Monday 23 April 2012

Solar zwembadafdekkingen

Solar zwembadafdekkingen, ook wel bekend als zonne dekens of Bubble covers, zijn reusachtige vellen, gelijkend noppenfolie drijvend op het oppervlak van het zwembad water. Deze platen zijn bedoeld voor het afvangen warmte van de zon, zendt de warmte aan het zwembad en de temperatuur van het water in het zwembad warm te houden. Solar afdekkingen voor zwembaden te helpen uit te breiden het zwemseizoen in de koelere herfst maanden. Ook vallen de warmte en voorkomt dat het ontsnappen naar de koele avondlucht. Deze dekens zijn de minst dure type zwembad aanwezig covers, en zijn ideaal in zonnige klimaten.
Volgens een studie uitgevoerd door Plastipack, in samenwerking met Brighton en London Metropolitan Universiteiten, werd bewezen dat 'verdamping verlies in het Verenigd Koninkrijk voor een gemiddelde grote zwembad, 4m x 8m, is ongeveer 32.000 liter per jaar.' In warmere klimaten, zijn de cijfers hoger. Bijna 70% van het warmteverlies optreedt als gevolg van verdamping, die kan worden verlaagd tot 98% van deze zonne-energie omvat. Dit vermindert het waterverbruik en kosten voor water. Zwembad chemicaliën ook niet te krijgen verdampt, waardoor de totale pool onderhoudskosten.
Deze zonne-energie heeft niet alleen betrekking te houden van het zwembad water warm, maar ook helpen bij het verwarmen van het zwembadwater tot op zekere hoogte. De laatste heeft betrekking op zonne-energie op de markt mogelijk zonnestralen te passeren ze naar het water warm, en zijn voorzien van een zilveren coating onderzijde, waarbij de warmte wordt teruggekaatst in het zwembad. Op een zonnige dag kan de zonne-deken ervoor zorgen dat de temperatuur van het water stijgen met bijna 10 ° C, door verhitting van de top 4 cm water in het zwembad.
Solar covers zijn ingedeeld op basis van de dikte van de kunststof waaruit ze zijn vervaardigd. Hoe dikker het plastic, hoe beter de duurzaamheid. De dikte wordt gemeten in microns, en hoe hoger de micron tellen, hoe langer de cover zal duren. 200 micron dekt beschikbaar zijn, waarin het laatste niet meer dan een jaar of twee. 400-500 micron dik hoezen zijn gegarandeerd voor het laatst voor 3-4 jaar, en als zorgvuldig behandeld kan duren tot 6-8 jaar.
Zonne-energie zwembad hoezen zijn geschikt voor alle soorten zwembaden en zijn er in maten en vormen te passen geen zwembad. De meest populaire deksel is blauw of duidelijke afdekzeil, echter, is het het beste om te kiezen voor de zwarte of zilveren couverts. Zwart absorbeert meer zonlicht, terwijl zilver reflecteert de warmte terug in het zwembad. Deze covers zijn de meest economische en praktische methode om het zwembad stookkosten.
Het verwijderen en opslaan van een zonne-bekleding is eenvoudig, aangezien deze betrekking heeft zweven op de top van het zwembad, zonder ankers of tie downs om ze te houden. Kan echter deze baan vrij omslachtig, zoals het vouwen weg een gigantische natte deken is geen kinderspel. Om deze taak gemakkelijker, er bestaat een zonne-cover accessoire genaamd de 'reel'. Het zwembad zonne-energie te dekken reel elimineert de dagelijkse strijd van het verwijderen van de zonne-cover. Deze molen is ontworpen om de zonne-cover gemakkelijk te verwijderen van het oppervlak van het zwembad. Het deksel kan worden opgerold op de grote haspel en wielen uit de weg. Door het gebruik van een haspel, kan een verhoging van de dekking van het leven tot 30%. Dit komt omdat de dekking is minder beschadigd door de ultra-violette straling van de Zon. Zowel handmatige als automatische haspels zijn beschikbaar in de markt.
Naast zonne-dekens, 'Solar Sun Rings' zijn ook beschikbaar om te helpen de warmte te bewaren in het zwembad water. Solar Sun Rings zijn apparaten gemaakt van zwaargewicht UV-bestendig vinyl, en zijn rond van vorm. Deze ringen (elk 5 m breed) worden bij elkaar gehouden door magneten op een deken, en bestrijken het grootste deel van het zwembad ruimte, met uitzondering van de ruimtes tussen de ringen. De ringen niet alleen bijdragen aan het behoud van de hitte, maar ook water en chemicaliën voorkomen verdampen. Gedurende de dag, deze ringen val van het zonlicht, en gedurende de nacht het voorkomt dat de warmte van afvoeren en water uit verdampt.
Een alternatief voor de conventionele omvangrijke zonne zwembadafdekkingen is dekking van de vloeistof zwembad. Deze vloeistof afdekzeil bestaat uit een vloeibare deken die langzaam zendt een niet-giftige vloeistof. Deze vloeistof vallen de hitte, vermindert de verdamping en bespaart energie. Deze vloeibare dekens te elimineren de ruzies die betrokken zijn bij het verwijderen en plaatsen van een regelmatige voorblad. Ze komen in de vorm van schattige tropische vissen. Alles wat men hoeft te doen is knip de vinnen van de vis en ze gooien in het zwembad. De onzichtbare vloeistof komt voort uit de vis en stijgt naar de oppervlakte, vormen een onzichtbare deken op het oppervlak. Zij werken de hele tijd, zijn 100% veilig en geen enkele manier schadelijk voor de huid.
Hoewel een zwembad zonne-energie te dekken is niet speciaal ontworpen voor de netheid, het helpt te houden vuil, zoals bladeren, insecten, vogelpoep, vuil, enz. van het zwembadwater. De deksels moeten volledig worden verwijderd voordat zwemmen. Ze zijn niet goed als een zwembad beschermkappen en kinderen mag niet te springen op het zwembad, terwijl de dekking is. Het kan gevaarlijk zijn en het deksel kan scheuren. Zodra gescheurde deze covers niet werken zeer goed en worden vervangen nodig.

No comments:

Post a Comment