Sunday 29 April 2012

Leerlooierij Proces: Hoe leer Tan

Het looien methode die wij hier gaan bespreken, wordt aangeduid als de hersenen looien en het is de conventionele methode van looien, omdat stenen tijdperk. Een andere methode die wordt gebruikt voor het looien is 'Tannine looien' dat, zoals de naam al doet vermoeden, maakt het gebruik van tannines. In deze methode, mest van dieren (zoals honden) is wreef over de huid. Dit proces van het wrijven de mest wordt genoemd als beitsen. Dan is de huid wordt gewassen om de mest te verwijderen. Een mengsel van gemalen eikenschors en water wordt bereid, en de huid wordt ondergedompeld in dit mengsel. Het is te verbergen geweekt voor vele dagen en vervolgens verwijderd om te drogen.
Voordat we naar de stappen van de leerlooierij proces, laat ons eerst een lijst maken van tools die u nodig heeft voor het looien,, leer verbergen; Multiplex of frame, bot mes, Grainer; Talg / eigeel / Hersenen van dierlijke; Urine / ongebluste kalk; Leerlooierij: Stap 1; Schik voor een verbergen. De huid kan worden van ieder rund, koe, geit, schaap, varken, paard of u kunt ook telefonisch bestellen gesneden huiden. De eerste stap van het looien is om de huid klaar voor het looien. Gebruik een multiplex of frame als een ondersteuning tijdens het uitvoeren van de stappen van looien. Verwijder voorzichtig het vel van het dode dier. Zorg dat alleen een beetje vlees en vlezige deel blijft op de huid.
Leerlooierij: Stap 2; om het vlees en het vlees uit de huid, eerst de huid in water weken gedurende enkele uren. Later, gebruik dan een bot mes en zorgvuldig het vlees schroot uit het. Vermijd het gebruik van een scherp mes. Het kan helpen bij een snelle verwijdering van het vlees, maar er zijn kansen die je kan snijden elkaar de huid. Als u wilt dat het haar te verwijderen op de huid, urine of ongebluste kalk toe te passen op het natte en het oppervlak te wrijven. Dit maakt het gemakkelijk voor haar om los te komen en ze kunnen gemakkelijk worden verwijderd.
Leerlooierij: Stap 3; De hide moeten worden verwerkt om te voorkomen van het krijgen van rottened or verstijfde. Er zijn verschillende olie stoffen die gebruikt kunnen worden voor dit doel, zoals talg, eigeel en de hersenen. De hersenen van het dier dat wordt gebruikt voor het verbergen van een agent is voor de bruining. U kunt gebruik maken van de hersenen van het dier dat je hebt gevild door het koken van de hersenen goed in weinig water en stampen het goed, met behulp van handschoenen. Dit proces kan te stinken en het kopen van ingeblikte hersenen kan een optie zijn.
Leerlooierij: Stap 4; Wrijf de hersenen mengsel u hebt voorbereid, gelijkmatig op de huid en genieten de in het te verbergen voor 6-8 uur. Als u niet wilt de hersenen mengsel gebruiken, kunt u gebruik maken van andere opties (talg, eigeel). Echter, het gebruik van de hersenen mengsel geeft de beste bruining. Nu, dip het in weinig water te verbergen voor een hele nacht. Na deze stap, de huid is klaar om te bruinen.
Leerlooierij: Stap 5; Haal de huid van het water. Leg de huid op een multiplex of een houten platform. Verwijder het water uit de huid met de hulp van Grainer. Blijf op sijpelen het water uit de huid, totdat u zeker weet dat er geen water-inhoud links op de huid.
Leerlooierij: Stap 6: Het is noodzakelijk te rekken van de huid te voorkomen verstijving. U kunt uitrekken van de huid met de hand. Als de grootte van de huid is te groot, das tegen twee bomen en beweeg het heen en weer, zodat het goed wordt opgerekt. Werken aan elk deel van de huid door het rekken en dit zal helpen los het leer. Het leer stijf, als u stopt met stretching, voordat de huid droog gaat. Deze stap verwijdert het water volledig en voorkomen dat de verstijving van de huid.
Deze dagen looien kits zijn ook beschikbaar en je kunt ze gebruiken voor het looien van leer. Een lokale leerlooierij kan u helpen begrijpen van het proces van looien.

No comments:

Post a Comment