Monday 16 April 2012

Sympathie Verzen voor Death

Een van de moeilijkste taken in het leven is het vinden van de juiste woorden om de condoleance uiten. In geval van overlijden van een kennis, moet u uw condoleance te sturen in de vorm van een sympathie-kaart. Je moet bedachtzaam dus schrijf een sympathie kaart die je goed kon je verdriet te uiten aan degenen die in de rouw. De woorden in de sympathie kaart moet Express uw zorg voor de overledene. Hier zijn enkele sympathie verzen die troost kunnen geven aan de gezinsleden of vrienden in hun moeilijke tijden.
Sympathie Verzen voor Death
Tijdens het schrijven van een sympathie-kaart, kunt u geschikte sympathie verzen voor de dood, die effectief overbrengen van uw boodschap. Houd in het achterhoofd, moet uw bericht sympathiek en weerspiegelt uw persoonlijke binding met de overledene. Tijdens het schrijven van de sympathie-kaart, kunt u deze combineren enige sympathie verzen en warme sympathie uitspraken. Sommige van de betekenisvolle sympathie verzen zijn als volgt:, want zij zijn ons, onze lichamen zijn slechts verwelkte bladeren aan de boom van het leven. , Hij die is gegaan, dus we koesteren, maar zijn geheugen, blijft bij ons, meer krachtige, nee, meer aanwezig dan de levende mens. ; Want de dood is niet meer dan het omdraaien van ons over van tijd naar de eeuwigheid. ; Zij die liefde voorbij de wereld niet kunnen worden gescheiden door hem. De dood kan niet doden wat nooit sterft. ; Terwijl we het verlies van onze vriend rouw, anderen zijn blij om hem te ontmoeten achter de sluier. ; Laten we zwijgen dat we kunnen het fluisteren van God te horen. ; Om te leven in de harten we achterlaten is niet te sterven.; U kunt ook een aantal spirituele boodschappen te schrijven zoals 'God is hier voor comfort, vragen en Hij zal u vrede', 'We vragen God om zijn zegen voor u te verzenden tijdens deze moeilijke tijden', 'onze zegeningen en gebeden omringen u met vrede ',' U en uw gezin in onze gebeden ',' God gaf ons een echt lastig / zus die bij ons blijft door rust als ons leven, dus nog niet in de nabijheid bij ons in het lichaam langer '.
Je kan ze zich gerust voelen door de toevoeging van enige sympathie gedichten.
Delen in je verdriet; Denkend aan jou en willen, ik zou er, om uw hand vast te houden.
Denk aan je, wens je hoop, In het midden van verdriet,, Comfort in het midden van de pijn.
Moge vrede en hoop nog vandaag van jou en altijd.
Kan de liefde van mensen om je heen,; Help je door de komende dagen.
U kunt proberen om het verdriet van familieleden van de overledene te verminderen door het volgen van sympathie verzen:
Degenen die we liefhebben niet weggaan,, Ze lopen naast ons alledaagse,, Unseen, ongehoord, maar altijd in de buurt,; Nog steeds geliefd, nog steeds gemist en zeer dierbaar.
De dood laat een hartzeer; Niemand kan genezen;; Liefde laat een geheugen; Niemand kan stelen.
Hij / zij links, voor u, een plek voor te bereiden; In de beschutting; van onze zorg Heer; in het verdriet dat u draagt.
Door te kiezen voor enkele geschikte sympathie verzen voor de dood, dan kunt u helpen de door verdriet overmande mensen vinden de kracht, troost en comfort.

No comments:

Post a Comment