Monday 16 April 2012

Does Your Ex nog gevoelens heb voor u

Liefde is vreemd op keer! Het maakt zelfs niet als jullie vreemde dingen. Zo vallen diep in liefde met een persoon en dan breken voor de onvermijdelijke redenen. Maar dit is niet het vreemde ding weet ik over praat! Het vreemde ding gebeurt er als je blijven denken over je ex, zelfs na een lange periode na uw break-up. Nou, ik vraag me af wie zegt dat het leven makkelijk is? Soms hebben we de neiging te compliceren dingen onszelf. We gekwetst degene die we liefhebben, we vechten met degene die we liefhebben en dan uiteindelijk alleen breken tot zou willen dat je de verkeerde dingen die gebeurd ongedaan te maken. Bewegen in het leven is voor de hand liggende antwoord, maar wat als je ex was echt niet van deze wereld en je kunt helaas niet verder gaan in het leven? Zoals ik al eerder zei, liefde maakt je rare dingen als verlangen om met je ex en willen voor die goede oude tijd.
Nou, maak je geen zorgen over dit hele ding er met je gebeurt, want we hebben allemaal op een bepaald punt, is door deze fase! Het probleem begint wanneer je begint te willen terug te gaan naar je ex en alle gevoelens die je gedeeld te doen herleven. In sommige gevallen, de vervreemde echtpaar in contact met elkaar als "vrienden" waar, zoals in veel gevallen, bepaalde break-ups leiden tot bittere gevoelens. Daarom hebben veel liever weg van elkaar om te voorkomen dat gewond raakt. Wat dat betreft, als u wenst om te heroverwegen om terug met je ex, zou het een goed idee? In dat geval heeft uw ex nog steeds gevoelens voor je? Hoe zou je meten? Hier zijn een aantal 'beproefde' tips om te weten of je ex nog steeds gevoelens voor je heeft!
Borden te weten dat je ex nog steeds gevoelens heeft voor u:; Als je in contact bent met je ex dan zal het gemakkelijker zijn om zijn / haar gevoelens te peilen. Heeft uw ex bellen u meer dan vaak? Zelfs als u aanspraak maken op 'gewoon vrienden', vind je dat je meer tijd doorbrengen met hem / haar dan je normaal zou doen met een vriend te zijn? Heeft hij / zij een constante manieren om in contact te blijven met u de hele dag te vinden? Het zou kunnen zijn via chat, via SMS of zelfs telefoongesprekken. Je moet om te oordelen het bedrag dat u met elkaar communiceren om te weten als je iets speciaals in petto hebben!
Ben je in contact met zijn / haar vrienden? Voel je je die vrienden bellen u een beetje te vaak? Het zou kunnen zijn je ex nog steeds gevoelens voor jou en probeert om meer te weten over jou. Dat zou op zich een indicator voor de gevoelens die je gedeeld niet weg gesmolten met de tijd zijn. In dat geval zouden deze vrienden blijken te zijn een uitstekende bron om de waarheid te kennen. Het zou een verstandiger idee om rechtstreeks vragen over de kwestie in plaats van in de hoop te wachten tot er iets gebeurt!
Doe uw vergaderingen met je ex resulteren in flirt of spreekt over de tijd die u besteed? Elk bedrag van intimiteit is een zeker teken dat hij / zij is nog steeds geïnteresseerd in je, maar in dat geval, zou het een beter idee zijn om een ​​directe praten om te voorkomen dat opnieuw gekwetst hebben. Dit zou helpen om te weten wat er gaande is op zijn / haar gedachten.
Je bent de beste rechter te kennen en peilen naar de gevoelens die je deelt met je ex. Immers, met alle tijd die je moet samen hebben doorgebracht, zou er altijd bepaalde dingen die je zowel kan overbrengen, zonder echt te vocale over. Als u vindt dat uw ex geen gevoelens hebben voor jou en je hebt willen de relatie een tweede kans te geven, moet je praten met je ex. Het zou dwaas zijn om twee keer dezelfde fout te herhalen, vandaar moet je uitzoeken problemen die de breuk veroorzaakt up eerder. Als je eenmaal hebt uitgezocht de problemen dan zou u een duidelijk beeld over de manier waarop de relatie is het vormgeven van je. Jullie beiden kunnen gaan trainen op de problemen eerder en herontdek de mooie relatie die u gedeeld. Hebben een positieve benadering van de situatie en ik ben er zeker van liefde zal een weg terug te vinden in je leven!

No comments:

Post a Comment