leven, dus soms kiezen van de juiste fotograaf belangrijker is dan het kiezen van de fotograaf die biedt de laagste prijs te vangen.
Ook, voordat u een contract ondertekenen met een fotograaf, zorg ervoor dat je precies begrijpt wat hun diensten zijn. Zullen ze aanwezig zijn voor de ceremonie om foto's van u krijgt er klaar voor? Is een professionele foto-album opgenomen in de prijs die zij hebben geciteerd? Fotografie kan duur zijn, dus zorg ervoor dat u een duidelijk inzicht in de diensten die zij bieden voordat u ondertekent het contract.
Bloemist, bloemen hebben een persoonlijkheid hebben allemaal hun eigen, dus je wilt er zeker van dat de bloemen die u kiest weerspiegelen de sfeer die u wilt voor uw bruiloft. Daarom is het belangrijk om een ​​bloemist, die aandacht besteden aan uw behoeften en is voorstander van de visie die u hebt voor uw trouwdag te kiezen. U zeker wilt iemand die je kunt vertrouwen kiezen. Voel je je vertrouwen in dat ze uw doel te bereiken, of zullen ze negeren uw verzoeken en regelingen voor te bereiden op basis van hun eigen stijl? Hun bereidheid om samen met u zal belangrijk zijn als de bruiloft dichterbij komt, dus kies een bloemist die je goed communiceren met, en dat biedt u met het grootste gevoel van veiligheid.
Het plannen van een huwelijk kan stressvol zijn, maar het hoeft niet zo te zijn. Het kan een erg leuk zijn als je jezelf georganiseerd van tevoren en geef jezelf genoeg tijd om te plannen. Neem de stress van het plannen van deze grote gebeurtenis door het aanpakken van de grote items eerste. Zodra deze items zijn voltooid, kunt u gaan naar de leuker taken, zoals het plukken van uw perfecte jurk, en het regelen van centerpieces en gunsten. Uw huwelijksdag zal zo speciaal zijn als je ervan maakt. Genieten van de vreugde die deze dag zal brengen door het nemen van uw tijd en geniet van de keuzes die je maakt langs de weg.

No comments:

Post a Comment