Friday 20 April 2012

Overdekte zwembaden

Een overdekt zwembad kan een grote belevingswaarde voor recreatie, alsmede de uitoefening van zijn. Vandaag de dag is het uitgegroeid tot een haalbare optie is voor velen en het is niet alleen beperkt tot de rijken en de beroemde. In gebieden met een warme weer, dat duurt het hele jaar door, een overdekt zwembad is een essentieel onderdeel van het ontwerp van het huis. Veel, zelfs voor een overdekt zwembad in hun achtertuin of converteren hun garage in een zwembad. De waarde van een huis, opgemaakt voor de verkoop neemt aanzienlijk toe, wanneer het beschikt over een overdekt zwembad. Echter, tijdens de bouw van een overdekt zwembad, zijn er een aantal overwegingen te worden gemaakt, uit de selectie van het ontwerp tot de hieraan verbonden kosten.
Zwembad modellen, gebaseerd op de bouw-methoden, overdekte zwembaden zijn twee soorten - in de grond zwembaden en op de grond zwembaden. In de grond zwembaden zijn geconstrueerd met behulp van vinyl, beton, gunite, staal of glasvezel dat op de grond zwembaden zijn gemaakt op plaatsen waar de grond het vriespunt wordt ervaren. De kosten van het gebouw een on-grond zwembad is goedkoper dan een in de grond, maar in de grond zwembaden zijn meer populair. Tijdelijke overdekte zwembaden kan ook worden ingesteld met behulp van polyvinylchloride zwembaden die in de handel verkrijgbaar. Dit type zwembad kan worden opgevouwen en gemakkelijk worden opgeslagen wanneer niet in gebruik. Er zijn ook verschillende soorten draagbare zwembaden beschikbaar.
Zwembad Bouw en kosten, zodat de bouw van een overdekt zwembad vergt veel planning en onderzoek. Besluiten met betrekking tot het zwembad ontwerp, materiaal om te worden gebruikt voor de bouw, de geraamde begroting, toevoeging van voorzieningen, enz. moeten worden gemaakt voordat de definitieve aanvang van de bouw. Een gecertificeerd zwembad bouwen beroeps-of een aannemer kan worden ingehuurd voor de bouw. Zal de professional in staat om u te begeleiden met betrekking tot de bouw van het zwembad aan de hand van uw wensen, beschikbare ruimte en budget. Alle specificaties moeten vóór de aanvang van het zwembad bouw besproken worden. Het sanitair en de bedrading van uw huis moet in aanmerking worden genomen voordat de planning van de bouw van het zwembad. De kosten die betrokken zijn bij de bouw van de overdekte zwembad zal afhangen van de te gebruiken materialen, de grootte en vorm van het zwembad, toevoeging van andere voorzieningen zoals een fitnessruimte, een spa, zwembad verlichting, enz.
Zwembad onderhoud; Onderhoud en beheer van overdekte zwembaden, kan blijken te zijn zwaar op je zakken. Echter, door de uitvoering van enkele van de methoden zoals hieronder vermeld, kunt u bespaart een hoop van je geld, dat gaat in het zwembad management. ; Pool Verlichting: U kunt gebruik maken van compacte fluorescerende lampen in plaats van gloeilampen of lampen te maken voor de verlichting van uw overdekt zwembad. Compacte fluorescerende lampen zijn energie-efficiënte lampen en ze verminderen elektriciteitsverbruik met ongeveer 30%. ; Pool Water Verwarming: voor het verwarmen van de overdekte zwembaden, kan je gebruik maken van zonne-energie systemen, zoals zwembaden verplichten lage temperatuur verwarming. Dit is een geweldige manier om de efficiëntie verhoging van het zwembad, terwijl het verlagen van onderhoudskosten. ; Pool Water Management: Kosten met betrekking tot het zwembad waterbeheer kan aanzienlijk worden verminderd door gebruik van passende grootte pompen en motoren, die door clearing verstopte afvoeren, waardoor de rug wassen van filters en de uitvoering van filtratie van het water regelmatig. ; Pool Ventilatiesystemen: Zorg ervoor dat er voldoende ventilatie systemen geïnstalleerd om de muren van scheuren en schimmels die op hun beurt zal resulteren in het verlagen van de kosten te voorkomen. ; Pool Covers en ontvochtigers: Maak gebruik van zwembadafdekkingen en ontvochtigers voor indoor zwembaden om te voorkomen dat het verlies van warmte, als gevolg van verdamping, die leidt tot vocht. Het onderhoud van het bad is veel gemakkelijker met minder vocht-gerelateerde onderwerpen. ; Overdekte zwembaden kunnen ook extra voorzieningen zoals een fitnessruimte voor de uitoefening van en een spa voor ontspanning en verjonging. Zodra uw overdekt zwembad klaar is, kunt u pronken door het gooien van een pool party voor je vrienden en familie!

No comments:

Post a Comment