Wednesday 11 April 2012

Voordelen van een luchtbevochtiger

Elk jaar zijn er toenemende bezorgdheid over de vervuilde lucht in onze steden. Echter, de lucht in ons eigen huis niet schoon is, in feite meer verontreinigd dan de buitenlucht. Microscopische bacteriën en stofdeeltjes in de lucht kan leiden tot slechte gezondheid. Daarom, met een apparaat dat helpt bij het verwijderen van de slechte lucht en injecteer frisse lucht wordt van het allergrootste belang.
Winter is een van de redenen waarom mensen voelen de behoefte van luchtbevochtigers, een soort van luchtreinigers. De lucht uit de oven of een elektrische warmte droogt de lucht in het huis. Dit is waar de noodzaak voor luchtbevochtigers wordt gevoeld als ze kleine moleculen van vocht in de lucht te sturen. Uit vele soorten luchtbevochtigers, zijn hele huis luchtbevochtigers voorkeur, vanwege de lagere onderhoudskosten. Deze hele huis luchtbevochtigers kan lopen voor 5 tot 6 weken continu, zonder de noodzaak voor elke reiniging. Gebruikelijk kan luchtbevochtigers worden omschreven in:; Stoom of warme nevel luchtbevochtigers; Ultrasone luchtbevochtigers, Waaier Bevochtigers, Wick of Evaporative Luchtbevochtigers; Voordelen van Luchtbevochtigers; Maakt de lucht vochtig is, die helpen verlichten verkoudheid, hoesten, griep en hooikoorts symptomen en houdt longen meer elastisch. ; Gevoeligheid voor infectie wordt drastisch verminderd, door het bijhouden van de slijmvliezen van keel en neus vochtig en dus, waardoor de kleine haren in beide, een rem op de stof en bacteriën. ; Verlicht en voorkomt een droge, kriebelende huid en lippen. ; Vermindert statische elektriciteit, voorkomt zo kleine schokken ontvangen van het aanraken van mensen en bepaalde objecten. Het probleem van statische elektriciteit treedt in het algemeen in de winter, wanneer de lucht droog is. Het kan erg vervelend zijn, wanneer het deurknoppen en metalen meubelen kosten. Statische elektriciteit kan ook schade aan elektronische apparaten. ; Helpt houten vloer van de knik en scheiden door hydraterende. Het houdt de meubels in goede vorm ook. ; Neusbloedingen worden voorkomen. ; Verbetert de sfeer en de luchtkwaliteit in huis, dus vochtinbrengende de luchtwegen, wat gunstig is voor astmapatiënten. ; Vermoeidheid, vermoeidheid, hoofdpijn en verminderde concentratie, bij gebrek aan voldoende zuurstof verdwijnen. ; Uitstekend geschikt voor baby's en helpt hen rustig slapen. ; Een zeer belangrijk voordeel van het gebruik van luchtbevochtigers in het huis is dat het een hoop geld bespaart op de stookkosten. Een gehandhaafd luchtvochtigheid in uw huis houdt je warm, terwijl een lage luchtvochtigheid maakt de lucht koeler. Kortom, warme lucht bevat meer water dan de koude lucht. Wanneer er minder vocht in de lucht en we zweet, doet het zweet niet verdampen, maar daar blijft. Maar als luchtvochtigheid niveaus hoog zijn, de koeling mechanismen van ons lichaam vertraagt ​​en we voelen minder koud. Vandaar, voel je je minder koud in de winter en niet vereisen dat de dure verwarming van het huis.
Naast het ongemak van de ademhaling, te veel vocht leidt tot een omgeving waarin huisstofmijten groeien. Bovendien, niet goed is onderhouden niveaus van vochtigheid, veroorzaakt irritatie aan allergie en astma. Dus het is altijd aanbevolen, om de binnenunit vochtigheidsgraad op 40% en 50% te handhaven. Als u vindt deze redenen en voordelen handig voor u en uw huis, gewoon gaan en een luchtbevochtiger vandaag nog.

No comments:

Post a Comment