Sunday 1 April 2012

Teenage Summer Fashion

Als het weer omslaat warmer, veel mensen de neiging om elkaar krimpen. Tieners alleen zien dit als een kans om hun zomergarderobe vernieuwen! Voor de tieners, is dit de juiste tijd om hun trendy kant weer te geven! De zomer betekent veel mooie bloemen, frisse wind, felle zon en alles mooi en kleurrijk. Het weer geeft voldoende gelegenheid om ook te dragen enkele mooie creaties tieners graag hun zware wollen pak. Van bloemrijke patronen om effen kleuren, dit is het seizoen om te experimenteren. Teenage zomer mode kan worden trendy en echt hip als gepland rechts. Bekijk enkele van de nieuwste trends van tiener zomermode u kunt inpassen in je garderobe.
Teenage Summer Fashion Ideeën:
De klassieke witte shirt:; De klassieke witte shirt kan nooit uit de mode. Dit ziet er het beste kan worden gedragen met een blauwe spijkerbroek. Kijk voor verschillende patronen en delen. U kunt kiezen voor een wit shirt met een stretch mengsel dat dicht bij het lichaam of je kan een lange tuniek stijl kiezen en koppelen met bedrukte legging. Dit zal zeker geven u een cool effect op een hete zomers 'dag!
Floral Jurken:; Het zomerseizoen is het juiste moment te trekken uit de knie-lengte of halverwege de dij lengte van jurken. U kunt dragen vet en effen kleuren zoals rood, roze, groen, paars etc. bloemenpatronen goed zal mengen met het seizoen. Shirtdresses zijn een ideale optie voor die meisjes die niet echt het vertrouwen om een ​​jurk te pronken. U kunt ook gaan voor een stijlvolle wikkeljurk, babypop jurk, halter jurk of de zeer eenvoudige basic A-lijn jurk. Voor de zomer, zou het comfort altijd de belangrijkste factor. Een jurk zou je comfortabel de hele dag in die saaie lessen en je zou nog steeds zo fris als een hoentje op zoek naar een avondje uit met vrienden.
Comfy werkbroeken:; Jeans zijn altijd een deel van de garderobe van tieners en volwassenen. Kan echter jeans soms een tikkeltje ongemakkelijk voor meer uren. Comfortabele koord broeken zijn een goede optie voor degenen die willen ademende stoffen. Combineer deze broek met stijlvolle tops voor een cool effect te creëren.
Basic shorts:; Cute shorts in kleuren zoals blauw of elektrische prachtige rode gebonden zijn om aandacht te trekken en je gekoeld in de hete zomer te houden! Het doet zeker helpen om een ​​paar korte broek in je tas te hebben. Je kunt trekken ze op als u van plan bent voor een snelle duik in het meer na de studies of accessoires met een elegante top om te feesten met vrienden!
Ontvang sportief:; De sportieve look is ideaal voor de zomer. U kunt kiezen voor felle kleuren en gebruik verschillende elementen. Een tank top zou zien er geweldig uit, wanneer gecombineerd met een lichte jas. T-shirts met Zany berichten zouden meer toe te voegen zing en weergeven van uw houding. Ga in een comfortabele sneakers strepen met heldere kleuren.
Trendy legging:; Leggings zijn ook een ideale manier om de hitte in stijl. Hoewel deze zijn op de scène vele jaren terug, hebben ze een goede comeback, die zichtbaar is met de zeer eigentijdse ontwerpen gezien vandaag. Van prints tot effen kleuren, kant om versieringen, geen leggings gezien op elk universiteitscampus als hip partijen!
Met de hulp van deze opties voor tieners zomer mode, ik weet zeker dat u gebonden bent om weg te rijden de warmte in stijl!

No comments:

Post a Comment