Tuesday 3 April 2012

Hoe te om Uw Eigen BBQ Pit Bouw

De geur van sappige steaks, geroosterde maïs, en hamburgers worden geroosterd op een barbecue is gewoon onweerstaanbaar. Het wordt des te verleidelijker zijn wanneer de geur komt uit de eigen achtertuin. De geschiedenis van de barbecue noemt populariteit in de jaren 1950, echter, de bouw barbeque putten viel uit de gratie bij de massa's, zoals meer en meer mensen kozen voor de gas-en houtskool barbecues dat de markt bestormd. Echter, zijn mensen herontdekken het plezier van het organiseren van hun eigen barbecue partijen, en het grillen van vlees in self-made barbeque putten als ze drinken margarita's en deinen op de klanken van zachte jazz speelt op de achtergrond.
Hoe maak je een BBQ Pit Bouw
Locatie
Het is heel belangrijk om te beslissen op de juiste plek in uw achtertuin voordat u van plan bent om uw eigen BBQ pit te bouwen. Kies een plek die niet te ver uit de buurt van uw huis. Dit is belangrijk omdat voor lange afstanden tussen de BBQ Pit en de keuken zal vervelend zijn. Echter niet houden te dicht bij uw huis of uw buren niet. Houd uit de buurt van hekken, overhead bomen of elektrische draden. Immers u wilt uw vlees en niet de structuren rond uw huis roken! Ook rekening houden met de windrichting, als je zeker niet wilt roken krijgen in uw of uw naasten huis. In het geval dat uw gemeente is gevoelig voor harde wind, selecteer een plek voor uw BBQ pit die het meest beschermd tegen geslagen door sterke wind of zware regens. U zeker wilt uw BBQ pit te blijven staan ​​voor een paar jaar ten minste, niet?
Beslissen over de grootte en het ontwerp van de BBQ Pit
Het helpt altijd om in gedachten te houden als u wilt dat de BBQ pit om voor barbecue partijen dienen met je vrienden, of als u wilt deze partijen worden kleine familie zaken. dienovereenkomstig te beslissen over de grootte. Je zou ook kunnen beslissen over het toevoegen van de haken aan de put te hangen utensils tijdens het koken. Het tekenen van een plan met de juiste afmetingen en de gemarkeerde punten waar de haken moeten worden opgenomen, zou een goed idee om elke verwarring te voorkomen, terwijl de bouw van de barbecue put.
Het leggen van de Base
Het is belangrijk om uw BBQ put te voorzien van een sterke base, omdat hierdoor de structuur te staan ​​voor de komende jaren. Plaats uw BBQ Pit op een vlakke ondergrond. In het geval dat een betonnen of bakstenen patio is niet beschikbaar in uw huis, het bouwen van een concrete basis voor uw barbecue put. Maak een 60 bij 90 inch vakwerk, ongeveer 6 centimeter in hoogte. Giet een mengsel van 2 delen zand voor 1 deel cement in het kader. Voor meer kracht, zou 2,5 delen van grind ook worden toegevoegd. Wacht ten minste 48 uur voor de cement-mengsel te drogen. Verwijder de houten kader zodra de plaat is klaar. Het is altijd raadzaam om de basis te geven tegen een helling, omdat dit mogelijk zou maken het water gemakkelijk weglopen het.
Metselwerk
Genieten van de stenen in het water van de vorige avond, zodat de stenen voldoende nat. Droge stenen zal genieten in de vijzel, waardoor ze de bakstenen uit samenbinden. Op het basisstation kunt u markeren de lijn waarlangs de eerste laag van bakstenen zal worden gelegd. Vast te stellen opeenvolgende lagen van baksteen met een mengsel van 3 delen zand voor 1 deel cement bij elkaar te houden de stenen. Na elke laag gelegd, gebruik dan een hand-niveau om te controleren of de structuur is zelfs. Schraap extra bedrag van mortel aan de zijkanten, zodat het niet de bakstenen muren vlek. Zodra de BBQ Pit heeft zijn vorm, is het tijd om de innerlijke metselwerk gebied dat de grill en sintel gebied van de barbeque zou huis te bouwen. Het is belangrijk om de grill en de sintel lade die u zou gebruiken maatregel, zoals in dit stadium van de richel voor de grill en sintel lade moet worden gemaakt. Of het nu een enkele of dubbele grill die je van plan bent te gebruiken, moet het metselwerk sterk genoeg zijn om de staven dat de grill en de sintel lade te houden te ondersteunen. Zorg dat er voldoende ruimte, zodat de grill en de sintel lade kan gemakkelijk worden verwijderd voor reiniging. Als je werk op de innerlijke metselwerk, plaats de grill ondersteunt of staven in de mortel en controleer of zij in het bezit van de grill voordat de mortel droogt, zodat aanpassingen kunnen worden gedaan in geval de plaatsing van de steunen moeten worden veranderd. Zodra u door met de innerlijke metselwerk, wachten tot de mortel volledig opdrogen. Als de mortel is bijna gedroogd kon je extra cement te verwijderen op de muren met behulp van een borstel om uw barbecue put geven een nette uitstraling.
Een self-made BBQ Pit ziet er geweldig uit in de tuin en een baksteen een extra accentueert de look van de achtertuin. Het is gewoon een goede planning en een beetje van de zorg die nodig is, en wie weet, u heeft gewoon uw eigen barbecue feest het volgende voetbalseizoen. Bon appetit!

No comments:

Post a Comment