Saturday 14 April 2012

Wat is een huwelijkse voorwaarden

Huwelijkse voorwaarden zijn populair gemaakt door de beroemde prenups dat bizarre eisen, zoals onder meer geen moeder-in-law logeerpartijen, slechts een voetbalwedstrijd per zondag, een maximumgewicht voor de vrouw, en de mate van lichamelijke intimiteit. Maar prenups zijn niet alleen voor beroemdheden met enorme fortuinen te beschermen. Ze dienen als een vangnet voor beide partners, zodat noch moet de brokken te lijmen, alsmede strijd om rond te komen.
Een huwelijkse voorwaarden, afwisselend heet een antenuptial overeenkomst, of een voorhuwelijkse overeenkomst is een schriftelijke overeenkomst tussen een paar voorafgaand aan hun huwelijk of burgerlijke unie. Terwijl de huwelijkse voorwaarden meestal betrekking op de verdeling van de financiële activa en echtgenotes te ondersteunen, kan het bevatten een verscheidenheid aan artikelen, waaronder een 'geheimhoudingsclausule' dat veel beroemdheden prenups omvatten. Deze bepalingen komen uitgevoerd als het huwelijk eindigt in echtscheiding. Twee soorten van huwelijkse voorwaarden bestaan. Een daarvan is een contract voor mensen die gehuwd zijn of over om te trouwen, en de andere is een samenlevingscontract voor ongehuwd samenwonenden. Degenen die niet krijgen een huwelijkscontract voor het huwelijk, maar later herzien dat besluit, kan een huwelijks-of postmarital overeenkomst.
In de VS, een huwelijkse voorwaarden is niet verplicht, en wordt opgesteld als het paar wil een. Het is echter erkend in alle vijftig staten alsook het District of Columbia. Om een ​​huwelijkscontract met een juridisch bindend document, in de meeste rechtsgebieden zij nodig heeft om te schrijven deze vijf elementen:; De huwelijkse voorwaarden moet schriftelijk gedaan worden; De overeenkomst moet vrijwillig worden uitgevoerd door beide partijen; Er moet een volledige en / of op een eerlijke bekendmaking door beide partijen op het tijdstip van uitvoering; De overeenkomst kan niet worden gewetenloos, en; Het moet uitgevoerd worden door beide partijen (niet hun advocaten) in de wijze vereist voor een akte worden geregistreerd, bekend als een bevestiging, alvorens een notaris. ; Een gebied dat koppels niet mogen beslissen over vooraf is kinderen. Kwesties die soms de meest moeilijk op te lossen bij een echtscheiding, met betrekking tot gezag en omgang van de kinderen, kan niet worden geregeld in een huwelijkse voorwaarden. Dit wordt gedaan om het belang van de kinderen te beschermen, want het is pas op het moment van de echtscheiding, waarbij alle omstandigheden in aanmerking genomen kan worden besloten wat het beste is voor een kind.
De procedure routinematig gevolgd is voor het paar om een ​​huwelijk overeenkomst voor bezinning en vervolgens zeven dagen voor zij ondertekenen het wachten. Echter, er is geen regelgeving over het aantal dagen voorafgaand aan het huwelijk binnen welke deze procedure moet worden afgerond. Prenups kan ook vele maanden op te stellen, en dus zelfs al zijn de meeste mensen het gevoel dat ze de romantiek te doden, deze job moet niet worden overgelaten aan worden gedaan op het laatste moment.
In de meeste gevallen, de rechtbanken te handhaven en af ​​te dwingen alle financiële clausules ondergeschikt aan echtscheiding. Echter, de plicht van de rechter te handhaven, dat is eerlijk en rechtvaardig, en zo kan het niet afdwingen een clausule dat deze waarden tegen. In een dergelijk geval de beroepsinstantie Division in New Jersey geweigerd een vrouw ontheffing te dwingen om een ​​deel van belang in besparingen van haar man van plan, zoals ten tijde van de opstelling van het huwelijkscontract, was het niet de bedoeling dat de man later zou toenemen zijn bijdragen in de richting van het spaarplan. Beide partijen kunnen afzien off openbaarmaking dan wat is voorzien, en het is niet verplicht te worden gelegaliseerd, maar het is een goede praktijk. Er zijn speciale eisen is voldaan indien een paar tekent een contract zonder huwelijkse een advocaat. Ook moeten de partijen een aparte vertegenwoordiging als ze beperkingen alimentatie of echtelijk ondersteuning.
Sommige aspecten van een huwelijkse voorwaarden zijn verschillend in de wet van Californië. Rechters niet toestaan ​​opname van clausules in de prenups, dat mensen voor ontrouw of het gebruik van recreatieve drugs te bestraffen. Ze zullen ook niet af te dwingen dat de kinderen zullen worden opgevoed in een bepaalde religie of triviale eisen, zoals - een persoon moet de afwas doen. Echter, een groot voordeel hierbij is dat Geregistreerd binnenlandse partners ook kan je een contract.
Een punt van belang is dat, in tegenstelling tot alle andere contractuele wetten, in huwelijkse voorwaarden, de behandeling niet vereist is. Een belangrijke opname in alle prenups is een rechtskeuze bepaling. Dit zorgt ervoor dat de huwelijkscontract wordt gehandhaafd in overeenstemming met het recht van de staat het paar trouwde in, en niet de staat, dat zij wonen in de ten tijde van de echtscheiding. Een zogenaamde "sunset"-bepaling, het vervallen van de overeenkomst na een bepaalde hoeveelheid tijd kan ook worden opgenomen. Deze bepaling geldt automatisch in een paar staten. Enkele andere staten, zoals Maine, zorgen voor de overeenkomst automatisch komen te vervallen na de geboorte van een kind, tenzij het wordt verlengd. Een aspect dat niet gunstig is gezien in de tijd van het opstellen van de overeenkomst is, als het pleit voor de betaling van een forfaitaire som op het moment van de echtscheiding, aangezien dit kunnen bevorderen echtscheiding.
Wetten die huwelijkse voorwaarden bestaan ​​niet in alle landen. Engeland en Wales niet dwingen huwelijkse voorwaarden van 2007. Kan echter een overeenkomst worden aanvaard indien de voorzitter van de rechtbank besluit om te handhaven. Sommige andere landen, waaronder Canada, Frankrijk, Italië, en Duitsland, hebben huwelijkszaken regimes. Deze kunnen worden boven huwelijkse voorwaarden of in de plaats van hen.
Hoewel geacht onromantische, huwelijkse voorwaarden zijn een goede manier om zowel partner belangen te beschermen. In onzekere tijden, of het huwelijk is impulsief of een goed doordacht is, is het raadzaam om een ​​huwelijkscontract te hebben.

No comments:

Post a Comment