Thursday 12 April 2012

Zwembad Veiligheid Covers

Het is een voorrecht om een ​​zwembad in een achtertuin van een eigen! Er is niets beter dan van de zomer genieten, ontspannen weg in een eigen zwembad! Er zijn verschillende types van zwembaden op de markt beschikbaar om uit te kiezen. Echter het recht eindigt niet bij de installatie, het reinigen en onderhouden van het zwembad. Vaak zijn mensen bezorgd over het onderhoud van hun zwembaden te investeren in het zwembad van filters en accessoires. Weinig stress is gegeven aan de pool beschermkappen. Een zwembad de veiligheid te dekken is van vitaal belang en kan voorkomen dat per ongeluk verdrinking van kinderen. Volgens een studie uitgevoerd door de Consumer Product Safety Commission (CPSC), 'verdrinken is de tweede belangrijkste doodsoorzaak voor kinderen onder de leeftijd van veertien'. De glorieuze, troostende zwembaden kunnen een dodelijke val geworden als bewarende maatregelen worden genomen. De beste oplossing om deze ongelukken te voorkomen, is om te investeren in een zwembad de veiligheid te dekken. Er zijn verschillende soorten afdekzeilen, zoals de winter dekt, zonne-covers en veiligheid omvat. Winter-en zonne-covers kunnen niet gebruikt worden voor de veiligheid, dus moet men voorzichtig zijn om te vragen voor een veiligheid alleen te dekken.
Soorten Zwembad Veiligheid Covers
Zwembad veiligheid omvat voornamelijk twee soorten: gaas en solide veiligheid omvat, die op het dek verankerd door riemen die het deksel stevig te houden over het water gebied.
Mesh Pool Safety Covers
Deze veiligheid omvat zijn aangepast aan een pool van elke grootte en vorm passen, en kan worden gemaakt in een mum van tijd. Dit type wordt beschouwd als de beste optie om het zwembad veilig en overdekt. Mesh dekt worden gekenmerkt door een dubbele versterkte zware stiksels, polypropyleen 2-laags singels en roestvrij staal trekveren. De riem heeft een minimale break-sterkte van 2.200 pond. Mesh covers zijn in staat om te weerstaan ​​dan 250 gram per vierkante meter en dient als een veiligheidsvoorziening, door te voorkomen dat de kinderen in contact komt met het water. De sterke onderdelen van polypropyleen weefsel zijn tegen regen en sneeuw. Deze covers vereisen weinig onderhoud en zijn licht van gewicht, waardoor gemakkelijk te dragen, te verwijderen en op te zetten. Mesh covers zijn prefect bij het sluiten van het zwembad voor de winter. Deze dekt voorkomen dat vuil, bladeren en andere verontreinigende stoffen uit te voeren in het water. Aangezien het gaat om een ​​mesh, kan een beetje vuil door sijpelen in het water, maar het grootste deel van het puin wordt geblazen van het oppervlak van het deksel. De regen en sneeuw weglopen in het water door de mazen, waardoor ze elke verzameling van water op de cover. Mesh covers zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, maar zijn ook verkrijgbaar in verschillende interessante kleuren. Verkrijgbaar in bruin, zwart, blauw, groen, etc, deze covers camouflage met de boom kleur, tegels, water, enz. De meeste van de maas hoezen zijn voorzien van een 12-jaar garantie.
Solid Safety Cover
In tegenstelling tot de poreuze, mesh, zoals materiaal van gaas dekt, solide veiligheid hoezen zijn gemaakt van hard plastic. De harde kunststof voorkomt regenwater en sneeuw de afvoer via de cover in het zwembad water. Deze covers zijn niet zo gunstig als mesh covers en hebben een aantal nadelen. Deze covers zijn gevoelig voor verzakking na een zware regen. Dit komt omdat het regenwater verzameld op de cover wordt niet afgevoerd. De ingehouden water zorgt ervoor dat de deksel naar beneden zakken in het water van het zwembad. Meer regenwater, stof, bladeren en ander vuil te krijgen verzameld in, waardoor het een lelijke site. Bovendien kan de vorming van ondiep water kan gevaarlijk zijn voor kinderen en kleine huisdieren. Het opruimen van de geaccumuleerde spul is behoorlijk omslachtig. Solid covers met ingebouwde automatische cover pompen zijn beschikbaar in de markt, zodat de verzamelde water uit het deksel drain. Afzonderlijke dekking pompen zijn ook beschikbaar, die, wanneer in het midden van het deksel, en is aangesloten op een tuinslang kan pomp uit het verzamelde regenwater. Er is de koepel te dekken, dat is een transparante koepel vormige structuur rond het zwembad gebouwd. Echter, dit is een heel omvangrijk en omslachtig om te slaan in de zomermaanden. Vaste types zijn niet de voorkeur voor de lange termijn doeleinden.
Automatische Zwembad Veiligheid Cover
Dit type zwembad met betrekking tot handelingen als de veiligheid te dekken, wanneer het gehouden weggepompt. Deze covers zijn meestal gebouwd in het zwembad, maar kunnen achteraf worden ingebouwd in bestaande zwembaden. Ze worden doorgaans gebruikt het hele jaar door, voor de veiligheid. Ze vereisen een cover pomp om het regenwater en sneeuw afdruipen de cover oppervlak. Naast veiligheid, deze dekt ook helpen behouden warmte in het zwembad en ook in een pool voorkomen dat het water verdampt, waardoor het houden van het zwembad chemicaliën in het water. Automatische zwembadafdekkingen passen in een track op het zwembad kanten. Er is een bassin met een lange buis aan een kant van de pool, die rolt de cover als het wordt geopend. Het voordeel van dit type over de andere handleiding soorten, is dat het zwembad klaar is voor gebruik op het omzetten van een schakelaar. Het elimineert het worstelen op het deksel te verwijderen alsook zet hem op. Deze heeft betrekking op verhoging van het gemak en de laatste voor ongeveer 10 jaar. Ze kunnen worden gerenoveerd voor minder dan de helft van de kosten van een nieuwe installatie.
De veiligheid van de kinderen is de ouder de eerste prioriteit. Het installeren van een zwembad veiligheid omvat het oplossen van de spanning van de kinderen die per ongeluk in het zwembad. Men kan kiezen voor een zwembad hekwerk om de bescherming te verzekeren, echter, het krijgen van een hek geplaatst is vrij duur. In tegenstelling tot de hekken, covers kunnen verwijderd worden wanneer nodig en komen niet in de weg. Zwembadafdekking is geen accessoire, het is een noodzaak!

No comments:

Post a Comment