Friday 14 October 2011

Renaissance-schilderijen

Renaissance schilderij werd geboren tussen de middeleeuwen kunst en de barokke kunst. De schilderijen zijn verbonden met de wedergeboorte van de klassieke oudheid gecombineerd met de nieuwe artistieke vaardigheden en technieken. Dit schilderij era gestart vanuit de middeleeuwse periode en de vroegmoderne leeftijd. Hoewel de renaissance periode was diep religieus, een bepaald gedeelte van de mensen die opgeleid waren begon te kijken naar de omringende wereld en de levende menselijke wezens met meer passie. Het schilderij heet de geleerden renaissance schilderkunst tijdperk als het gouden tijdperk van de schilderkunst.
Renaissance schilderijen werden opgericht door Masaccio die de wereld regeerde met zijn schilderijen 1401-1428. zijn opvattingen indien de incidenten zijn intelligente, zijn composities zijn monumentale en zijn schilderijen verscheen zeer natuurlijke. De hoge graad van naturalisme in de renaissance schilderijen meer kunstenaars aangetrokken naar de ontwikkeling van dergelijke schilderijen. Na Masaccio, Piero della Francesca, Pollaiuolo en Verrochio ontwikkeld renaissance schilderijen die zag er heel reële integratie van de wetenschappelijke kennis in het vakgebied veld.
De renaissance schilderijen afgebeelde werkelijkheid. Vergeleken met de vroegere kunstenaars, de renaissance schilders schilderde de menselijke figuren meer natuurlijk en nauwkeurig. De wetenschappelijke kennis van het lineair perspectief heeft de kunstenaars naar de kleinere objecten kleiner om de kijker door ze te schilderen verder dan de grotere objecten te tonen. De bijbelse figuren in de schilderijen zijn gerangschikt in geometrische groepen en de achtergronden zijn meestal wasbeurten van goud. De schilderijen leek alsof zij foto's gehouden met de natuurlijke wereld. De kunstenaars waren alfabeten over het gebruik van licht en schaduw aan het realisme te brengen in de schilderijen.
Eerder schilders waren geïnteresseerd in de schilderkunst gedetailleerde objecten en hun symbolische betekenis. Hoewel de wetenschappelijke perspectieven werden gebruikt, de werkelijkheid was de belangrijkste zorg voor de vroege Renaissance schilders. The Portinari Altarpiecepainted door Hugo van der Goes is een meesterwerk van de renaissance schilderij dat werd geschilderd met doorschijnende olie. Dit gaf een juweel als kleur voor de gehele schilderij met een oppervlak dat is glanzend. Na het enorme succes van dit meesterwerk, de Italiaanse schilders begonnen met olie medium voor hun schilderijen uit 1476.
De renaissance schilderijen en bloeide 35 jaar. De drie populaire renaissanceschilders bekend om hun uitstekende creaties zijn Leonardo Da Vinci, Michelangelo en Raphael. Deze schilders zijn de meest intelligente schilders erkend door alle delen van de wereld. Leonardo is een schilderij genie onder alle drie en is een ultieme renaissance schilder. Michelangelo is een creatieve schilder die zich concentreerde op de uitbeelding van de menselijke lichamen nauwkeuriger en hij is een grote beeldhouwer. Raphael is een naturalistische schilder wiens schilderijen zijn sereen en mooi. De andere renaissance schilders uit de andere delen van de wereld zoals Nederlands en Duitsland geschilderde meer realistische foto's die geïdealiseerd minder worden. Deze schilders de technieken van de beeldhouwkunst en scripts van de middeleeuwse periode opgeroepen in plaats van de olieverfschilderijen. De renaissance schilderijen van de landen van Span, Italië, Frankrijk en Duitsland verschilden in hun onderwerp in plaats van de stijl van schilderen. De Spaanse schilders verwaarloosde de mythologische thema's en concentreerden zij zich op de cultus van het naakt. Veel schilderijen zijn ook geschilderd over de mystiek van de ascetische en ze waren weg van sensualist voorstellingen.
De renaissance schilders waren denkers meer dan kunstenaars. Initially schilderijen waren religieus, maar na de Renaissance de schilders begonnen met het schilderen van de foto's van de natuurlijke wereld die aanwezig is in de buurt. De renaissance schilderijen getankte onze emoties over diverse onderwerpen met inbegrip van menselijke en goddelijke met de geest van de ontdekking en de oudheid. Deze schilderijen werden opgesteld met verschillende perspectieven van de verschillende kunstenaars. De renaissance beeldhouwwerken zijn meer beroemd vanwege de kruising van de Italiaanse en de noordelijke kunstenaars 'benaderingen. The voormalige geconcentreerd op de uitbeelding van hun Roemeense verleden, terwijl de latere geconcentreerd op de uitbeelding van de natuurlijke wereld.

No comments:

Post a Comment