Thursday 19 April 2012

Hoe te Laminaat Repair

Laminaatvloeren enorme populariteit heeft verworven in ieder huishouden van de moderne generatie. Dit is omdat van een aantal voordelen. Hoewel het is gemaakt van synthetische materialen, het lijkt erop dat natuurlijke houten vloerdelen of marmeren vloeren. In vergelijking met houten vloeren, is het niet nodig de reguliere zorg, zoals oliën, waxen of kleuring. Het heeft een hoge duurzaamheid en is goed bestand tegen de vorming van deuken. Sommige van de merken van laminaatvloeren zijn voorzien van water-resistant coatings en dus kunnen worden gebruikt als keuken of badkamer vloer vloeren ook. Ondanks de superieure kwaliteit, een keer in een tijdje niet laminaatvloer beschadigd raken. Sommige problemen die u kan worden geconfronteerd met uw laminaatvloer gezichten, heel vaak, worden hieronder besproken.
Repareren van kleine krassen; Dit is een van de meest voorkomende problemen van laminaatvloer. Krassen op het oppervlak van een laminaatvloer optreedt als gevolg van zand-en stofdeeltjes. Hielen van puntige schoenen kunnen ook krassen op het laminaat vloer. Een eenvoudige en simpele remedie voor de kleine krasjes kunnen worden met de hulp van waskrijtjes. Deze krijtjes zijn met name gemaakt voor dit doel en zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en worden verkocht in vloeren en hardware winkels. Alles wat je hoeft te doen is het kiezen van de juiste kleur die goed kan samengaan met de kleur van uw vloer. Voor het aanbrengen van waskrijt, het reinigen van de stof van de krassen op een glad oppervlak te krijgen. Dan, zet kleur op de krassen en je kunt zien dat de slijtage verdwijnt. Reinig de krijtjes die worden verspreid buiten de scratchings met een schone droge doek. U kunt ook kopen verdieping reparatiekit dat een oplossing die kan herstellen zoals krassen bevatten.
Repareren van diepe krassen; Dit probleem kan ontstaan ​​als gevolg van herhaalde trekken van zware voorwerpen over de laminaatvloer. Gebruik van wielen voorwerpen op de vloer kunt ook zulke diepe krassen. U kunt de hulp van PuTTY om dergelijke schade te herstellen. Duidelijk uit het stof van de krassen en vul in het beschadigde gedeelte met ruime hoeveelheid van stopverf. Vlotte het gebied door een plamuurmes. Wipe-out eventuele extra deeg van stopverf met een schone, vochtige doek en wrijf het water af met een zachte droge doek. Houd het gebied onaangetast ten minste een uur.
Het herstel van de Pieken van laminaatvloeren; Peaks worden ontwikkeld op de laminaatvloer te wijten aan de uitbreiding van haar vloerpanelen. Het komt voor als gevolg van veranderingen in de weersomstandigheden. Normaal gesproken gebeurt op langdurig gebruik van de laminaatvloer. De enige oplossing voor dit probleem is om de spanning van de panelen te beperken zodat ze genoeg ruimte om uit te breiden zonder het verhogen van het niveau van de vloer te krijgen. U kunt de reparatie de pieken door het verwijderen van de spacers die aanwezig zijn in tussen de muur van je kamer en het laminaat vloer. Als er geen spacer, neem dan een paneel dat het dichtst bij de muur, knip ongeveer de helft van een duim van de breedte van het paneel en plaats deze terug in zijn positie.
Speciale zorg moet worden genomen, om laminaatvloeren uit vlekken veroorzaakt door morsen van vloeistoffen zoals verf, gesmolten kaarsvet, etc. Verkeerd reinigen technieken kunnen vermorzelen merken veroorzaken op de vloer. De beste optie is uit te roeien de vloeistof onmiddellijk. Anders moet je ze schoon met lauw water. Nagellakremover werken goed om zich te ontdoen van verf. Tandvlees en wax moet worden afgeschraapt zorgvuldig.

No comments:

Post a Comment