Tuesday 17 April 2012

Zorg voor lederen schoenen

Je hebt altijd vertrouwd uw goede oude paar fijne lederen schoenen, op alle belangrijke gelegenheden in je leven. Of het nu indrukwekkend uw potentiële werkgever of de afronding van die zakelijke deal of een vergadering je vriendin's ouders, kunt u altijd vertrouwen op leren schoenen om indruk te maken. Leer is vrij duur en als je kiest om te kiezen voor designer schoenen, het kost je misschien een fortuin. Vandaar, waarbij een goede verzorging van uw lederen schoenen is een must.
De meeste mensen denken dat het polijsten van hun lederen schoenen dagelijks genoeg is om voor hen te zorgen. Maar, dit is niet waar. Je moet een regelmatige schoen-verzorgingsprogramma ondernemen, als u ze wenst te behouden in de lange termijn. Een typische schoen-verzorgingsroutine zou betrekking hebben op de volgende stappen.
Reiniging; Na gebruik van uw schoenen, ze schoon met een doekje. Dit helpt bij het verwijderen dat stofdeeltje, die zich vastklampen aan de schoen. U kunt ook gebruik maken van een borstel om de hardnekkige deeltjes te reinigen. Maak de reiniging routine strenger in het regenseizoen, omdat de modder die aan de schoenen opdroogt en de resultaten stokken in schilferen van de leer. Indien mogelijk, vermijd het dragen van leren schoenen tijdens de moesson. Reinigingsoplossingen, zoals crèmes, gels, schuim en sprays om de grime in de spleten schoon te maken.
Conditionering; U kunt kiezen voor een goede kwaliteit conditioner schoen op de markt beschikbaar of u kunt ook vaseline. Dep sommige vaseline op de schoen, en veeg het in cirkelvormige bewegingen met een zachte doek. De conditie van uw schoenen, minstens een keer in een week, om de glans te behouden. Selecteer de conditioner, volgens de structuur van het leder. Droog de schoenen goed, na conditionering.
Polijsten; Gebruik een merk schoensmeer aan uw schoenen schijnen. Bezuinig niet op de kwaliteit van de Poolse. Poets je schoenen regelmatig, afhankelijk van het gebruik. Een verse laag polish kan volledig het uiterlijk van oude, versleten schoenen. Echter, als u de kleur van je schoenen te veranderen, probeer dan niet om het te doen met behulp van een andere schoensmeer. U kunt naar de schoen reparatiewerkplaats en krijg de kleur veranderd.
Opslaan; Als u niet regelmatig gebruik maken van uw lederen schoenen, moet je ze opslaan op een goede manier. Nooit wegdoen uw schoenen, onmiddellijk na gebruik. Laat ze goed drogen, anders worden ze bedekt met schimmel. Stof wat talkpoeder en bedek de binnenkant van de schoen met papier-servet. Wikkel de schoenen zorgvuldig in een krant, zonder verstoring van hun vorm en bewaar ze in een zak.
Te beschermen; Lederen schoeisel is waarschijnlijk schimmel besmetting te vangen. Ter bescherming van uw schoenen uit schimmel, ze altijd goed nadat je ze gebruikt droog. Zelfs als je je schoenen bedekt met schimmel, maak je geen zorgen. U kunt altijd te ontdoen van de schimmel. Neem een ​​tandenborstel en zeep oplossing en het reinigen van de schimmel uit de schoen. Reinig de spleten goed en zorg ervoor dat er geen spoor van de besmetting. Droog de schoenen in fel zonlicht.
Een beetje zorg is wat je nodig hebt om uw investering in leren schoenen moeite waard. Ik hoop dat de bovenstaande tips zullen u helpen om uw schat te bewaren gedurende een lange tijd.

No comments:

Post a Comment