Monday 30 April 2012

Hoe de zorg voor leer

Er zijn verschillende soorten en typen van leer, elk voor verschillende doeleinden gebruikt. The zorg varieert naar gelang van de rang en type. We gebruiken veel van leer items zoals lederen tassen, leren jassen, lederen schoenen, lederen meubels, etc. Lederwaren kan gebruikt worden voor jaren, met de juiste zorg. Zo niet, dan kan scheuren ontstaan, waardoor schade aan de leer.
Leather Jacket Care; Als u de zorg goed voor uw leren jas, zal het er goed uitzien na vele jaren van slijtage. U kunt toepassen Leather Protector om uw jas waterdicht. Terwijl het schoonmaken van de jas, gebruik geen producten met was of olie, omdat ze schade aan de kwaliteit van het leder. Als je jas nat is, wikkel het in een handdoek voor het drogen en vermijd het gebruik van een ventilator voor het drogen of het houden van het onder de zon. Zorg ervoor dat je droog het geheel of anders je jas kan beschadigd raken. Hier niet aan houden de jas in een droge atmosfeer. Als je moet, dan pas leer conditioner om scheuren te vermijden. Met de juiste zorg, kraken en scheuren in het leer gehulde kan worden voorkomen en je jas blijft ook geurvrij.
Schoenenlokaal Leather Care; Zelfs als je goedkope schoenen kopen, en neem de juiste zorg, kan het lang duren. Na elke slijtage kunt u uw schoenen schoon met een zachte doek. Er moet een kloof van ten minste 12 uur voordat je draagt ​​het de volgende keer. U dient grondig schoon je schoenen ten minste eenmaal per week. De dingen die nodig zijn voor een grondige reiniging zijn schoen borstel, leder schoenenpoetser, schoensmeer en leer beschermer. Aanvankelijk was de schoenen met water en zeep en droog het met een doek. Gebruik een lederreiniger om het vuil te verwijderen. Zachte schoen borstel kan worden gebruikt om vuil te verwijderen uit de scheuren en de oppervlakte van de schoen.
Lederen meubels Care; Sinds lederen meubels is gemaakt van dierenhuid, het vereist meer zorg dan stof. Om de lederen meubels schoon, moeten ze vaak worden gestofzuigd weg te houden het stof en vuil. Maak regelmatig de meubelen met een doek. U kunt schone vlekken op het meubilair met behulp van leer schoonmaakmiddelen. Houd de meubelen uit de buurt van direct zonlicht of brand te voorkomen vervagen. Gebruik een droge doek of spons om de blots te verwijderen. Geen gebruik maken van het overtollige water voor de reiniging doeleinden. Na elke 6 maanden, moet de meubels worden gereinigd met leder conditioner.
Leather Care Instructies; Gebruik een reinigingsmiddel voor het reinigen van leer. ; Gebruik een zachte borstel voor het reinigen van de delicate steken. Nubuck doek heeft de voorkeur voor het reinigen van het deel dat steken bevat; zadel zeep kan worden gebruikt als een reinigingsmiddel. Conditionering van lederwaren moet regelmatig worden gedaan. ; Lederen artikelen moeten weg van vocht te worden beperkt tot avoid and spuitende starheid. De poriën in het leder de neiging om te vullen met vettige stoffen, als de juiste zorg niet wordt genomen. ; Als u wilt dat uw meubels te kijken glanzend, kunt u proberen het polijsten van je meubels. Polijsten kan gedaan worden met produkten die kleurstoffen bevatten. ; Voor het verwijderen van meeldauw, toepassen van een mengsel van alcohol en water. ; Houden leer in kunststof kan aanleiding geven tot schimmels en bacteriën, en dus moet worden vermeden. ; Vermijd uit dat zij verontreinigd. ; Door de uitgaven een beetje geld en met enige moeite, dan kunt u te behouden dat een nieuwe look van uw lederwaren. Het zal ook helpen bij het besparen van geld om nieuwe te kopen.

No comments:

Post a Comment