Tuesday 17 April 2012

Hoe kan ik een cactus tuin bouwen

De cactus ook wel bekend als een 'Desert Rose' is de meest unieke manier om pep-up van uw tuin. Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende wijngaarden van de lange, stevige struiken die 'met exotische bloemen. De meesten van hen vereisen geen speciale verzorging. Wonen in de woestijn omstandigheden kunnen deze planten aan te passen aan vrijwel elke omgeving.
Rassen van Cactus; Barrel Cactus: Zoals de naam al suggereert, lijken ze op de loop. Ze hebben gele bloemen op de kruin en de ananas vormige vruchten. In tegenstelling tot andere cactussen, ze groeien in het zuiden richting. Vandaar dat ze ook wel bekend als 'kompas cactus'. ; Speldenkussen cactus: Deze planten zijn kleine, ronde en hebben een zeer kleine stekels. ; Totempaal: Dit zijn stevige, sterke en slank op hetzelfde moment. Ze groeien heel langzaam, maar eenmaal volwassen, ze kunnen een hoogte van 2-3 meter bereiken. Ze zijn duur in vergelijking met de andere soorten. ; Vijgcactus: Ze hebben kleine ronde stengels. Het meest unieke kenmerk van deze plant zijn de vruchten. Ze zijn rood van kleur en ook eetbaar. ; Plan de ruimte; Voordat het plannen van een cactus tuin, beslissen of u een binnen-of een tuin willen. Cactus planten vereisen een droog klimaat te groeien. Buitentuinen zijn het best geschikt voor mensen die leven in een warme en droge plaats. Als u woont in een koude en vochtige regio is het beter om een ​​overdekte tuin. Als je leeft in een koud gebied, maar het weer droog is, kunt u de cactus planten buiten. Maar vergeet niet om te schakelen ze binnen als het weer is te koud.
Het juiste type; Het kiezen van een juiste type van de cactus voor uw tuin is zeer belangrijk. Zoek, doe research en Re-search! Praat met mensen in uw omgeving die cactus tuinen en bloemisten. Kies het type van de cactus die het best geschikt is voor uw omgeving.
Outdoor Cactus Garden; Voor een buitentuin, eerst beslissen een gebied. Zorg ervoor dat er voldoende zonlicht beschikbaar is. Kies een locatie die is schuin, dat zal een goede afwatering. De bedden van de plant moet ongeveer 18 centimeter diep. Voeg eerst een laag grind op de bodem van het bed. Voeg vervolgens de bodem, die speciaal is voorbereid voor cactus. Het zal gemakkelijk beschikbaar zijn met de bloemisten of u kunt bereiden het zelf. Mix twee delen potgrond, een deel grind en twee delen zand. Een andere optie is een vierde goede turf (verkrijgbaar bij elke winkel die bloemisten leveringen), een half scherp zand, een vierde goede zwarte leem en verpulverd houtskool. Als uw cactus groeit in kalksteen gebied, kunt u een vierde deel van kalksteen toe te voegen aan het mengsel. Voor die woestijn kijk je kan toevoegen rotsen van uw keuze. U kunt verschillende patronen door toevoeging van verschillende rassen van cactus.
Indoor Cactus Garden; Voor overdekte tuinen kunt u gebruik maken bloempotten. Gebruik een grote container (ongeveer twee keer de diameter van de plant). Vóór het planten van de cactus, controleren op besmette wortels en snijd ze uit. Wortels van deze planten zijn het meest kwetsbaar zijn voor ziekten. Maak je geen zorgen, zelfs wanneer u naar een aantal goede wortels of de plant gesneden wordt overgelaten met slechts een paar wortels, omdat het aantal van de beste overlevingskansen tactieken ontwikkeld. Vergeet niet om alleen steriele instrumenten te gebruiken tijdens het verwerken van geïnfecteerde planten. Indien nodig wijzigen de bodem. Als er sommige wonden of snijwonden op de platyclades (de stam cum blad) laat ze voor de genezing in de zon. Ze hebben een natuurlijke kwaliteit van het zorgen voor zichzelf.
Het is het beste te laten deze planten groeien zo natuurlijk mogelijk. Geen water ze als je voor andere planten. Ze vereisen heel minder water en water verstopping kan fataal blijken te zijn voor deze planten. Voed ze met meststoffen slechts eenmaal per jaar (ze hebben gekweekt voor de jaren in de woestijn zonder water of kunstmest!).

No comments:

Post a Comment