Wednesday 25 April 2012

Garage Vloeren - Garage Vloerbedekking

Een van de meest verwaarloosde onderdelen van ons huis is de garage. Alle oude en afgewezen huishoudelijke artikelen worden gehouden in de garage. Tuingereedschap, chemicaliën, blikken van gas en veel van dergelijke nutteloze of minder aantrekkelijke dingen zijn opgemaakt in de garage. Als gevolg daarvan, de conditie van de betonnen vloer van de garage slecht verslechtert, vanwege de modder, vlekken en vuil dat geabsorbeerd op het oppervlak. Om deze reden, garage vloerbedekking is belangrijk.
Soorten van Garage Vloerbedekking
Er is een variëteit van de garage vloerbedekking op de markt beschikbaar. De inspanning die nodig zijn voor de installatie en de kosten van deze bekledingen, echter variëren. Hier is de lijst van de garage vloerbedekking kunt u als per uw behoeften te kiezen.
Coating met verf; Dit is een goede optie als u niet van plan om veel geld uit te geven voor de garage vloer. Het enige wat u hoeft te doen, is om een ​​laag verf simpel gezegd over de betonnen vloer. Het zal een matige beschermkap naar de garage vloeren. Uiteraard zal dit aanzienlijke verbetering van de uitstraling van uw garage, als goed. Echter, het een nadeel is dat de verf niet te blijven voor een lange tijd. Daarom moet je het herschilderen ten minste eenmaal per jaar.
Coating met Epoxy, epoxy of polyepoxide coating is het best bekend voor zijn kwaliteiten lijm. Het is duurder dan verf. In vergelijking met verf, zal het ongetwijfeld geeft meer bescherming en de duurzaamheid zal ook meer worden. Vóór de toepassing van epoxy, is het essentieel dat je ter voorbereiding op uw garagevloer. Anders zou het niet tot een goede kwalitatieve afwerking te geven. Door zijn chemische samenstelling, het vereist meertraps toepassingen. Ook de ventilatie van uw garage is verplicht. Als de epoxy gecoate vloer nat wordt, wordt het verradelijk glad zijn.
Tegels voor Garage Vloerbedekking, hoewel het is veel duurder dan verf of epoxy, het is een dergelijke optie met voordelen die u kunt vertrouwen voor de komende jaren. Vloertegels kan worden geïnstalleerd op uw betonnen vloeren alleen als de conditie is redelijk goed. Het is altijd raadzaam om de hulp van professionals te nemen voor de installatie van tegels. Het verschil tussen garage vloertegels en de tegels worden gebruikt voor het doel van de vloer uw huis, is het soort van de gebruikte lijm. Je moet geen gebruik maken van de lijm die u gebruikt voor uw woning tegels. Als u kiest voor dakpannen met sluiting, zal de installatie kosten worden goedkoper. De high-end tegels kan uw garage zien er erg aantrekkelijk.
Matten voor Garage Vloerbedekking; Polyvinyl parkeerplaats vloermatten hebben een aantal voordelen. Ze gaan lang mee en kost je veel goed. Ze zijn waterdicht en geven ze het gevoel van een tapijt en zijn anti-slip. Het heeft een dampscherm dat de vorming van schimmel onder de matten voorkomt. Ze zijn verkrijgbaar in een aantal aantrekkelijke patronen en ontwerpen. Het is niet de installatie nodig, je hoeft alleen te rollen op de matten op de vloer. Aangezien ze niet vast met een lijm, kunt u gemakkelijk hen uit de garage voor het schoonmaken. U kunt wassen met afwasmiddel en schrobben maar ook, indien nodig.
Wanneer u een goed onderhouden garage hebben dan kunt u deze gebruiken voor andere doeleinden ook. Als uw garage voldoende reservecapaciteit hebben ruimtes, dan kan het worden gebruikt voor diverse recreatieve activiteiten. U kunt het gebruiken als hobbyruimte of speelkamer voor de kinderen. U kunt deze omzetten in een workshop.

No comments:

Post a Comment