Sunday 9 October 2011

Patio Designs

Patio's zijn niets anders dan verharde buitenruimte grenzend aan een verblijfsvergunning, die kan worden vergeleken met de decks, maar een patio is altijd meer formeel dan een dek. Hier zijn enkele interessante terras ideeën die zorgen ervoor dat u een plek waar je je 's ochtends vroeg ontbijten of te krullen als je genieten van de prachtige zonsondergang kleuren in de lucht, totdat de lucht wordt jet-zwart en brandt met een miljoen stralende sterren. Terras ontwerpen hoeft niet te worden goedgekeurd door een upscale ontwerper of gemaakt door een hoveniersbedrijf specialist, kunt u mooie patio ontwerpt alle door uzelf.
Unieke Patio Designs
Niet te beperken, terwijl u zelf het ontwerp van uw terras. Dit is uw eigen ruimte en je bent vrij om het dek op en eerstgenoemde op een wijze die je zou houden. Denk aan uw eigen eisen en werken op de plaats hiervan in kennis. Denk na over het soort activiteiten die u wilt doen in uw terras, denk aan de patio als een plek om uw persoonlijkheid, uw hobby's en interesses weerspiegelen. Denk na over het aantal mensen dat u zou hebben op dit gebied, zodat u hiervan kan regelen voor de betreffende zitplaats. Als voor de verschillende thema's en designs, kunt u een keuze uit de vele ideeën hieronder opgesomd:
Artistieke Strokes
Nou als je een kunstenaar en wilt uw terras in een kunst gebied beurt, dan is dit het idee voor je. U kunt genieten van uw favoriete kunst zoals tekenen, schilderen of zelfs beeldhouwen. Zorg ervoor dat uw terras heeft een schuilplaats om het gebied te beschermen tegen extreme weersomstandigheden. Sieren de muren met uw favoriete schilderijen. U kunt toevoegen aan uw multistoried rekken penselen te houden, verdunners, kleuren, oliën, potloden, beeldhouwen gereedschap of andere apparatuur die nodig is voor je eigen werk. Zorg ervoor dat er voldoende zitplaatsen voor mensen die wil gewoon genieten van de vergadering in deze artistieke Haven en werk je horloge.
Music Lovers 'Haven
Als jij een fervent muziekliefhebber, dan is dit een idee, die zal helpen bij het maken van een ruimte voor uw muziek. Als je een liefhebber bent van een bepaalde muziekinstrumenten die je speelt als een piano, fluit of zelfs een gitaar, dan kunt u nemen deze in uw terras. Als je zijn bijzonder interessant een bepaald genre van muziek, dan kun je elementen toevoegen van die muziek stijl aan uw terras. Bijvoorbeeld als u als jazz muziek, jazz muziek op te nemen in uw terras decor. Voeg posters van jazzmusici naar de plaats en zo verder te versieren. U kunt zelfs een koele luidsprekersysteem zodat u kunt ontspannen in uw patio luisteren naar uw favoriete muziek.
Groene Verandah
Bent u op zoek naar een patio ontwerp dat kunt u een koele tropische plaats te maken voor je jezelf te omringen met groene omgeving als de koele wind stroomt om je heen die de geuren van de natuur, dan is dit de patio voor u ontwerpen. Zet een aantal comfortabele stoelen en kan zelfs een tafel, die goed is voor buiten worden. Plant alle soorten van bomen rond de patio en ook nemen een aantal potten rassen in de patio. Om dingen levendiger, voeg een frisse fontein of een vijver aan de patio. Gebruik wat geurige bloemen in en rond het gebied ook.
Foodies 'Fantasy
Ben jij de ultieme foodies, dan kun je weer je passie voor voedsel met deze patio ontwerp. Zet uw terras in een hapje en drankje salon, uitgerust met een barbeque grill en een kleine koelkast. Als u wilt een stap verder te gaan, uw eigen bar in de patio, uitgerust met een drankje mixer, cocktail smaken, drankflessen en natuurlijk een coole bril. U kunt een snack bar, die is uitgerust met wat chips en dipsauzen en alle specerijen. Dus de volgende keer je vrienden hebt komt over, kunt u gewoon meenemen naar uw terras en hebben een geweldige tijd met een aantal heerlijke gegrilde lekkernijen en gekoelde dranken!

No comments:

Post a Comment