Friday 13 April 2012

Hoe roestvast staal te reinigen

Roestvrijstalen apparaten zijn niet moeilijk schoon te maken, maar het is essentieel bij te wonen om vlekken zo spoedig mogelijk. Het verwijderen van de vlek na sets, kan er meer inspanning nodig, dat kan beschadigen het staal. Hieronder staan ​​de verschillende manieren die kunnen helpen om roestvrijstalen apparaten schoon te maken:
Warm Water
Veel liever alleen warm water gebruiken om roestvrij staal om schade te voorkomen schoon te maken. Een zachte doek of een handdoek is vervolgens gebruikt om het object om vlekken te voorkomen droog. Deze methode van reinigen is geen schade toebrengen aan de ijzer, maar helaas, ook niet te verwijderen hardnekkige vlekken.
Milde schoonmaakmiddelen
Voor dagelijkse reiniging, kan men gebruik maken milde detergenten en warm water. Hoewel roestvast staal is duurzaam, kan het gevoelig zijn voor sterke schoonmaakmiddelen. Vandaar dat, met behulp van een zacht wasmiddel zoals een afwasmiddel, is een betere optie als het niet van het staal aantasten. Ammonium oplossingen gemengd in warm water of een mild reinigingsmiddel, worden geacht te zijn roestvast staal beste vrienden. Men kan ook genieten van het object worden gereinigd in warm water verdund met een mild schoonmaakmiddel, voor bepaalde tijd. Dit helpt bij het verwijderen vlekken zonder veel inspanning. Echter, voor echt hardnekkige vlekken, kan men zijn om het object 's nachts genieten.
Tijdens het reinigen van het object, kan men ook gebruik maken van een nylon schuursponsje of een zachte borstel om het vuil te verwijderen van het oppervlak. Wrijf niet hard of gebruik een circulaire te wrijven actie, anders kan krassen.
Herhaalde toepassing van Mild Cleaners
Altijd eerst gebruik milde reinigingsmethoden en herhaal ze een aantal keren, om moeilijke plekken te reinigen. Herhaalde dagelijkse reiniging verwijdert vaak zwaarder vlekken, die volledig kan verdwijnen na een periode van tijd. Zorg ervoor dat de gebruiksvoorwerp grondig wordt gespoeld met schoon water, om verkleuring te voorkomen. Onder welke omstandigheden de zeep gebruikt voor het reinigen, mag niet blijven op het oppervlak na het wassen van de gebruiksvoorwerp. Het drogen van het werktuig met een handdoek na het spoelen, is nodig om natte plekken te voorkomen.
Huishoud ammoniak voor vingerafdrukken
Vingerafdrukken op roestvrij staal toestellen zijn inderdaad erg vervelend. De oplossing voor dit probleem is het gebruik van huishoudelijke ammoniak of glasreiniger. De mineralen in het water zijn verantwoordelijk voor het veroorzaken van het water vlekken. Een droge doek kan gemakkelijk verwijderen van deze vlekken water.
Azijn
Een eenvoudige manier om roestvast staal te reinigen is het gebruik van onverdunde azijn. Het kan wonderen doen bij het oplossen van kleine vlekken. Een effectieve manier om azijn te gebruiken, is om het toe te passen met een vochtige doek en daarna wassen het object met een warm sopje. Onmiddellijk na het reinigen, kan men merken een duidelijke glans op het oppervlak.
Sterke Schuurmiddelen
Als niets werkt, is dit het laatste redmiddel. Agressieve chemicaliën zoals salpeterzuur verdund met water, kan helpen hardnekkige roestvlekken. Het zuur moet worden uitsluitend behandeld na het dragen van rubber handschoenen en oogbescherming. Diverse commerciële merken van sterke schurende reinigingsmiddelen zijn beschikbaar in de markt. Echter, door het gebruik van deze producten het oppervlak van het roestvast staal is waarschijnlijk aangetast.
Reinigingsmiddelen voor roestvrij staal
Er zijn een aantal van roestvrij staal reinigers op de markt beschikbaar. Deze producten zijn speciaal ontworpen voor het schoonmaken van kookgerei in roestvrij staal. Zij verlaten het oppervlak brandschoon en glanzend. Reinigingsmiddelen voor roestvast staal te beschermen tegen vlekken en vingerafdrukken.
Altijd, onthouden voor de normale reiniging van roestvast staal inbouwapparatuur, een zacht afwasmiddel is de best mogelijke optie om eventuele schade te voorkomen.

No comments:

Post a Comment