Saturday 28 April 2012

Hoe Vinyl Siding Schoon

Een perfecte opstelspoor kan accentueren het uiterlijk van uw huis. Er is een breed scala van materialen gebruikt voor gevelbekleding, maar tegenwoordig vinyl is de voorkeur om de andere alternatieven, zoals, hout, staal, steen, baksteen, beton, enz. Net als elke andere gevelbekleding materiaal, kan vinyl krijgt ook gecumuleerd met stof en vuil kan die uiteindelijk aan te trekken schimmels en algen. Dit geeft een saai en vies kijken naar het zijspoor maar het voordeel van vinyl is dat het kan worden gereinigd, te doen herleven die nieuwe glimmende look. Vinyl gevelbeplating moet worden gereinigd ten minste eenmaal per jaar om haar schoonheid te behouden. Reinigen vinyl gevelbeplating is niet een moeilijke taak. U kunt de hulp van een professional in dit werk of doe het zelf. Als u wilt dit werk persoonlijk verrichten, dan zijn hier enkele tips voor het schoonmaken van vinyl spooraansluitingen.
Stappen voor het schoonmaken
Voordat van plan om de gevelbeplating schoon, zorg ervoor dat het gebruikte materiaal is vinyl en niet geschilderd hout of iets dergelijks, want het reinigingsproces is afhankelijk van verschillende materialen opruimen. De volgende stap is het verzamelen van de gereedschappen en reinigingsmiddelen nodig voor het reinigen. De volgende voorbereidingen moeten worden gedaan voordat met de werkzaamheden begint. ; Als er lampen of stopcontacten aan de buitenkant, bedek ze met plasticfolie en zet vast met plakband. Schakel de stroomtoevoer naar deze armaturen en verkooppunten. ; Planten en andere groenvoorzieningen in de omgeving van het huis kan beschadigd raken met de oplossingen die gebruikt worden voor het reinigen, zodat ze te bedekken met plastic. ; Verwijder de tuinstoelen en speelgoed uit de omgeving. ; Alle ramen en deuren gesloten moet worden voor het schoonmaken. ; Als er geen metalen armaturen of voorwerpen gemaakt van geëtst glas, moet u bedek ze met plastic om schade door de schoonmaak oplossingen te vermijden. ; Als u de groei van de schimmel vermoed, moet worden gecontroleerd met bleekmiddel. Aanwezigheid van schimmel en meeldauw gevoeld kan worden na het optreden van donkere vlekken. Als die er zijn, een paar druppels bleekwater op te zetten. Vuil behoudt de donkere kleur, terwijl schimmel zal zijn kleur verandert naar wit. U kunt meeldauw door het reinigen met een oplossing van vijf delen water en een deel zuurstof bleekmiddel. ; Eigenlijke reinigingsproces
De taak van het schoonmaken vinyl rangeersporen kan handmatig of met behulp van machines worden bereikt. Voor de eerste optie, alles wat je nodig hebt is een ladder, een tuinslang, een emmer water, afwas vloeistof, een lange steel en soft-borstel, bezems en handdoeken. Als je wilt wat mechanische hulp, dan kunt u het huren van een hogedrukreiniger voor het schoonmaken.
U kunt beginnen met het schoonmaken door het sproeien van water op de vinyl kant van uw tuinslang. Het reinigingsproces moet starten vanaf de top. De waterdruk moet worden medium, omdat water onder hoge druk kan de vinyl gevelbeplating binnendringen en schade veroorzaken aan de muren, als ze zijn niet waterdicht. Zorg er altijd voor dat je water spuiten met de slang de richting van de grond. Als de slang geplaatst met een opwaartse mondstuk, kan het water binnen via de naden. Een hogedrukreiniger kan u helpen bij het sproeien van de water of een zeepoplossing. ; Water spuitbus wat stof en vuil te verwijderen op het beschot, maar het kan niet voldoende voor het verwijderen van hardnekkige vuil. ; Maak een oplossing van het schaaltje wasvloeistof en water voor de reiniging. Je kan vervangen afwas vloeistof met wasmiddel. Voeg 1 / 3 kopje van vloeibare afwasmiddel op een liter water. ; Breng de zeep oplossing voor de opstelsporen met een zachte borstel haren. Start vanaf de top en schrob de opstelsporen met de borstel gedrenkt in zeepoplossing. ; Als u iemand om te helpen, kunt u vragen hem / haar te spuiten de zeep oplossing met een handpomp tuinsproeier, terwijl je het schrobben. Scrub het vuil en andere deeltjes zich op het spooraansluitingen. ; Zodra het schrobben voorbij is, begint het sproeien van water vanaf de top naar de bodem. Laat geen zeep deeltjes blijven op het beschot, als het kan vlekken achterlaten. ; U kunt het proces herhalen, indien de opstelsporen kijk niet schoon. Na het schoonmaken, laat het beschot droog op hun eigen land. ; Als u wilt bepaalde chemische stoffen toe te voegen voor de reiniging, het is altijd beter om zuurstof bleekmiddel gebruiken dan chloor, aangezien de laatste kan schadelijk zijn voor de buurt planten en bomen.

No comments:

Post a Comment