Wednesday 18 April 2012

Fear Factor Birthday Party Games

Ontkenning: Deze ideeën zijn puur voor mensen boven de 18 jaar. Iemand onder die leeftijd wordt verzocht om niet te proberen deze partijen zonder ouderlijke begeleiding (die ik kan voorspellen, zal je niet krijgen) gastheer! Gastheren van de partij om ervoor te zorgen dat er voldoende deskundige begeleiding beschikbaar is (indien nodig).
Ja, want je hebt de titel geklikt, ga ik ervan uit, je bent oud genoeg om te gaan met je angsten. Veel mensen zijn van mening dat na de leeftijd van 16, verjaardagsfeestjes onbestaande zijn. Nou, ik geloof in tegen de traditie. U kunt een feestje, zelfs na uw wettelijke leeftijd. Je zou kunnen proberen een moordenaar feestje met je broederschap broers of zussen. Maar in plaats van roze en mooie blues, kun je gaan voor Fear Factor. Moet je wel al bedacht hoe je het thema duidelijk. Maar, hoe zit het met de games (of uitdagingen)? Het zou een welkome verandering zijn, om iets anders dan het drinken doen, dansen en zitten bij de open haard.
Regel: Zorg ervoor dat iedereen op de hoogte van het thema; verrassingen kan ruïneren deze games!; Laten we beginnen!
Spel 1: Bungee Jumping!; Nee nee, hoeft u niet naar de buurt door brug of klif voor. Maar, moet noch de gasten, noch de host beneveld zijn terwijl je dit doet. Vergeet niet, verwaarlozing van welke aard dan ook zou leiden tot rampzalige gevolgen.
U kunt het huren van een team van deskundigen extreme sport en hen vragen om het evenement te beheren vanaf het terras van uw gebouw of op een locatie die haalbaar is. Dit spel is het beste gespeeld voor de avond viel, het plezier is ongelooflijk als je de grond kunt zien!
Game 2: Sky duiken!; Je moet deskundige begeleiding voor deze ene. Het kan een dure partij, maar als parachutespringen voor u werkt, is het een geweldig plan!
Spel 3: Snake Hunt!; Kick in de nat-geo gear! Onderzoek op het net over kleding voor slang jacht, het bezit komen van de vereiste handschoenen, laarzen, stokken en zakjes. Bereid je voor op een slang quest bij de dichtstbijzijnde bos. Nogmaals, deskundige begeleiding aan te raden!
Spel 4: White Water Rafting!; Verschillende groepen organiseren wildwatervaren voor particuliere groepen. Weten te komen over deze mensen in uw plaats. Een complete dag van white water rafting is genoeg om niet alleen voor de uitdaging je angsten, maar ook brengen u dichter bij elkaar als een groep!
Game 5: Abseilen; Abseilen gaat klimmen in een touw. U kunt de tijd van dit evenement en wie doet het het snelst kan een de winnaar zijn. De eisen, zoals het touw en wanten kan gevonden worden op alle extreme sporten slaan.
Spel 6: touwklimmen!; Touwklimmen is niets anders dan het tegenovergestelde van abseilen. In touw klimmen, klim je een touw. Nogmaals, je kan de tijd dit evenement en de snelste kan een winnaar uitgeroepen.
Game 7: Twister!; Deze is mijn favoriet. Ik weet het, zou je kunnen denken dat de schrijver heeft verloren. Hoe kan twister een factor angst, nietwaar? Goed kan worden als je het in je om de twist toe te voegen. Wanneer een persoon zijn / haar evenwicht verliest, heden alle anderen daar te komen om die persoon te geven een taak te doen (misschien een taak per stuk). Het kan absoluut niets zijn. Het spel kan nog uren doorgaan en de taken kunnen alleen moeilijk, bereik tot walgelijk, om beruchte simpelweg onmogelijk, maar ze moeten worden voltooid. Klinkt leuk?
Fear Factor partijen kan leuk zijn. Maar de gastheer heeft om ervoor te zorgen dat niemand de gevoelens worden gekwetst. Alle betrokkenen hebben om de games en uitdagingen aan te gaan in de juiste geest en houding. Partij op!

No comments:

Post a Comment