Friday 6 April 2012

Schminken Make-up: Hoe Homemade Face Paint Zorg

Of het nu Halloween of je vriend kostuum partij, geen kostuum is voltooid, tenzij het gezicht is geschilderd volgens het karakter dat men dressing zo up. Dus of u van plan om zich te verkleden als een sprookje, of een heks, kunt u nu raid uw pantry tot aangezicht verven en andere make-up effecten, zoals moedervlekken of wratten te maken, in plaats van lopen naar de winkel om door een make-up kit. Het beste deel over deze zelfgemaakte gezicht verven is dat ze goedkoop zijn en minder kans op elke huid probleem veroorzaken.
Face Paint Recept 1
Ingrediënten; 5 tl maïzena, 2 eetlepels verkorten; 1 theelepel vaseline, 1 tl bloem; Kleurstofien (afhankelijk van de gewenste kleur van de verf); Paint pallet of papieren bord; Trappen, op de verf pallet of de papieren bord, meng de maïzena, het verkorten, meel en vaseline samen. ; Voeg de kleurstof van uw keuze, een druppel op een moment, totdat de gewenste tint van de kleur wordt verkregen. ; Herhaal de procedure met verschillende kleurstoffen. ; Uw zelfgemaakte gezicht schilderen is klaar. Je kan gebruik maken van uw verbeelding, of verwijzen naar een ontwerp tot het gezicht van uw kind verf.
Face Paint Recept 2
Ingrediënten; 3 el maizena, 1 el bloem; ¾ kopje Karo lichte glucosestroop, 1 theelepel bloem; ½ theelepel vloeibare kleurstof voor levensmiddelen; ¼ kopje water, Bowl of verf pallet; Trappen, Meng de vloer en maïzena in de kom. ; Voeg geleidelijk de Karo siroop en water in het mengsel onder voortdurend roeren totdat het glad. ; Verdeel dit mengsel in aparte containers en voeg verschillende levensmiddelen kleur gezicht verven van verschillende tinten te verkrijgen. ; Recept voor Fake Blood
Fake Blood is absoluut onmisbaar voor Halloween partijen. Probeer dit recept voor nep bloed naar de gewenste gevolgen Halloween kostuum te brengen.
Ingrediënten; Karo merk glucosestroop; Kleurstofien - rood en blauw; melk; Trappen, Voeg een paar druppels rode kleur aan de glucosestroop en goed roeren. ; Na de kleur is gelijkmatig verspreid over het hele siroop voeg wat melk aan. Melk zal het bloed dikker lijken, ondoorzichtiger en realistisch. Echter niet toe te voegen te veel melk, omdat het zou kunnen maken het bloed dik en moeilijk toe te passen. ; Voeg de blauwe kleur aan het mengsel te maken het bloed donkerder. ; Recept voor speciale make-up effecten
Ingrediënten: 4 eetlepels stroop, 1 ounce gelatine (gewoon of dat is gearomatiseerd, volgens de gewenste kleur), 2 eetlepels kokend water; Mix ins zoals couscous, paprika, gekleurde suiker, 4 eetlepels stroop, Trappen, Mix gelatine en water in een kleine kom. ; Laat het voor 3 minuten. ; Nu de gelatine kan worden gebruikt om verschillende make-up effecten te maken. ; Voor het maken van de huid gezwellen, zoals blaren of wratten, druipen de gelatine op een keramische plaat voordat het wordt helemaal in. Zodra het sets volledig, zorgvuldig verwijderen de formaties. Gebruik stroop aan de formaties zich aan het gezicht en lichaam. ; Strooi gekleurde suiker, terwijl de gelatine is nog steeds de vaststelling inch Dit geeft het een getextureerde look. Voor een scabbed kijken uit over een wond, strooi couscous of paprika op klodders van gelatine die niet volledig hebt ingesteld in nog niet. ; Voor slijmerig en elastische effecten, uitrekken of grijp klodders van gelatine die voor ongeveer 5 minuten. Dan string of Glop als u wenst. Vasthouden aan het lichaam met behulp van glucosestroop. ; More Fun Make-up tips; Voor een gedrongen bebaarde look, breng wat vaseline op de cheque en de kin en strooi er wat tabak op. ; Beregening meel op de reeds opgemaakte gezichten zal leiden tot een monsterlijk effect. ; Als u wilt zwart gezichten zonder het gebruik van verf, wrijven gebrande kurk (nadat het is afgekoeld) is een goede optie. ; Nu dat je de recepten zijn voor die grote zelfgemaakte face paint, laat je creativiteit los lopen. Geef uw kind dat perfecte make-up om ervoor te zorgen dat hij krijgt de best geklede kind award op het feest!

No comments:

Post a Comment