Sunday 23 October 2011

Women's Business Mode

Vraagt ​​u zich af welke kleuren zou perfect om te dragen naar het kantoor? Krijtstrepen of effen shirts? Slanke broeken of rokken slim fit? Nou als je hopen te antwoorden op deze vragen te vinden, is dit niet het artikel voor je.
In een tijdperk waar we het uitdragen van de betekenis van de waardering van vrouwen voor hun vaardigheden en protesteren tegen de perceptie van vrouwen als louter objecten van schoonheid, hebben we echt nodig om een ​​probleem te maken over wat voor soort shirts vrouwen dragen om te werken, of welke kleuren bij hen passen? Zolang ze doen hun werk goed, gewoon alleen laten. Verschillende mode-ontwerpers hebben speciale corporate collecties als goed, maar nogmaals, zal dat veranderen de manier waarop mensen werken? En neem genoeg van de kleren te definiëren je persoonlijkheid crap! Wie zei dat de kleren maken de mensen moeten stukjes kleding rond te lopen ze, wat is er gebeurd met het idee van het zien van mensen voor wie ze zijn hebben gezien? Je bent wat je denkt en niet wat je draagt.
Natuurlijk mensen die mode-savvy, en volgt de nieuwste trends kunnen hun strakke broeken, krijtstrepen en andere nieuwe stijl van kleding beschikbaar in de gemeenschappelijke markt, maar jongens, laat niet een kwestie van het! Ik heb gezien dat mensen lopen rond in de eenvoudigste en meest bescheiden kleding en nog steeds net zo goed of soms zelfs beter dan de mensen die don de zakelijke kleding mode. Fashion goeroes kunnen fronsen op het idee om geen aandacht aan wat je draagt, maar ik ben geen voorstander van shabbiness or volstrekt afschuwelijke outfits die zeggen 'kan me niet schelen'. Laten we gewoon niet een kwestie van krijtstrepen en zwarte formele pakken, of hoge hakken en platforms.
Zakelijke kleding is allemaal over comfortabele en toonbaar kleding die niet afleiden mensen of uit te nodigen geschokt blikken en staart op de werkplek draagt. Het enige dat je nodig hebt om over de zorg is dat uw zakelijke kleding niet uit lijkt op zijn plaats. Het eerste ding dat u hoeft te doen is zich aan de werkcultuur op uw werkplek. Zien wat voor soort dressing zin wordt gezien in het kantoor - of er is een element van ongedwongen sfeer op het werk of een element van Stern, conservatief corporate sfeer. Vrouwen zakelijke kleding kan alles omvatten die kunnen worden comfortabel en handig en in lijn met de werksfeer.
Tegenwoordig veel werkplekken zijn gegroeid uit hun conservatieve kledingvoorschriften en laten hun werknemers op bijna alles dat ze zich gerust voelen inch Sommige van de grootste corporate huizen in de wereld geloven in de toekenning van de volledige vrijheid om hun werknemers met betrekking tot dress code dragen. Het is altijd beter als je kunt beheren aan te kleden volgens de werkcultuur, aangezien tijdens het werken je bent een deel van een team en er mag geen enkele reden om tegen het tij voor de deurklink van het. In het geval uw werkcultuur geeft u de vrijheid om te kleden zoals je wilt, het is helemaal jouw gesprek over wat je wel of niet kan dragen.
De sleutel tot het vinden van de juiste vrouwen zakelijke kleding, is het vinden van iets dat u comfortabel inch Vergeet Julia Roberts in Erin Brokovich? Ze zou niet hebben gehad de perfecte dressing gevoel voor haar werk, maar ze was comfortabel in haar eigen huid en dat is precies wat zaken. Schoonheid, intelligentie, of misschien een andere deugd je bezit, zijn altijd wat in u is dat telt en niet wat er op je!

No comments:

Post a Comment