Sunday 22 April 2012

Nieuwe auto Aankoop advies

Sandy had gekregen een geweldige arbeid te vergroten. Het was welverdiend. Dus besloot hij om een ​​nieuwe auto te kopen en zich te ontdoen van de oude truck. Hij wist dat hij wilde een cabriolet. Maar er waren vele details die hij niet wist hoe aan te pakken.
Hieronder staan ​​de vragen die knalde in de naïeve gedachten Sandy's (en de antwoorden, natuurlijk).
Zijn de dealers altijd gelijk over details het 'techie' over de auto's?; Ga niet door alle de dealer zeggen. Je zou kunnen denken dat je een cabriolet wilt. Maar bedenk je alleen op basis van gedegen onderzoek. Surfen op het net, lees de handleidingen van de auto's die je lijkt op een belang inch De topsnelheid, de kilometerstand hebben, pick-up, breek-, technologie enz. zijn erg belangrijk. Zorg ervoor, heb je een goed idee over. Als je kunt, iemand ontmoeten die al die auto en je kunt vinden over de prestaties van de auto.
Hoe bepaal ik de grootte van de auto die ik moet kopen?; Het is slimste te kopen een auto die is van de grootte die in compatibiliteit met uw beschikbare parkeerruimte. Ik weet zeker dat iedereen die in een drukke wijk zou een auto die is klein voorkeur, zodat parkeerplaats kan gemakkelijk gevonden worden. Als je een gezin persoon en hebben een huis in de buitenwijken, dan je kunt veroorloven om een ​​groter voertuig.
Hoe zit het met de proefrit?; De testrit is verplicht voordat u besluit om een ​​voertuig te kopen. Maak een lijst van de wagens van uw interesse. Rug aan rug testritten zullen helpen u merkt zelfs de kleinste verschillen in hen. Het dilemma van de keuze kan zeer overtuigend te krijgen verduidelijkt de proefrit podium. Een ander ding dat je kunt proberen, is het testen van een auto die je niet hebt overwogen. Dit zal u helpen om te weten waarom je een auto geselecteerd en waarom niet een andere.
Ik begrijp dit niet lingo. Is het belangrijk?; Ja, deze 'Lingo' is uiterst belangrijk. Weet je dat mensen uiteindelijk krijgt opgelicht alleen maar omdat ze niet precies de voorwaarden en omstandigheden als gevolg van dit jargon te begrijpen. Het jargon niet kan worden vermeden, zodat het bewustzijn over het absoluut noodzakelijk is. Spreken tot een advocaat, of het lezen van een beetje op kan veel helpen. Trouwens, kennis is altijd welkom, hier kunt u het meenemen op een "need-to-know"-basis.
Waarom het papierwerk? Wat moet ik doen?; Er is geen echt antwoord waarom het papier werk is vereist. Het is duidelijk, moet eigenaar zijn rechtmatige bewijs. Dus ik stel voor, zelfs niet van mening doen weg met het papier werk. Meestal de dealers zullen vertellen u de belangrijke clausules te lezen en de locaties van alle handtekeningen. Toch stel ik ga door de stapel papieren (negeer de grootte). Deze manier kan je ook volledig op de hoogte van alles wat uw kosten zijn en je kunt ontwijk de extra's die ze kunnen proberen om je te verkopen.
Aan het eind van de dag, laat uw dealer krijg je naïviteit en gebruiken om uw verlies. Bank op de ruime beschikbaarheid van informatie en gidsen rond en zorg ervoor dat u een weloverwogen beslissing. Uw auto gaat naar uw vertrouwde partner voor uw reizen worden, ook voor kiezen het!

No comments:

Post a Comment