Sunday 15 April 2012

Beëindigen van een langdurige relatie

Relaties worden beschouwd als de meest complexe aspect van ons leven. Een aantal lange termijn relaties, zoals liefde of huwelijk zijn nogal kostbaar en zeer belangrijk voor ons leven. Maar bepaalde situaties komen in ons leven en we bereiken een onvermijdelijke beslissing van het beëindigen van een relatie op lange termijn. Het is heel pijnlijk en hartverscheurend voor zowel de partners als er een sterke emotionele binding tussen hen.
Redenen voor beëindigen van een relatie op lange termijn
Een lange-termijn relatie is heel belangrijk voor elke persoon want het biedt fysieke en emotionele ondersteuning. Maar er zijn bepaalde situaties die een of beide partners komen tot het besluit om de relatie te beëindigen. Er zijn een aantal redenen voor het beëindigen van een langdurige relatie, zoals gebrek aan communicatie, niet tijd doorbrengen met elkaar, financiële kwesties, ontrouw, agressiviteit van een of beide partners, enz. Veel koppels, na het samenleven voor een lange tijd , beseffen dat ze niet compatibel zijn voor elkaar. Wanneer de toleranties zijn overtroffen, het echtpaar begint na te denken over het beëindigen van de relaties. Als beide partners kiezen voor een vreedzame manier, terwijl het beëindigen van de relatie, dan zou het prettiger en minder pijnlijk voor beide.
Hoe maak je een Long-Term relatie te beëindigen?
Alvorens een definitief besluit, zorg ervoor dat je echt wilt de relatie te verbreken. Alleen maar bevestigen dat je niet elke beslissing in een haast of uit irritatie te nemen. Uw partner kan beginnen om te stellen en beloften te doen. Ondanks zijn / haar memorie, als je onderneming over uw beslissing, dan proberen uit te vinden sommige gladde manieren om je relatie op lange termijn te beëindigen. Hier zijn enkele nuttige tips voor het beëindigen van een lange-termijn relatie:; Een open communicatie is erg belangrijk bij het beëindigen van de relatie. Bepaal een geschikte plaats voor de open discussies. Leg de reden waarom je wilt uiteindelijk de relatie met je partner. Het is niet eerlijk tegenover je partner te verlaten zonder dat hem / haar de precieze reden weten. Laat hem / haar weten wat er was misgegaan. Vermijd het toevoegen van bitterheid in je relatie, terwijl beëindigen. ; Vertel hem / haar duidelijk over uw prioriteiten en verwachtingen. Leg je partner hoe je beseft dat je niet compatibel zijn voor elkaar. Duidelijk vertellen hem / haar dat het tijd is voor u om verder te gaan naar een nieuwe fase. Je kunt uitleggen dit alles op een goede manier zonder pijn hem / haar. ; Maak nooit je partner zich schuldig voelen voor deze situatie. Toegeven dat beide er verantwoordelijk voor zijn. Indien mogelijk, laten we zeggen 'Sorry' aan je partner. ; Niet zomaar beschuldigen van uw partner voor wat er is gebeurd. Ook Luister naar je partner. Zelfs al heb je het genomen besluit van de beëindiging van de relatie, geef hem / haar een kans om zijn / haar gevoelens te uiten. Niet boos op alles wat je partner zegt. U kunt te weten komen over je fouten uit zijn / haar toespraak. Self-assessment zal je helpen jezelf te verbeteren, die nuttig kunnen zijn in uw toekomstige relaties. ; Zelfs als je relatie over is, kunt u blijven goede vrienden en deel uw gevoelens. Discussiëren over deze mogelijkheid. Omdat je beide zijn in een lange-termijn relatie, is het duidelijk dat er een sterke emotionele band tussen jullie. Zoals je kunt elkaar goed begrijpt, kun je elkaar helpen in elk probleem als een vriend. Beloof je partner dat je altijd klaar om hem te helpen / haar in een ramp. ; Zodra u het definitieve besluit van de beëindiging van de relatie, vast te houden. Veel paren een keer besluiten om de relatie en het volgende moment dat ze willen dat niet te doen beëindigen. Deze instabiliteit van de geest is niet goed voor jullie beiden.

No comments:

Post a Comment